Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny w pytaniu na sniadanie zaraz bedzie o wprowadzeniu podatku od braku dzieci ku... a smiech na sali
U mnie weekend szybko zlecial umylam u taty 2 okna jeszcze mi 1 zostalo w kichni bylismy tez na mieszkaniu oficjalnie tylko ciuchy nam zostaly do przeniesienia i narzedzia tak to juz wszystko mamy lodowka przeniesiona tv tez wczoraj jeszcze mylam podloge.
Krolik jest zarabisty robi larmo o 4 rano gryzie klatke juz nie umiem sie doczekac kiedy szwagier przyjedzie i go zabierze powiem szczerze ze jak mam wychodzic do pracy to fajna pobudka ale w weekend kiedy wszyscy padnieci to przesada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 08:59
-
A ja dziś w Dąbrowie u znajomych 😊 jak zobaczyłam co sie w Katowicach wczoraj działo to zaczęłam się zastanawiać gdzie ten deszcz sie podział jak chmura przyszła na moją wieś... u mnie popadalo uwaga uwaga całe 5minut...
Stokrotko cudowne wieści 😘
Żanetka seksowna mamuska 😘😘Stookrotka lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyKaś28 wrote:A ja dziś w Dąbrowie u znajomych 😊 jak zobaczyłam co sie w Katowicach wczoraj działo to zaczęłam się zastanawiać gdzie ten deszcz sie podział jak chmura przyszła na moją wieś... u mnie popadalo uwaga uwaga całe 5minut...
Stokrotko cudowne wieści 😘
Żanetka seksowna mamuska 😘😘 -
nick nieaktualnyStookrotka wrote:Gratulacje Żanetka !!!! 😊 będzie chłopak ! Mąż pewnie pęka z dumy.
Ja też pekam 😂
A tak poważnie nie miało to znaczenia
Ale jak wiemy że syn to oszalelismy na punkcie płci obydwoje
Niech rośnie zdrowo nic więcej nie chcemy 😊
Ja dziś dziewczyny wybieram się do Zakopanego 😘
Zjem góralska pizze i piękna pogoda żeby zobaczyć co nad Morskim OkiemMilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStokrotka my powiedzieliśmy w 11czy 12tyg a płeć oznajmilismy w święta wielkanocne : zapytaliśmy czy chcą zobaczyć najpiękniejsze tegoroczne jajeczka i pokazaliśmy zdj z UsG ukazujące armatkę między nóżkami 😂 😊
Kasztanek naprawdę ten czas leci nie wiem kiedy to minęło a tu już zaczyna się 30tydz 😱
I kopniaki piłkarza zamieniły się w futbolistę amerykańskiego zdobywającego przyłożenie 😂
Dziś obiadek na działce u teściów - oczywiście w cieniu bo straszny skwar na Śląsku😎Żanetka93, Stookrotka, Kasztanek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo się tak na tej wizualizacji nie wydaje, ale ona będzie miała 4 metry szerokości, więc kawał szafy!
5 tygodni minimum nam podał termin na wykonanie, jeszcze robimy komodę dodatkowo na rzeczy dla dziecka.
A nasza sypialnia na chwilę obecną jest zaplanowana tak:
Tylko tych foteli nie będzie bo mieliśmy je wcześniej i nam je wkomponował, ale je wynosimy, żeby nie zagracać przestrzeni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 21:11
-
nick nieaktualny
-
Ruda ja w swojej szafie mam 6 polek, 4 szuflady jedna duza polka przez całą szafę i 4 drążki na rzeczy wiszące. Mialam kiedyś z boku szafy jeszcze 5 polek ale w szafie wyszla pleśń i polki poszły w piec a szafa na druga sciane.
Ja mam mebld wenge i to jest moje przekleństwo... marzę żeby kolor zmienić...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Witam się po weekendzie. Cały wolny czas spędziłam praktycznie z rodzicami. W sobotę tylko na pazurkach byłam i umówiłam się z koleżanką na pizze by powspominać stare czasy 😉 biedulka się rozwodzi a jeszcze niedawno starali się o dziecko jak te życie się układa ☹️
Miss bardzo się wzruszyłam gdy czytałam Twój wpis o powiadomienie babci o dzidzi. Jeju jakie to piękne ❤️ i ta Koszulka 😀 Super!
Stokrotka świetne wieści niech zdrowo rośnie groszek ❤️
Żanetka wow już jaki okrąglinek z Ciebie ☺️ fajowo brzusio wygląda.
Ruda świetna ta szafa i jaka wielka 😀 ja mam 2metrowa też w takim kolorze i kanapę.
Idę kawkę robić 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 06:06
Żanetka93, Stookrotka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to się boję, że mi się nagle sypialnia zrobi w kolorze domu pogrzebowego
Bo jednak taki ciemny mebel na całej ścianie, choć może to lustro trochę rozświetli.
Ogólnie pokój jest mocno doświetlony, bo jest wyjście na balkon i okna niemalże na całą ścianę z kierunkiem na południe.
-
Hejka dziewczyny,
U mnie weekend pod znakiem urodzin Męża. Impreza się udała. Chociaż było pod górkę. 2h przed impreza zadzwonił właściciel, ze barmana nie będzie. Ale właściciel z jakimś znajomym stanęli na barze i serwowali nam drinki. Cały dzień w sobotę robiłam tort. Nie jestem jakaś super zadowolona ale się pochwale
<a href=https://zapodaj.net/3a83cae9c5028.jpg.html>15C7874D-5CDE-418D-ACAF-9D6366FC6688.jpeg</a>
Liczę ze następnym razem wyjdzie ładniejszy :p
Zostało nam tyle alkoholu po tej imprezie. I jedzenia :o dzisiaj zabieram udka z grila do pracy na lunch :p a na kolacje będzie klasyczne leczo.
Ruda, szafa bardzo spoko. Ja nie jestem fanka takich ciemnych kolorów. U mnie wszystko jest biało zielone w mieszkaniu. Ale jak lubicie to bardzo spoko.