Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też uwielbiam książki tylko ja mam całkiem inny świat od waszych bo żyje w świecie fantasy 😀 (nie typu gwiezdne wojny czy ufo) bardziej w stronę wiedźmina, trylogii czasu itp. Ale z chęcią przeczytałabym książkę romantyczna z ciekawym wątkiem bądź coś o przyjaźni kobiet coś kiedyś miałam na myśli ale tytuł mi się zgubił i nie znalazłam tej książki. Czaje się też na książkę pt "Życie po śmierci"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 14:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja dziś odpoczywam. Boli mnie wszystko, każda część ciała, naprawdę. Mięśnie, ścięgna, okropne zakwasy po wczorajszej wyprawie.. Obecnie sobie siedzę i sączę big drinka 😁
Stookrotko chciałam Ci wysłać na priv ale coś te zaproszenia mi szwankują.. A co mi tam, podaję Ci tu na forum [email protected] 🙂 z góry dziękuję 🙂
Ja Wam książek nie doradzę bo moją wielką miłością jest twórczość S. Kinga. Ale Zielona Mila jest piękna ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Ruda mam Ojca Chrzestnego w kolekcji i czeka na swoją kolej 🙂 na razie nie mam kiedy czytać, może już po urlopie znów wrócę do czytania 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Piatunio 🤗🤗 jutro sobota i się wyśpię 😊😊
Wczoraj seks byl, rano test owu jeszcze pozytywny a wieczorem już negatyw to zobaczymy czy coś sie wykluje z tego 😊😊 z dziś zostało mi jeszcze 7 dni roboczych w biurze a potem urlop i nowa praca, a za tydzien kierunek Szczyrk i wesele😊😊 mam nadzieje, że stazystka lub szefowe nie popsuja mi humoruSamosiowa88 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?