Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda kibicujcie mężowi ❤️
Kasztanku udanego grila. O mamuniu ale bym zjadła kiełbaski z ogniska 🤤
Joasiu przyznaję, jesteśmy zadowoleni z tego wypadu. Spędziliśmy sporo czasu w górach, dużo chodziliśmy, ale też mamy czas na odpoczynek i spędzanie czasu we dwoje. Dziś np większość dnia spędziliśmy w łóżku na sexach. W mojego męża jakiś dziki ogier wstąpił, aż go nie poznawałam. Nawet żartowałam do niego ze to pewnie po kwaśnicy i muszę mu taką w domu gotować 😂joana_aska89, Kasztanek lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnySpoko, tylko siedzę na tej duchocie na tym meczu i jestem jedyną osobą na trybunie, haha
Plecy mokre, spocone.
Ale to co moje muszę pilnować i trzymać w zasięgu wzroku poza tym jeśli to ON mi siedzi w brzuszku, to od małego muszę mu pasję wpajać. -
nick nieaktualny
-
Ruda masz rację pilnuj męża, niech też będzie dumny że go wspierasz 🙂
A jeśli w brzuszku mieszka chłopiec to na pewno będzie twardy po tacie 🙂 i mądry po mamie oczywiście ❤️
Dziewczyny serio nie wiem co się dzieje, juz przeszło mi przez myśl że ktoś mu wczoraj czegoś dosypał, ciągle się do mnie dobiera 😁
A może to piwo 🤔 byliśmy wczoraj w Watrze, nie wiem czy kojarzycie, mają swoje piwo.. I na karcie podpis "Nasze piwo nie jak halny, wzmacnia popęd seksulany" 😁 kupiłbym mu ciężarówkę tylko szkoda że te piwa mają krótką datę ważnościIskierka87, Kasztanek, joana_aska89 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyHaha Milenko przywieź i dla mojego trochę tego piwa 😀 przydałoby się ruszyć jego ogiera chociaż nie dziwie się że ostatnio nie ma popedu bo ciągle pracuje, wraca z pracy od razu na fuche a w weekendy pomaga mojej mamie albo swojej przy domu więc wybaczam. Na Twojego też pewnie działa nowe miejsce bo my jak byliśmy na wyjeździe to ochota też była większa niż w mieszkaniu naszym 😉 nic tylko się cieszyć kochana bo 3mam kciuki że coś z tego będzie.
A ja kawunia i tv póki co bo wczoraj padnięci po tych wszystkich przebojach ale za to mam jeszcze trochę wolnego jupiii 😀 pogoda dziś też nam dopisuje więc niedługo bierzemy pieska i lecimy na leśny spacerek.joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
Milena, a może po prostu coś w tym jest, że na takich wyjazdach głowa jest wolna od stresu i załatwiania się np praca. Takie wyjazdy są czasami bardzo potrzebne. Nam się marzy jakiś urlop, ale najwcześniej we wrześniu, bo jesteśmy wykończeni remontem
-
Myślałam o tym że to może zmiana klimatu otoczenia, odpoczynek psychiczny.. Ale po tygodniu? 😁 No w każdym razie nie ważne po czym ważne że jest fajnie.. Choć dziś paskudnie mnie mdli 😑Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny 😊 Też jestem zdania, ze na wyjazdach zawsze mają większy popęd 😁 takie oderwanie od pracy, stresów, codzienności 😍
A mnie moj dzis tak wkurzył.. bylismy na wyjezdzie... co prawda dwa dni ❤ bylo 3 razy w ciągu dnia ale dziś chcialam tez rano przed powrotem.. a ten, ze bola go plecy.... eh... a jutro zastrzyk.. a kolejne ❤ dopiero w srode...
Wiem, ze tez nie ma co trzymać się sztywno dni ale jesli to mogloby pomoc zajsc to czemu nie... a ten, ze nie ma ochoty.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja mam tak z moim jak jest po treningu, czy po meczu. Tak jak wczoraj, no ze zmęczenia to było tak słabo ze sztywnością, że braveran chyba by się przydał. Nawet skończył, a sam nie poczuł, że to już.
A dzisiaj w dzień już bez zarzutu
Noo a na wyjazdach to po kilka razy dziennie, wyjazdy tak chyba działają.joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
U nas piękna sloneczna pogoda 😊😊 ja czekam na regenerację łóżka 😊😊😊
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
I znów poniedziałek.
Seks na urlopie zawsze jest inny bo człowiek taki wyluzowany jest i wiecej sie chce😁
Wczoraj kupiłam sobie sukienke na wesele, taką zakrywajaca brzuch😁
Dziewczyny, które nie sa w ciazy czy Wam też tak włosy wypadają? U mnie tragedia, przy grzywce to już robią się lekkie przeswity-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?