Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila my wczoraj stolik kawowy z Agaty/ 2h wyjęte z życia 🥴
Humorki na weekend są widzę to super ☺️ U mnie tez ale ciężko w taki upał (ale nie narzekam wiadomo) 😅
Dziś uznałam ze najwygodniej mi w bokserkach męża 😂 są fajne, nie cisną i nawet się prezentują 😂😂
Poniżej foto (ja w majtach z moim 10cio kg słodkim balastem) 🥰
Kasztanek, Stookrotka, Iskierka87, MilusińskaMilena, joana_aska89, MissKathy92, Jane208 lubią tę wiadomość
-
Why piękny brzusio 😊😊😊
Ruda filmik smutny.
Ja dziś miałam ochotę na rybke i musiałam sobie usmażyć 😊😊😊Why_not_now87 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda 🙈 ja i tak już czekam na październik 😍
Stokrotka z tą dietą to różnie - dziś nutella na śniadanie 🤣 jeszcze 2mce wiec może nadrobię.
Wogole miałam zajęcia ze szkoły rodzenia prowadzone w formie „stand up’u”. Kobieta jest rewelacyjna 😂 mam nadzieje ze na porodówce tez tak będę.
Kasztanka podziwiam za lubienie składania mebli 🤩 mnie to irytuje i zawsze wychodzi na to ze coś zle robię 😂 -
nick nieaktualnyKasztanku ale cudownosci😍
U mnie tak.. na jednym jajniku 15 mm, na drugim 12mm.. więc skacze z radości.. w poniedziałek mam pojawić się na zastrzyk u niego.
I wlasnie mam ciężki orzech do zgryzienia... skoro mamy mozliwosci ❤ w niedziele a pozniej dopiero w srode to pewnie cykl przepadnie?
Bo czytalam, ze po Ovitrelle najlepiej ❤w dzień zastrzyku i kolejnego..
Jak myslicie ?Kasztanek, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak Wam sobota mija? My dziś znów leniuchujemy a szkoda bo taka piękna pogoda na wypad w góry. Za to jutro jak pogoda dopisze spędzimy rocznicę na samiutkim szczycie Szpiglasa 😁
joana_aska89 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zabieram za sprzatanie i obiad. U nas gorąco i duszno. Zapowiedzieli burze to zobaczymy co sie z tego wyklaruje.
Ruda jak się czujesz? Żanetka a Ty?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?