Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasztanku, ja co prawda nie jestem osobą po przejściach, ale moja mama pochodzi z "trudnego" domu. Obecnie ma 50 pare lat, ale ja po prostu widzę jakie ma czasami takie zachowania, dla mnie dziwne. Pomijając fakt, że całe życie walczy z kompleksem i poczuciem niższości względem innych osób, każde nieporozumienie bierze do siebie.
Pamiętam taką sytuację jak awansowała w pracy, cały czas powtarzała, że nie da sobie rady i nie mogła jeść, spać. Jedynie co to ratowałam ją sokiem z buraków, muzyką relaksacyjną i modlitwami do św. Rity.
A bo wy miałyście z Iskierką teraz zaczynać, ja dziewczyny wam bardzo kibicuję.
I sama będę bardzo szczęśliwa jak napiszecie nam tu o dobrych wieściach.
Samosiowa, jak super, że macie nowego domownika. To pewnie poświęcacie mu sporo czasu. Jak ma psiaczek na imię? 🐶 -
U mnie zappwiada się świętowanie w domu we trójkę: ja, mąż i pies. Okres sie zbliża, pojawiło się więcej śluzu-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyJa już drugi dzień z rzędu czuję taką rybkę w brzuchu, na samym początku wydawało mi się, że to moje jelita, ale teraz wydaje mi się, że to ten mój mały gad ❤️
Czy to możliwe, żebym to czuła już? Nie za wcześnie?
Jejku, to fantastyczne!
joana_aska89, Why_not_now87, Esti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to na pewno cudne uczucie☺☺-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Joanna tule Cie mocno☹☹-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Kasztanku, ja co prawda nie jestem osobą po przejściach, ale moja mama pochodzi z "trudnego" domu. Obecnie ma 50 pare lat, ale ja po prostu widzę jakie ma czasami takie zachowania, dla mnie dziwne. Pomijając fakt, że całe życie walczy z kompleksem i poczuciem niższości względem innych osób, każde nieporozumienie bierze do siebie.
Pamiętam taką sytuację jak awansowała w pracy, cały czas powtarzała, że nie da sobie rady i nie mogła jeść, spać. Jedynie co to ratowałam ją sokiem z buraków, muzyką relaksacyjną i modlitwami do św. Rity.
A bo wy miałyście z Iskierką teraz zaczynać, ja dziewczyny wam bardzo kibicuję.
I sama będę bardzo szczęśliwa jak napiszecie nam tu o dobrych wieściach.
Samosiowa, jak super, że macie nowego domownika. To pewnie poświęcacie mu sporo czasu. Jak ma psiaczek na imię? 🐶 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia ja na Twoim miejscu bym jeszcze miała nadzieję...
Każda ciąża jest inna...
Może zarodek jest jeszcze małych rozmiarów i poprostu nie jest widoczny?
Nie takie przypadki były a wszystko miało szczęśliwy koniec
Trzymam kciuki aby tak było u ciebie -
nick nieaktualnyZrobie dwa razy bete i zobacze jak to wygląda... Jeśli cos to napewno umowie sie do innego lekarza...
Ale watpie, ze bedzie dobrze... pecherzyk ciazowy jest prawie tej samej malenkiej wielkości co był......
Dziękuję za Wasze wsparcie😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2019, 20:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia trzymam kciuki naprawdę ✊
Trzeba wierzyć...
Nawet nie wyobrażam sobie co teraz czujesz ale mkko wszystko nadzieja umiera ostatnia...
Podczas staram czytałam różne pamiętniki żeby dodać sobie nadziei i trafiłam na jedną historie gdzie dziewczyna w 7 tyg ciąży nie widziała zarodka a za 2 tyg słyszała już bicie serca...
Także naprawde ja wierzę w Was do końca 🤦♀️ -
nick nieaktualny