Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga ☺️ Włosy będą super póki karmisz, dziś ko kolezanka taka nowość sprzedała. Tez mi się poprawiły i to sporo ☺️
Nasz maluch nie spał dziś 16-20.30 bo byli goście go odwiedzić. Ale tylko wyszli to padł.. znaczy trochę jest gościnny 🤣 ale tak tez najlepiej śpi się mu przy cycku ❤️ -
nick nieaktualny
-
Abi tak mi przykro ☹️ z tego co pamiętam to już drugi raz test Cię oszukuje po Ovitrelle ☹️
Kas co Ty mówisz 🙈 jesteś młoda, będzie i dwójka a może i trójka! 😊
Ruda ja w ciąży plus zwłaszcza podczas tego długiego pobytu w szpitalu obiecywałam sobie, że żadnego dziecka więcej. Ale po jakims czasie o bólu się zapomina a zostają te wspaniałe uczucia. Wiem, że będę chciała drugie dziecko (z tym że na pewno chcę wrócić do pracy na jakiś czas) a co los mi ześle to zobaczymy... Swój plan, żeby pierwsze mieć przed 30-stką, spełniłam.
Why serio śpi tak długo w dzień? Zazdroszczę. 😏Moja ciągle leży na mnie, ale to taki sen na jawie... Gdy tylko jej radar nie wykryje człowieka to jest płacz. Na szczęście mąż jest taki kochany, że po pracy przejmuje ją ode mnie a ja wychodzę chociażby z psem na spacer, żeby nie oszaleć w domu. 😁 Zalety karmienia KPI i zapasów mleka w lodówce.Why_not_now87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWhy mi pekala
I dzis pęka
Wogole dziewczyny mam ostatnie straszne parcie na pecherz...
Normalnie co chwilę siusiam a jak dużo pije to już wogole bez sensu z kibla schodzić 🤦♀️🤦♀️
Robiłam badanie moczu jest ok
Lekarz powiedział że narządy naciskaja i "pocieszyl"
Mnie ze będą naciskać coraz bardziej 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 09:33
-
nick nieaktualnyHej, hej
Dziewczyny, mam wyniki krzywej, ale nie mam nigdzie norm. Zerknijcie czy jest ok, czy nie?
Wizyt mam u lekarza jutro, więc dowiem się coś więcej.
Na czczo: 78
Po 1h: 155
Po 2h: 107
Żanetka, ja też sikam non stop, w nocy kilka razy muszę wstawać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 09:48
-
nick nieaktualnyRuda po godzinę powinna być max 140 albo nawet 120 a po dwóch powinna powrócic chyba gdzieś do okolicy jaka była na czczo...
Tak pamiętam z tego co mówił lekarz...
Kurcze nie wiem czy mini mini cukrzyca ciążowa cię nie dosiegla 🤦♀️
Ale nie wiem może niech się wypowie ktoś doświadczony bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 10:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI współczuję bólu, ale trzymam kciuki za kolejny cykl, cykle.
Tak jak i Why napisała wcześniej, ja tu będę cały czas dopingować was wszystkie staraczki i nie opuszczę wątku dopóki każda nie będzie mieć co najmniej jedno dzidzi przy sobie, a później razem się będziemy wymieniać doświadczeniami
Dziewczyny, mam ślub znajomych 16 listopada, taka kameralna impreza, 30 osób, urząd stanu cywilnego, później obiad i ciastko z kawą, żadne huczne wesele. Myślicie, że pasuje iść w sukience koloru pudrowego różu?
A lekarz? Będzie jutro, bo muszę go jeszcze poprosić, żeby zlecił mi tą biocenozę pochwy, żeby sprawdzić czy grzybek ustąpił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny