Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda kibicujcie mężowi ❤️
    Kasztanku udanego grila. O mamuniu ale bym zjadła kiełbaski z ogniska 🤤
    Joasiu przyznaję, jesteśmy zadowoleni z tego wypadu. Spędziliśmy sporo czasu w górach, dużo chodziliśmy, ale też mamy czas na odpoczynek i spędzanie czasu we dwoje. Dziś np większość dnia spędziliśmy w łóżku na sexach. W mojego męża jakiś dziki ogier wstąpił, aż go nie poznawałam. Nawet żartowałam do niego ze to pewnie po kwaśnicy i muszę mu taką w domu gotować 😂

joana_aska89, Kasztanek lubią tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, tylko siedzę na tej duchocie na tym meczu i jestem jedyną osobą na trybunie, haha :D
    Plecy mokre, spocone.

Ale to co moje muszę pilnować i trzymać w zasięgu wzroku :D :D poza tym jeśli to ON mi siedzi w brzuszku, to od małego muszę mu pasję wpajać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilusińskaMilena wrote:
    W mojego męża jakiś dziki ogier wstąpił, aż go nie poznawałam. Nawet żartowałam do niego ze to pewnie po kwaśnicy i muszę mu taką w domu gotować 😂

To i ja gotuję na srode, jeśli ma takie skutki 🤣

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 22:12

joana_aska89 lubi tę wiadomość

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda masz rację pilnuj męża, niech też będzie dumny że go wspierasz 🙂
    A jeśli w brzuszku mieszka chłopiec to na pewno będzie twardy po tacie 🙂 i mądry po mamie oczywiście ❤️

Dziewczyny serio nie wiem co się dzieje, juz przeszło mi przez myśl że ktoś mu wczoraj czegoś dosypał, ciągle się do mnie dobiera 😁
    A może to piwo 🤔 byliśmy wczoraj w Watrze, nie wiem czy kojarzycie, mają swoje piwo.. I na karcie podpis "Nasze piwo nie jak halny, wzmacnia popęd seksulany" 😁 kupiłbym mu ciężarówkę tylko szkoda że te piwa mają krótką datę ważności

Iskierka87, Kasztanek, joana_aska89 lubią tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Milenko przywieź i dla mojego trochę tego piwa 😀 przydałoby się ruszyć jego ogiera chociaż nie dziwie się że ostatnio nie ma popedu bo ciągle pracuje, wraca z pracy od razu na fuche a w weekendy pomaga mojej mamie albo swojej przy domu więc wybaczam. Na Twojego też pewnie działa nowe miejsce bo my jak byliśmy na wyjeździe to ochota też była większa niż w mieszkaniu naszym 😉 nic tylko się cieszyć kochana bo 3mam kciuki że coś z tego będzie.

A ja kawunia i tv póki co bo wczoraj padnięci po tych wszystkich przebojach ale za to mam jeszcze trochę wolnego jupiii 😀 pogoda dziś też nam dopisuje więc niedługo bierzemy pieska i lecimy na leśny spacerek.

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 22:13

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • KamilaPD Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milena, a może po prostu coś w tym jest, że na takich wyjazdach głowa jest wolna od stresu i załatwiania się np praca. Takie wyjazdy są czasami bardzo potrzebne. Nam się marzy jakiś urlop, ale najwcześniej we wrześniu, bo jesteśmy wykończeni remontem :(

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam o tym że to może zmiana klimatu otoczenia, odpoczynek psychiczny.. Ale po tygodniu? 😁 No w każdym razie nie ważne po czym ważne że jest fajnie.. Choć dziś paskudnie mnie mdli 😑

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • KamilaPD Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Milena, od czego to tak?

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia, może to od inofemu.. Czasem mnie tak po nim muli..

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 😊 Też jestem zdania, ze na wyjazdach zawsze mają większy popęd 😁 takie oderwanie od pracy, stresów, codzienności 😍
    A mnie moj dzis tak wkurzył.. bylismy na wyjezdzie... co prawda dwa dni ❤ bylo 3 razy w ciągu dnia ale dziś chcialam tez rano przed powrotem.. a ten, ze bola go plecy.... eh... a jutro zastrzyk.. a kolejne ❤ dopiero w srode...
    Wiem, ze tez nie ma co trzymać się sztywno dni ale jesli to mogloby pomoc zajsc to czemu nie... a ten, ze nie ma ochoty.....

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • KamilaPD Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może go wymeczylas za bardzo xd

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wie, wie.. zawozi mnie na niego, bo ze mnie kierowca słaby a musze jechać do innego miasta gdzie przyjmuje.
    Kamila rzeczywiście trochę się wymeczylismy ale chyba ten jeden raz jeszcze jakoś przezylby 🤣 pozniej mialby 2 dni spokoju 😁

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam tak z moim jak jest po treningu, czy po meczu. Tak jak wczoraj, no ze zmęczenia to było tak słabo ze sztywnością, że braveran chyba by się przydał. Nawet skończył, a sam nie poczuł, że to już.
    A dzisiaj w dzień już bez zarzutu :D

Noo a na wyjazdach to po kilka razy dziennie, wyjazdy tak chyba działają.

• KamilaPD Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w końcu musimy nasze nowe łóżko ochrzcic :D może jak bez stresu i na spontanie to łatwiej pójdzie...

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas piękna sloneczna pogoda 😊😊 ja czekam na regenerację łóżka 😊😊😊

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • Kaś28 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znów poniedziałek.

Seks na urlopie zawsze jest inny bo człowiek taki wyluzowany jest i wiecej sie chce😁
    Wczoraj kupiłam sobie sukienke na wesele, taką zakrywajaca brzuch😁
    Dziewczyny, które nie sa w ciazy czy Wam też tak włosy wypadają? U mnie tragedia, przy grzywce to już robią się lekkie przeswity

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ