Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda seks był bo mąż myśli już po ptakach a ja miałam ochotę on też, to nie ma co się powstrzymywać. Ja mu nie zapomnę tego co powiedział bo to zabolało bardzo. Ja chwilowo nie wierzę, że coś z tego może być a seksu nie ograniczamy tylko do starań. Zresztą sama wiesz jak to jest z chcicą
Dziś znalazłam na podwórku martwego szczura...joana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyWiem, wiem jak to jest.
W sumie u nas seks też się nie ograniczał do starań, tylko po prostu był. Teraz w sumie myślałam, że w ciąży przejdzie mi ochota na takie częste seksy, ale wręcz przeciwnie. Jedynie co, to strasznie sucho się zrobiło....
Mieliśmy tydzień zakaz, ale po tygodniu to już sama mu mówiłam, żeby mnie szarpnął, haha!
Ja dzisiaj biorę się za sprzątanie trochę i zaraz za obiad. Obiad typu u babci, kotlety mielone, bo zostało mi mięso co robiłam wczoraj pasztet, do tego ziemniaczki z koperkiem i masełkiem i buraczki, zupę mam z wczoraj - krupnik z kaszą jaglaną.
-
nick nieaktualnyRuda, ale pysznie 😍 U mnie podobny zestaw, bo jest siostra, więc woła, że musi nacieszyć się polskim jedzeniem...
Nie mogę się doczekać kiedy w koncu zamieszkam z moim i też będzie można kiedy się zachce a nie kombinacje 😁 choc z tesciami pod jednym dachem to też tylko opcja - po cichu i grzecznie 🤣
Dziś mam pierwszy monitoring także trzymajcie kciuki 😊 tak ładnie poproszę ❤ Ide na zastępstwo do zony mojego ginekologa.. Niezbyt przypadła mi do gustu jak kiedyś też tak bylo... zrobila badanie, dala zdjecie i pewnie gdybym nie zapytala to nawet nie powiedziałaby co wyszło bo ja tych zdjęć to nie umiem odczytywać..
A tekst na koniec to mnie powalił: Pani kupi sobie skoroszyt, zeby tam datami układać te zdjęcia. Albo najlepiej segregator.. bo troche ich Pani uzbiera....
No padlam.. co za optymistyczne nastawianie pacjenta...... -
Joana a po co skoroszyt skoro na zdjęciach jest data? Pierwsze czytam coś takiego
Trzymam kciukijoana_aska89 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Widze że wszystkie dziś zadowolone i z humorkiem i super! Ja właśnie z zakupów wracam, wypłata była to trzeba trochę wydać 😀
Joana 3mam kciuki za wizytę & &
Kaś szczur o fuj u nas pod śmietnikami przed domem też ostatnio natknęłam się na szczura, zwiał szybko na szczęście
Ruda ulubione obiadki mojego męża te domowe i swojskie 🙂 mniam...
Nada ciekawa jestem też luknę zaraz na tą książkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 12:16
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mój komputer stwierdził, że czas na aktualizację i od 50 minut pobiera aktualizację...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Ruda.... co to za filmik... sama się poplakalam masakra.... A człowiek tak bardzo dzieciaczka pragnie ;(Starania od 2018.
💃93
🤵91
Niskie amh, gen mukowiscydozy, cienkie endometrium, nawracające polipy.
U niego: wszystko idealnie.
2018: cb❌
2019: cb❌
2020:cb❌
2021: inseminacja 3x -- bez skutku ❌❌❌
2022- dieta i próba poprawy witamin (anemia)
2023: start starań z klinika UNICA Brno, Czechy.
11/2023: 3x ❄️❄️❄️ z komórek dawczyni (5AA,4AA,1CM)
2024: 4x histeroskopia, nawracające polipy, cienkie endometrium 4mm
11/2024: endometrium 9,5mm, transfer ❄️ 5AA🙏
I transfer 5AA: 🤞🙏🙏
5dpt: test negatywny
6dpt: test negatywny
7dpt: beta <2,3 😕
8dpt: beta <0,1 ❌
14dpt: beta ?
22/11/24: pogorszenie stanu wątroby przez leki wspierające in vitro. Wprowadzenie diety na poprawę stanu wątroby, odstawienie leków
12/2024: start badań "dlaczego pierwsza próba się nie udała" --> KIR Bx, HLA-C, białko c, białko s, test ERA, histeroskopia?
Od lutego 2025 kolejne starania? 🙏
Czekamy na Ciebie maluszku ❤️🙏🙏 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W końcu piątunio (w sumie to mam urlop wiec na razie żadna różnica 😊).
Byłam dzisiaj na pobraniu krwi i pierwszy raz prawie fiknęłam 😄 leżałam z nogami do góry z 15 minut....
Może dlatego, że pobrała mi aż 5 flakoników 🤷🏼♀️
Ja dzisiaj na obiad zalewajka! Zjadłam, a u mnie każdy posiłek to mały sukces 👌🏻😆
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i ov!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 17:27
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny