Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja się nie odzywam, bo niemalże nie żyję, złapałam to przeziębienie i bolało mnie ucho, a ja zamiast leżeć to wieczne adhd i sprzątałam, zamiatałam liście i grabiłam je i w nocy dramat, ból niesamowity ucha.
Dzisiaj lekarz, zapalenie ucha, nie obejdzie się chyba bez antybiotyku, ale póki co kazał spróbować z paracetamolem i bezwzględnie leżeć w ciepełku!
Kaga! Nie mogę się doczekać, bądź silna!
Ja też się zastanawiam co u Lajni, bo ona powinna już być rozpakowana.
Milenka, jak tam? Kręgosłup się uspokoił?
No i laski pięknie wyglądacie z brzuszkami ❤️
Ja wam pokażę swój, jak tylko wrócę do formy! Trzymajcie kciuki za moje ozdrowienie.
Stary sobie wziął na mnie opiekę i się razem kurujemy w łóżku.Kaga lubi tę wiadomość
-
Nie opuściłabym Was przecież na stałe. Chciałam troszkę odpocząć od starań, cykli itd. ale suma sumarum tak się z Wami zżyłam że i tak codziennie Was podczytywałam. Zwłaszcza w tak gorącym okresie, kiedy dziewczyny się będą wypakowywać.
Swoją drogą też chętnie przejmę brzuszek ciążowy ze wszystkimi dolegliwościami jakie się z nim wiążą 😁joana_aska89 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyKasztanku a jak bol glowy? Podobno ❤ to doskonały pomysl na to 😅 wiecie badania amerykanskich naukowcow 😂 oby ta chęć zawiastowla piękny wynik na koniec cyklu ❤✊
Milenka wlasnie jak plecy?? A moze gdyby @ nie przyszla to warto zrobić bete? 😊✊
Ruda byłaś u lekarza? Oj ta pora roku nie rozpieszcza...
Up.. dopiero doczytalas ze bylas... wspolczuje 😔 bol ucha jest okropny 😫Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 14:20
-
nick nieaktualnyOjej Ruda biedaku...
No jak zapalenie ucha to napewno się nie obejdzie bez antybiotyku bo to niebezpieczne z uchem nie ma żartów
W ciąży takim najdelikatniejszym to chyba jest duomox ale nie wiem czy to też ta ucho...
I pewnie kropelki jakieś z antybiotykiem i wygrzewnie ucha...
Dobrze działa podobno na wacik olejek kamforowy i do ucha podobno dobrze wygrzewa...
Oj ale się załatwiłas od teraz czapa na głowę bo jesień i zimą sprzyja aaa musisz dbac o siebie 😘
Milenka Wlansie jak kręgosłup? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez poproszę o jakiś wolny brzuszek 😁
Ruda napewno amerykanscy naukowcy maja tez badania, ze ❤ pomagaja na bol ucha 😅
Kasztanku mysle, ze jednorazowe zazycie lekarstwa ❤ moze okazac sie malo skuteczne 😅 Sadze, ze konieczne jest kilkakrotne zazycie 😂Kasztanek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny