X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • Nati88 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fakt idealne potwierdzenie ze ta grupa jest szczesliwa!!! ❤

08.08.2019 💔 poronienie samoistne 6 tydz
    09.07.2020💔 zabieg łyżeczkowania w 11 tyg,serduszko przestalo bić
    🇧🇪 DE
    On Orthomol, witaminy prenatalne dla meżczyzn
    Ona Lthyrohxin, Wit D, wit. prenatalne, niedoczynność tarczycy
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati gratuluję Ci, życzę Ci nudnej ciąży ❤️

W ogóle dziewczyny, wchodzę na forum po pracy a tu tyle naskrobałyście że miałam problem ogarnąć 😁
    Jak Wam minął dzień?

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Nati88 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milena dziękuję, oby tak było ❤

🇧🇪 DE
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati a co z plamieniami? Masz je nadal?
    Warto to skonsultować z lekarzem. :) Plamienia się zdarzają w ciąży, ale każde wymaga konsultacji.

• Nati88 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2019, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis jeszcze troszke bylo ale teraz juz nie ma:)

🇧🇪 DE
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaga wrote:
    Samosiowa nie pracuje w lab, jestem mgr farmacji. Takie obliczenia są nam potrzebne do wykonywania leków a to akurat najbanalniejsze z nich. Takie obliczenia to już w gminazjum miałam, no ale nasza stażystkę to przerosło. 😛

Dziewczyny ostatnio trochę mniej regularnie czytam forum. Która teraz testuje w najbliższym czasie? 😀 Trzymam kciuki za Was ciągle i niezmiennie. 🥰
    Wlasnie ostatnio zastanawialam sie nad farmacja i rozmawialam o tym z kolezanka bo kilkanascie lat temu byl to zawod bardzo prestizowy zawod obok medycyny wszyscy pchali sie na farmacje ja tez skladalam papiery a na zaoczne nienstac mnie bylo. Jak teraz wyglada z zarobkamk bo slyszalam ze praca w aptece ?
    Ja juz wstalam zaraz do pracy musze jakos przezyc dzisiejszy dzien

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati88 wrote:
    udalo sie;)
    https://naforum.zapodaj.net/039518ad09cf.jpg.html
    Ewidentnie krecha gratuluje ;)

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry drogie Panie ☺️ witam się z Wami po 4h snu i potwornym bólem głowy 😁 jadę sobie właśnie na monit. Jestem strasznie ciekawa co powie gin i co się pokaże na usg. Trzymajcie kciuki.
    Miłego dzionka Wszystkim ❤️

Żanetka93, joana_aska89, Kasztanek lubią tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilusińskaMilena wrote:
    Dzień dobry drogie Panie ☺️ witam się z Wami po 4h snu i potwornym bólem głowy 😁 jadę sobie właśnie na monit. Jestem strasznie ciekawa co powie gin i co się pokaże na usg. Trzymajcie kciuki.
    Miłego dzionka Wszystkim ❤️
    Kciuki u mnie owu cos w kulki leci pobolewq a nic sie nie dzieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Piątkowo ☺️

Nati gratuluję i zdrówka życzę 🙂

Milena 3mam kciuki, daj znać po wizycie 🤞

Deszczowo dziś u mnie i ten weekend nie zapowiada się zbytnio ciekawie. Zaraz jakąś kawkę trza spić ☕

Phiczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati gratulacje rosnijcie zdrowo 😊

Milenka powodzenia na usg, życzę abyś wyszła z wizyty zawdowlona 😘

Witajcie w piąteczek
    Ja w sumie jeszcze nie taki weekend bo jeszcze jutro do pracy ale już bliżej niż dalej ;)

Głową umyta teraz śniadanko i kawusia inka

• nada Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja mam ostatnio kosmos w pracy dlatego się nie odzywałam. Ale staram się czytać.

Witam nowe dziewczyny. Chętnie przyjmę ciążowe wiruski :D

U mnie do okresu 5 dni, ale cykam się ze przyjdzie wcześniej a badanie muszę wykonać w 2-3 dniu :/

Zamówiłam wczoraj lidlomixa :d jestem w szoku bo właśnie doszed SMS, ze paczka będzie dzisiaj :D już z pół roku mi się marzył. Muszę dzisiaj przewertować przepisy i zakupy zrobić :D

PJUR lubi tę wiadomość

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nada wrote:
    Hej dziewczyny. Ja mam ostatnio kosmos w pracy dlatego się nie odzywałam. Ale staram się czytać.

Witam nowe dziewczyny. Chętnie przyjmę ciążowe wiruski :D

U mnie do okresu 5 dni, ale cykam się ze przyjdzie wcześniej a badanie muszę wykonać w 2-3 dniu :/

Zamówiłam wczoraj lidlomixa :d jestem w szoku bo właśnie doszed SMS, ze paczka będzie dzisiaj :D już z pół roku mi się marzył. Muszę dzisiaj przewertować przepisy i zakupy zrobić :D
    Pochwal sie jak cos zrobisz z tego lidlomixa.
    A co sie dzieje w pracy a my tu wladnie o pracy dyskutujemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki!

Ale mi zeszło, żeby was nadrobić, ale to dobrze l, niech wątek tętni życiem.
    Ja dzisiaj się totalnie wyspałam, zeszły ze mnie emocje, ale niestety plamienie mam wciąż :/ poniedziałek lekarz, aż się nie mogę doczekać.

Jestem zaskoczona znajomymi z pracy, bardzo dużo osób się jednak o mnie martwi, były telefony, wiadomości. Cały mój pokój stanął za mną murem! A kierownikowi zaczyna się palić grunt pod nogami.
    W ogóle dzwonił do mnie wczoraj szef z Włoch zapytać się jak się czuję (!) i z podrowieniami.

Ja po rozmowie z mężem podjęłam decyzję, że powrotu już nie mam, no chyba, że zajdzie jakaś zmiana w strukturach, a w dwa lata to bardzo możliwe.

Nati bardzo gratuluję ciąży, ale skonsultuj te plamienia, no chyba, że to implantacja.

Kaga Ty coś pisałaś, że plamiłaś w ciąży? Wiesz jaka to była przyczyna?

Nada też mam na niego ochotę!
    Pochwal się czy jest spoko, cenę ma genialną w porównaniu do thermomixa oryginalnego, bo ten jest z 5 razy droższy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 07:19

Samosiowa88 lubi tę wiadomość

• Phiczek Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm..
    Dawno mnie tu nie było. Nawet bardzo.
    Nie wiem czy ktoras sie pytała gdzie jestem hehe ... Ale zaginelam w akcji na trochę.

Ja żyjąca hehe
    Momentami ledwo ale daje rade :D

W ostatnim czasie latam na 3 chaty. Chorobsko niestety robi swoje a musze mamie pomoc w opiece nad chorym.
    Nie zycze nikomu zeby musieli to przechodzić. No ale mniejsza o to.

Opowiadajcie co tam u Was ?
    Jak maluchy i cala reszta ??

Moj wskaźnik homa wczoraj wyszedl 1.19 :D

Gatulacje dla wszystkich nowych mamusiek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 07:22

PJUR, nada, Jane208 lubią tę wiadomość

* IO
    * Hashimoto
    * Progesteron 💪
    * Histeroskopia 05.2021
    * Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
    * większość wyników w normie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo phia ja myślałam że już zaginęłas
    No piękny homa
    Oby tak dalej z Dietka 😘
    U nas dobrze
    Rosnie synus ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/539d09f18bba0.jpg.html

Piateczkowe 😊

MilusińskaMilena, RudaMaruda25, Iskierka87, joana_aska89, Kasztanek, MissKathy92, Jane208 lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Phia, myślałam ostatnio o Tobie. Co u Ciebie, jak nastrój, jak mebelki ogrodowe? Cieszę się że jesteś 🙂

Ruda wypoczywaj dużo dla dobra Twojego i maluszka. Z tego co pamiętam to Kaga chyba miała krwiaka, dlatego plamila.

Ja już po usg i o dziwo, dobre wieści. Na prawym jajniku jest pecherzyk 22mm więc owu na dniach. Na lewym jest ciut mniejszy. Endo też ok bo prawie 14mm. Mam brać duphaston jak tylko będzie po owu. I mam go brać dotąd, aż zacznę krwawić. Kolejna wizyta już po urlopie 🙂 powiem Wam że zaskoczyłam się trochę dziś, powiedziałam ginowi że po powrocie pojawię się u niego w gabinecie prywatnym a on ze nie ma potrzeby, spokojnie mogę tu do niego na szpital przyjechać, po co mam płacić. To miłe, czuję że nie ciągnie na kasę. I poprosił żebym dała jeszcze szansę clo, owu i tak pewnie będzie wcześniej niż normalnie.. Chyba mnie przekonał

Żanetka93, PJUR, Iskierka87, joana_aska89, nada, Kaga, Kasztanek lubią tę wiadomość

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka super ze dobre wieści 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilusińskaMilena wrote:
    Hej Phia, myślałam ostatnio o Tobie. Co u Ciebie, jak nastrój, jak mebelki ogrodowe? Cieszę się że jesteś 🙂

Ruda wypoczywaj dużo dla dobra Twojego i maluszka. Z tego co pamiętam to Kaga chyba miała krwiaka, dlatego plamila.

Ja już po usg i o dziwo, dobre wieści. Na prawym jajniku jest pecherzyk 22mm więc owu na dniach. Na lewym jest ciut mniejszy. Endo też ok bo prawie 14mm. Mam brać duphaston jak tylko będzie po owu. I mam go brać dotąd, aż zacznę krwawić. Kolejna wizyta już po urlopie 🙂 powiem Wam że zaskoczyłam się trochę dziś, powiedziałam ginowi że po powrocie pojawię się u niego w gabinecie prywatnym a on ze nie ma potrzeby, spokojnie mogę tu do niego na szpital przyjechać, po co mam płacić. To miłe, czuję że nie ciągnie na kasę. I poprosił żebym dała jeszcze szansę clo, owu i tak pewnie będzie wcześniej niż normalnie.. Chyba mnie przekonał
    No to razem zaczniemy owu jestem.tuz przed a juz myslalam.ze bede po.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 08:22

‹‹ 505 506 507 508 509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ