Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLajni85 wrote:A mialas monitoring? Może owulacje miałaś trochę później
Nie miałam, możliwe ale nawet jeśli sie przesunęła a ostatni stosunek mieliśmy 7.01 to musiałyby byc bardzo walecznr zeby tyle przetrwać. Od tamtej pory przez az do wtorku mialam sporo śluzu, bolały mnie okropnie sutki.. ale czas pokaże, w sumie to nir planowaliśmy ale jeśli by sie udało faktycznie to superWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 20:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLajni85 wrote:Ehhh współczuję... Mam nadzieję, że zrobią na cito.. Szkoda pisać co za matołek..
-
Kaga wrote:Wasi mężowie jezdza z Wami do lekarzy? Chce im się? Mój mnie wspiera, zrobił badania, bierze witaminy, ale do lekarza go nigdy nie brałam. Tak samo jak ja z nim tez nigdzie nie poszłam.01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Ag1988 wrote:Najgorzej, ze znowu czas niepewności i czekania na wynik, poza tym mi głupio było przed lekarzem.. heh.. zachęcał 3 razy, ale jednak moj komfort najważniejszy w środe podjade, chyba tez moj Maz ma dosyć jeżdżenia ze mną do lekarza i chyba zacznę sama to ogarniać...01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Angelisia wrote:Nie miałam, możliwe ale nawet jeśli sie przesunęła a ostatni stosunek mieliśmy 7.01 to musiałyby byc bardzo walecznr zeby tyle przetrwać. Od tamtej pory przez az do wtorku mialam sporo śluzu, bolały mnie okropnie sutki.. ale czas pokaże, w sumie to nir planowaliśmy ale jeśli by sie udało faktycznie to super01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualnyLajni85 wrote:Będzie dobrze, zobaczysz ja też czekam, ale to dłużej potrwa
Dziękuję Mam nadzieję, że jakoś to będzie .. póki co zła jestem na siebie/ tego kuriera/ i w ogóle mi się odechciało wszystkiego..
Mój Mąż ze mną jeździ żeby było mi raźniej, zwłaszcza jak wokół siedzi pełno kobiet w ciąży, chociaż ja staram się zawsze wybierać godziny w stylu 20tej i wtedy czasem mi się udaje nie spotkać żadnej ciężarnej. -
Mój mnie wozi a chodzę sama chyba bym się źle czuła jakby mąż był ze mną u gina A on czułby się jeszcze gorzej co innego w ciazy wtedy będę go brała na każdą wizytę tak szczerze jeszcze nigdy nie widziałam dziewczyny żeby z facetem szła do gina nie będąc w ciazy ale u mnie to za male miasto żeby tak robić chyba... U nas dziewczyna w widocznej ciąży się pyta czy można męża wpuścić
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio byłam u lekarza i uwaga miałam wizytę 21.30 to był lekarz taki którego nie znam tylko usg chciałam. Ale przyjmowała też Pani doktor i przyszła pacjentka i pyta która godzina weszła usłyszała o 21.30 że jest opóźnienie 2godziny10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Mi dziś się śniło że gadalam z bratową która jest w ciąży o staraniach i że powiedziała że 23cykle się starali wiem że długo też się starali tak naprawdę a nie we śnie Ogólnie we śnie było mi tak samo smutno jak na jawie
U mnie dziś 11dpo i temp dalej w górze dziś nawet mocniej cycki bolą ale to u mnie żaden objaw bo zawsze pobolewaja przed okresem W środę powinnam dostać @
Kurczę miałam coś jeszcze Wam napisać ale zapomniałam co jak przypomnę to napisze
A teraz życzę miłego dzionka kochane :*
Edit. Już pamiętam dzwoniłam wczoraj do mamy i powiedziała że moja siostra cioteczna w ciąży drugiej- po 6 latach przerwy nie sądzę że taką przerwę z chęci robili A oboje szczuplutcy i zdrowi A sąsiadka mamy niziutka i okrągła, jej facet też a od razu w ciąże zaszła i teraz 2x większa i jakoś tusza nie przeszkadzała w zajściu ani zrobieniu dziecka to tak apropo jakby lekarze zwalali wszystko na wagę... wiadomo nadwaga/otyłośc nie jest zdrowa nawet bez ciąży i trzeba się jej pozbyć dla siebie a nie dla dziecka co nie zmienia faktu że kobiety z nadwagą też zachodzą w zdrowe ciąże każdy przypadek jest indywidualny i to że kobieta ma kilka kilo więcej nie znaczy że jest nieplodna ale wiadomo- najlepiej mieć prawidłową wagę sama do niej dążeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 07:30
Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy ja znam dużo naprawdę otyłych kobiet, ktore rodza dzieci. Codziennie spotykam takie w pracy. Ja nie mam nawet nadwagi a mimo to wiecie co mi ostatnio ta babka ginekolog powiedziala... Ze wszytko jest winą moich 4-5 zbednych kilogramów. Prawie 3 juz zrzucilam w miesiąc i owulacji nadal nie ma. Zrzuce te kolejne 3 i udowodnie, ze nie miala racji. Na szczęście moj nowy ginekolog ma troche wiecej oleju w głowie i powiedzial, ze w moim przypadku waga nie ma znaczenia, bo jest prawidlowa.