Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh skojarzyło mi się teraz.. Ogladałyście kiedyś film "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów" gdzie przyjaciółki wysyłały między sobą swoją szczęśliwą parę spodni. I tak te dżinsy wędrowały od jednej do drugiej.. Tam teraz my utworzymy stowarzyszenie wedrujacej książki 😂
nada, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierko właśnie też jestem zadziwiona. Myślałam że skoro mam swoje owulki to clo da im kopa i będą szybciej a tu lipa.. Ale co ma być to będzie. W sobotę jadę na upragniony, wytęskniony urlop, nie zamierzam się tym martwić. Mam zamiar się dobrze bawić na wakacjach 🙂
Cóż może owulka też chcę jechać z nami w góry i czeka na górskie powietrze i "smyckowanie" jak to mówi nasz Gazda 😁
Pamiętam że owu Rudej w szczęśliwym cyklu czekało na męża, to może moja też czeka 😂Iskierka87 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilenka pewnie że się tym nie przejmuj i spędź miło czas a nóż będzie tak jak piszesz, może ta cwana owulka się szykuje na wyjazd i przyjedziesz w dwupaku hehe kto wie 😉 a życzę Ci tego z całego serca.
Żanetka ja brałam clo przez pół roku i potwierdzam że endo przez nie miałam liche. Teraz też szału nie ma ale orzechy wcinam, głównie migdały no ale dopiero zobaczę za jakiś czas. Być może dla Milenki lekarz dobierze inny lek na stymulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 13:38
MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie endo super, w poniedziałek miałam prawie 13mm.. Tylko ten nieszczęśliwy pecherzyk.. Ale nie mam na to wpływu, co ma być to będzie..Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
Czymś cały czas najbardziej podczas brania clo, później mniej. Ale tym się bardzo nie sugeruje bo mnie praktycznie przez cały cykl jajniki bolą, mam pcos.. Ciekawe jaki będzie pecherzyk w piątek.. Dziś na teście owu wyszła dużo bardziej widoczna kreska choć nadal słabsza niż wczoraj. Jeśli szyjka dziś /jutro się otworzy to będę mieć nadzieję..Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyOczywiście nie ma się co sugerować mnie bolą teraz na przemian ale wiem że tak przed @ się dzieje 😉 ja jak byłam na clo to pamiętam że też nie czułam owulki i myślałam że stymulacja nie działa a na monitoringu ku mojemu zdziwieniu piękne pęcherzyki więc może u Ciebie też tak będzie 3 mam kciuki 🙂
-
Hej dziewczyny, mam na imie Nati 31 lat i od czerwca zeszłego roku szczesliwa mężatka:) do wiekszego szczescia brakuje nam tylko maluszka. Staramy sie od 4 miesiecy, testy owu poszly w ruch tak jak i mierzenie temperatury. Cykle mam nieregularne (28-32 dni), dosc stresujaca prace no i stres z powodu braku malucha pomimo dobrych wynikow i zapewnień pani doktor ze wszystko jest w porządku.Cóż uwolnić głowę nie jest tak łatwo a im bardziej chcę tym wieksza jest frustracja gdy ponownie widzę jedną kreskę na teście ciążowym.
"Nie myśl o tym", "zajmij sie czyms"-latwo powiedziec, trudniej zrobić.. Irytacja poziom gigant08.08.2019 💔 poronienie samoistne 6 tydz
09.07.2020💔 zabieg łyżeczkowania w 11 tyg,serduszko przestalo bić
🇧🇪 DE
On Orthomol, witaminy prenatalne dla meżczyzn
Ona Lthyrohxin, Wit D, wit. prenatalne, niedoczynność tarczycy -
Kasztanku współczuję.. Mnie cały miesiąc boli głowa, codziennie. Już też wymiekam z tego powodu..
Biorę inofem 2x1 na pco.. Porusze w piątek temat zmiany leku albo zwiększenia dawki, zobaczymy co powie..Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
Ja po pracy. Wymiekam przy lasce... ona chce żebym prowadziła ją jak niewidomego. Krok po kroku pokazała i powiedziała wszystko, zero własnej inicjatywy zeby coś poszukać samej w programie albo szukać co oznaczają dane skróty...
Milenka oglądałam ten film i bardzo mi się podobał 😊😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Iskierka87 dzięki;) czekamy na szczesliwe zagroszkowanie:)
Iskierka87 lubi tę wiadomość
08.08.2019 💔 poronienie samoistne 6 tydz
09.07.2020💔 zabieg łyżeczkowania w 11 tyg,serduszko przestalo bić
🇧🇪 DE
On Orthomol, witaminy prenatalne dla meżczyzn
Ona Lthyrohxin, Wit D, wit. prenatalne, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyKaś28 wrote:Ja po pracy. Wymiekam przy lasce... ona chce żebym prowadziła ją jak niewidomego. Krok po kroku pokazała i powiedziała wszystko, zero własnej inicjatywy zeby coś poszukać samej w programie albo szukać co oznaczają dane skróty...
Milenka oglądałam ten film i bardzo mi się podobał 😊😊😊
Nati88 witaj moja rowiesniczko :* rowniez ze stresujaca pracaco moge Ci poradzic chyba musisz zaprzyjaznic sie z wstaraniach z cierpliwoscia to jedne wielkie wyczekiwanie duzo przerabialam i slowa wez wyluzuj wez to tamto mnie rowniez denerwowalo mozesz obrac taltyke ze takie rady wpuszczasz jednym uchem a drugim wypuszczasz
i ogolnie miej duzo rzeczy w czterech lacznie z robota ja obralam taka taktyke ze do pracy to ja ide zarobic z takim podejsciem jakos bedzie Ci latwiej
a jak nie to rzuce ta robota itp bo juz nie jestem glupia i nie bede sie katowac :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 16:42
-
nick nieaktualny