Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Tylko paracetamol na mnie totalnie nie działa, jedynie ibuprofem....
Mogę wziąć 3 paracetamole i nic, a od jednego nurofenu nowy człowiek. -
nick nieaktualnyNo mi lekarz też napisał, że ładny postęp i zaprosił mnie jutro na wizytę. Mam nadzieję, ze coś uda się zobaczyć co mnie uspokoi do reszty 😁 powoli zaczyna do mnie docierać, że to dzieje się naprawdę 😊
Co do podziału domu to mamy dla siebie oddzielną kuchnie (oddzielna kuchnia to byl dla mnie warunek) i salon z jadalnią na ich piętrze. A góra domu go już będą tylko nasze pokoje. No i jedyny minus to wspólne wejście, łazienki i oczywiście podwórko czy ogród...
A niestety ja jestem pedantyczna a o tesciach nie moge tego powiedziec.
I temat, ktory nzjgorzej mnie wkurza to rodzenstwo Pawla. Oni sa duzo starsi i kazde z nich ma dzieci juz. I wszyscy zawsze te dzieci zwoza do dziadkow kiedy im sie pofoba, czesto bez uprzedzenia. Tak samo ich nocowania.
A niestety ale jak my tam zamieszkamy to tesciom zostanie pokoj i kuchnia. Wiec malo miejsca do nocowania 6 wnukow...
I wkurza mnie mysl, ze oni beda ich tak zwozic a tesciowa bedzie nalegac zebysmy to my ich nocowali......
A te dzieciaki to diably... jedna uwaza sie za corke hitlera... a kolejna dwojka hobby to bicie doroslycj. Ostatnio najmlodszy to mnie naparzal piesciami po brzuchu......... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny 🙂
Jadę właśnie na monit, ciekawe co tam się okaże. A potem rtg nieszczęsne..
Jeśli chodzi o teściów i rodzinkę.. Teściowa czasem irytuje, miewa głupie teksty czasem w moim kierunku (ona myśli że jest zabawna) ale nie jest najgorsza (jeszcze). Szwagierkę mam bardzo w porządku. A dzieci? Cóż nie zabronie im przychodzić do babci, nie siedzą u nas, chyba że się ich zaprosi. Młody jest bardzo za moim mężem, chyba nawet bardziej niż za ojcem. A starsza to już duża dziewczyna, 12lat, czasem pomagam jej w lekcjach bo z rodzicami nie chce odrabiać 😁
Niestety wejście mamy jedno co mnie boli, ale chyba przeżyje..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyJoana, a kiedy masz tą wizytę?
Bo mi lekarz powiedział, że cokolwiek widać przy becie powyżej 1000.
Teraz doczytałam, że jutro, więc pewnie będzie po endometrium tylko widać, że ciąża jest i ciałko żółte, natomiast na malucha będziesz musiała jeszcze troszkę raczej poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 07:17
-
Dziewczyny dziwna sprawa, bardzo dziwna. Wg usg, jest już po zawodach, owu już była. Ale kiedy? Skoku temp brak, szyjke wczoraj spr to była raczej zamknięta, śluzu też było jak kot napłakał.. To ja zamówiłam żel, miałam dziś do męża mówić "stary zdejmij majtki, będzie sex" a tu o, już.. Tzn się sex i tak będzie ale ostatnie sexy to w poniedziałek były..
Aaa no i mu powiedzialam że mam zrobić dziś rtg i odp że nie widzi problemu, jeśli trzeba.. No to ok.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyHejka 🙂
Wstaje kawę robić i do pracy. Pogoda całkiem fajna. Co do teściów to ja mam już tylko teściową ale mieszkamy od siebie 100km więc jest ok. Ja bardzo lubię swoją teściową a teść był dla mnie jak ojciec więc złego słowa o nich nie powiem.
Joana 3mam kciuki za wizytę niech beta rośnie wysoko 🙂
Milenka obyś miała taką niespodzianke na koniec cyklu jak teraz z tą ovu 😉
Ruda pytanko do Ciebie jak wyglądały u Ciebie @ przed i po operacji? Tzn chodzi mi o to czy były skąpe, mocno krwawe, ze skrzepami, bólami itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 07:42
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilenka chyba jednak trzeba zaufać usg
Jesli tam już widać że po ptakach to tak musi być
Ciesz się marzyłas o wcześniejszych owulkach
Może przez ten kręgosłup poprostu nie zwróciłas uwgai itp
A tempka podobno moze skoczyć do 3 dni po owu
A z tempka jak z tempka może być zafalszowana
Np jak leki bralas albo coś
Trzymam kciuki 😘 -
No nic, przecież nic już nie zmienię.. Zastanawiam się kiedy mogła być.. Może wczoraj bo mnie chyba bolał jajnik.. Cieszę się że jest wcześniej tylko nie spodziewałam się że aż tak wcześnie będzie. Wczoraj zrobiłam owulaka, wyszedł niemal pozytywny, dziś już była słabsza kreska. Hahah to mnie natura w balona zrobiła, ale to i lepiej. Pewnie i tak nic z tego bo wątpię żeby żołnierzyki z poniedziałku były tak silne, poza tym to rtg i w ogóle.. Co ma być to będzie. Na nic już nie mam wpływu 🙂Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
Boze skonczyla nam sie kawa. Dramat zamowiłam juz, mam nadzieje, ze dojdzie do weekendu.
Milena współczuje!!!! Może dysk Ci wypadł? Kiedy robisz to badanie? dawaj znać co tam wyszło.
Ja bym oszalała zarówno z teściami i rodzicami. A z tymi dzieciakami, to w ogóle przegięcie.
Asia gratuluje bety.
Dziewczyny mam taki cienki okres, chyba endometrium od clo było słabe musze pogadać z gin.joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny 💙
Joanna - gratulacje beta rośnie ❤️
Ja wczoraj znów ostry dyżur.. z bólem brzucha ( chyba żołądka ale nie byłam pewna)..
na szczęście łożysko i dzidzia ok, muszę się oszczędzać. Ktg wykryło pojedyncze skurcze ale nie rodzę jeszcze 🙂 dziś wizyta u mojego lekarza, porównam wyniki z tymi z nocy.
W życiu nie mialam tak bolesnego badania palcami jak dziś - myslalam ze mi do migdałek dojdzie 🙈
Miłego dnia ☀️☀️joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda no bo kurcze mnie to zastanawia trochę. Wcześniej miałam raczej skąpe @ a teraz coraz silniejsze. Tzn ból jest znosny i w sumie tak jak wcześniej ale teraz są bardziej krwawe niż przedtem. W tym cyklu to już wgl nawet małe skrzepy.
Nada clo uposledza endo polecam migdały i winko ale chyba jest jeszcze jakiś lek który przyjmuje się z clo właśnie na endo tylko nie pamiętam nazwy.
Why ojoj to się strachu najadłaś, współczuję. Na szczęście wszystko w porządku z dzidzią. Zdrówka Wam życzę 💕 -
Dziewczyny wiecie co mnie zastanawia? Teraz zerknelam jeszcze raz na zdjęcie usg. Nie widać ciałka żółtego. Moje jajniki wyglądają jak na początku cyklu. Ale lepsze jest to że endo mi spadło. Czy to możliwe? W poniedziałek 12,9mm dziś 0,83? Ok owu pewnie była, bo jest ślad płynu za macicą ale to endo i obraz jajników mi się nie podoba.. Dziwne..Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny