Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dalej w dwupaku
Okropnie spuchlam w nocy, ledwo żyje
Ale ogólnie wszystko jest ok, żadnych skurczy nie ma wczoraj po południu miałam może z 5 takich mocniejszych ale ustalo w nocy ech...
Chyba jeszcze w tym tygodniu powtorze sobie mocz i morfo bo mi się nie podoba ta opuchlizna... planuje w sobotę jechać do labu bo mam daleko a mąż akurat ma wolne ale mam nadzieję że do soboty może coś się rozwinie i nie będę musiała -
nick nieaktualnyWłaśnie lekarz mi zalecił same naturalne specyfiki
Solą morska oczyszczać wdychac te olejki taki sztyft mam z olejkiem o dalej pić syrop taki naturalny...
No ale to strasznie wolno idzie...
Zawsze jak miałam katar zazylam sudafed i przechodziło teraz mi zakazał takich rzeczy...
Ogolnie odpukać gardło minęło głowa też tylko katar się przyplatal... 😰
Eh uroki jesieni...
Miss moja sis jakoś 3 dni przed porodem tak napuchla że na porodowke jechała w pantoflach bo nie ubrała żadnego buta
Nawet twarz miała jaka początek całe policzki i wogole
To chyba zatrzymanie wody czy coś i tak miała 3 dni przed
Aaa dzień po porodzie wszystko zeszło jak ręką odjal zrobiła się "normalna" -
Kasztanek dziękuję za te słowa ❤️ i każdej z Was też dziękuję ❤️ to miłe wiedzieć, że jest ktoś kto zawsze podniesie na duchu 😊 mąż widział chyba wczoraj, że coś jest nie tak i zabrał mnie na zakupy 😃 nie chciało się mi jechać ale w końcu się ruszyłam i mnie wysmiejecie ale kupiłam w housie taka milutka bluzę z liskiem 😃 uwielbiam takie bluzy z kapturem, na którym są jakieś uszy itp 😃
Żanetka93, joana_aska89, Kasztanek lubią tę wiadomość
-
Kasztanku to ja za to, że tyle o mnie myślałaś chyba zwalniam Ci brzuch.
Mam już rozwarcie i coraz silniejsze skurcze. Lekarz odkleił pęcherz plodowy. Indukcja chyba nie będzie potrzebna.Kasztanek, Żanetka93, Sisska, Why_not_now87, Kaś28, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaga cala siła z Tobą ☺☺
Ja mam przerwę w pracy 😊😊Kaga lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaga super że się samo zaczęło i widzisz nie będzie trzeba indukowac porodu trzymaj się tam i dawaj znać powodzenia
Zanetka ach żeby to moje puchniecie zwiastowalo poród za niedługo te dni tak okropnie się dłużą jużKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiss coś w tym napewno jest
Moja siostra naprawdę 3 dni przed poprostu urosła...
I to nie było nawet lekkie pchnięcie poprostu zrobiła się obrzmiala...
Tak jak pisałam tylko pantofle miała na nogach jadąc do szpitala bo nie ubrała nawet japonka tak miała spuchniete palce stopę nogi twarz wszystko...
Dzień po porodzie wróciła do swojego stanu bez opuchlizny ale chwilę przed naprawdę jak napomoowalo -
Hej hej dziewczyny jestem jestem, staram się do Was codziennie zaglądać, podczytywac co piszecie i kibicuje każdej 🙂
Jakoś tak ostatnio nie mam chęci na udzielanie się na forum. Przeziębienie mnie rozłożyło i w ogóle cały czas jestem w starym cyklu, dziś 42dc, i jestem tym już strasznie zmęczona.. Test w niedzielę biel wizira, co w sumie nie wywołało żadnych emocji. Czekam na @ i dalej będę walczyć.
Asia cieszę się że u Was ok, trzymam mocno kciuki za powrót do starań, tak samo Kasztanku za Ciebie 🙂
Kaga i dziewczyny na finiszu, obyście niedługo zalały nas falą zdjęć Waszych maluchów na świecie. Mam nadzieję że Kaga jeszcze dziś nam takie zdjątko wyśle ❤️🍀Żanetka93, Kasztanek, Why_not_now87, Esti, Kaga lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."