Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Nada, również wolałabym dojechać dalej ale wiedzieć że jestem w dobrym miejscu. Pary dojeżdżają czasem setki km.. Pamiętaj, liczy się skutek 💚 ja do gina muszę kawał drogi dojeżdżać. Dzieciątko Ci później wszystko wynagrodzi, zobaczysz 😘Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 gratulacje! Pięknie, ze Maz zdobył sie na taki krok
Żanetka kwiaty piekne! Ty mi napisz proszę, czy masz jakis sposób zeby te kwiaty długo cieszyły oko? Bo ja często dostaje od Męża, ale niestety nie utrzymują mi sie tyle ile bym chciała... sprzedaj patent co zrobic zeby dłużej byłby świeże. Tez właśnie dostaje zawsze takie bardzo długie, czerwone róże to piękny i symboliczny gest! A kiedyś dostawałam co miesiac jedna, w dniu od kiedy bylismy razem ech romantyczni Ci nasi mężowieStarania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Iskierko fajnie masz 😁😁
Ja zawsze lubiłam facetów tak powyżej 180 i o brązowych oczach, nie cierpialam zielonych oczu ... A mój mąż tak jak już pewnie sie domyślacie ma zielone oczy, no a wzrost juz pisalam😁😁coś mnie tak w tym facecie zauroczylo, że trwa ponad 5 lat a ja dalej nie wiem co 😁😁Iskierka87 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyKaś ja mam takiego w sumie jak chciałam wysoki, szczupły ma brązowe oczy, czarne włosy i zawsze opalony 🙂
Często jest tak że czegoś u faceta się nie lubi i w młodych latach by się za nic nie chciało a po czasie się okazuje że właśnie się to ma i co lepsze że wgl Ci to już nie przeszkadza 😉 wręcz przeciwnieKasztanek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do mojego męża to totalnie nie mój typ był, jedynie co się zgadzało to to, że jest wysoki.
Charakter mi jego nie pasował, mamy odmienne gusty, ale totalnie się kochamy.
Przeciwieństwa się przyciągają, a jeszcze lata temu pamiętam, że po pierwszej randce powiedziałam przyjaciółce "Nic z tego nie będzie" i proszę.
Kasztanek, nada lubią tę wiadomość
-
Chyba wybiorę tą klinikę obok pracy. Ten bocian odpada ze względu na opinie.
Haha ja z moim mężem jestem już jestem tyle lat. Jak się z nim zaczęłam spotykać miałam 16, a zakochałam się w wieku 14 lat. Więc nie zdążyłam sobie wyrobić typu :pSamosiowa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStookrotka wrote:Tak, jestem instruktorem fitness + trenerem personalnym taka praca jako drugi etat.
Figury pozazdroscic 😍Stookrotka lubi tę wiadomość
-
Samosiowa88 wrote:Widze w stopce ze rowniez masz podwyzszona prolaktyne bierzesz jakies leki niestety cwiczenia tez dodatkowo ponoc ja podnosza.
Figury pozazdroscic 😍
Dziękuje 😊
Tak, masz racje. Każda większa aktywność fizyczna, stres, nawet seks przed badaniem może podnieść poziom prolaktyny.
Dostałam Bromergon na 3 tygodnie ale jeszcze nie zaczęłam brać.
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualnyA my dzisiaj jesteśmy u teściów, dowiedzieli się dzisiaj o wnuku.
Niesamowicie się cieszą, aż zrobili taką małą imprezę. Teściowa jednak nie zaskoczona, bo domyślała po zeszłym tygodniu jak taka słaba byłam.
Za tydzień moi rodzice
Stokrotka, ale figura! Zazdraszczam ❤️Kasztanek, Stookrotka, Lola84, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
Stokrotka ja pierdziu !!😁😁😁
Stookrotka lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny