Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskierka87, no tak... poczekam jeszcze chwilkę, prawdopodobnie się rozkręci. Dziwi mnie tylko, że test fałszywy w tą stronę. Z tego co czytałam z reguły jest odwrotnie.
A co do wyluzowania i niespinania się, ktoś mi tu kiedyś napisał, że im dalej w las tym łatwiej... znosić załamania. Chyba coś w tym jest. Wprawdzie dopiero 2cs, ale już zaczynam myśleć, że no, wpływu nie mam. Mogę oczywiście wspomagać, ale ostatecznie natura robi swoje i jak się zajdzie to zajdzie
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
Dziewczyny, lekarze już odchodzą od diagnozowania pcos po stosunku lh/fsh. Najlepiej jest jak lekarz obejrzy wyniki. Wszystko zależy od tego jaki obraz jest na usg, czy jajniki są policystyczne czy nie. Na to wpływa wiele czynników..
Iskierka87, joana_aska89 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyAsiakk lepiej zrób betę to wtedy będziesz pewna bo jeśli jest ciąża to plamienia czasami występują na początku ciąży i w razie czego dupek do pomocy a jak nie jest to ciąża to chociaż będziesz spokojna a co do testu to już różne różności słyszałam 😉
Milenka z tym LH masz rację że lekarze od tego odchodzą np. mój gin ale jak jest jednak podwyższone to może wskazywać na pcos ale tak jak mówisz usg prawdę powie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 19:18
-
Ciekawe co powie mój gin..
Bo wyniki na pierwszy rzut oka chyba nie są najgorsze tylko właśnie ten stosunek no i to podwyższone LH. Nie wiem co to LH może sugerować bo jako jedynie nie mieści się w normach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo laski, chwilkę mnie nie ma, a tu się tyle dzieje!
Witajcie nowe dziewczyny, rozgośćcie się wygodnie! Z nami na pewno będzie wam dobrze 👍
Bo ogólnie wszystkie jesteśmy fajne babeczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 19:53
Kasztanek, joana_aska89, PJUR lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam 2.3 i tez mi powiedzial ze nie bedzie lekow wprowadzal i ze jak cos to mam isc do endokrynologa teraz ide do innej kliniki ale laski dzisiaj u mnie gadaly ze na problemy z tarczyca jest dobry selen ze kupuja sobie i biora ile w tym prawdy nie wiem ale to pielegniarki wiec
-
nick nieaktualnyWg mojego lekarza podczas starań lepiej żeby był poniżej 1,5, ale do 2,3 jest akceptowalny, bo to górna granica dla pierwszego trymestru.
Oczywiście, że dobry jest selen. Ja zbiłam TSH jedząc po jednym orzechu brazylijskim dziennie. Z 1,6 zeszłam do 1,18.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 19:57
-
nick nieaktualnyJa bd musiała swoje sprawdzić chociaż już podczas brania euthyroxu ładnie spadło do 1,8 i ciekawe jak teraz będzie wyglądało, tak myślę że przydałoby się i inne hormony zbadać a przynajmniej tą prolaktynę bo ciekawa jestem czy mi nie podskoczyła. U mnie tylko ten lekarz z kliniki u którego teraz się leczę dał coś na zbicie tsh wcześniejszym pasowało wszystko ba a jedna to już mi pcos wymyśliła
pół roku picia inofemu też mam za sobą
-
RudaMaruda25 ja też mam tsh 1.6- myślałam że ok, tak powiedział mi mój rodzinny... lepiej niżej?Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny