Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Nada to teraz nie wolno Ci się stresować bo to źle wpływa na maleństwo. Po cichu Ci już gratuluję i trzymam kciuki dalej 🍀❤️
Z tymi promocjami tak jest. Ja znowu nie byłabym sobą gdybym nie sprawdziła w jakiej cenie mogę dostać daną rzecz przez neta.. I w ten sposób z allegro mam stolik z krzesłami do kuchni, narożnik i meblościanke do salonu i komode i biurko do sypialni.. Na samym narożniku zaoszczedzilismy jakieś 700zl..
Dziewczyny, nareszcie posprzątałam salon i doprowadziłam dom do ładu o tym remoncie salonu. Mam dość remontów na najbliższe miesiące 🙈Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Super Nada!!! Skoro dowiedziałaś się, że to dobry wynik to na pewno tak jest. 😁 Gratuluję 🥂
Teraz kciuki za przebieg ciąży ♥️
Udało Ci się wywalczyć pierwsze maleństwo w 2019 ☺️
Jasne, ja nie mówię, że każdy sklep tak oszukuje, bo ceny niektórych rzeczy na które poluje znam i wiem kiedy cena faktycznie jest obniżona. Ale ta akcja z matą to dla mnie przegięcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 17:59
-
Haha. No zobaczymy co wyjdzie w pon. Wiecie ja miałam transfer 3 dniowego zarodka i to była weryfikacja 7 dni po tym transferze. Wiec to nawet nie jest drugi tydzień. Dlatego tak malutko. Jeżeli dobrze rozumiem. W pon sama sobie zrobię badanie w alabie. Mocne kciuki za kropka żeby teraz wytrwał z taka zeschizowaną matka :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 18:10
Silvia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nada wrote:Haha. No zobaczymy co wyjdzie w pon. Wiecie ja miałam transfer 3 dniowego zarodka i to była weryfikacja 7 dni po tym transferze. Wiec to nawet nie jest drugi tydzień. Dlatego tak malutko. Jeżeli dobrze rozumiem. W pon sama sobie zrobię badanie w alabie. Mocne kciuki za kropka żeby teraz wytrwał z taka zeschizowaną matka :p
Więc jest szansa ale masz racje- zrób w poniedziałek i zobaczysz
Ja miałam transfer 5 dniowego i chyba w 9 dniu po transferze bylo ok 200Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 20:10
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
nick nieaktualny
-
To ja też chce gofra😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Samosiowa zarzuc przepis 🥰
Brzmi pysznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 08:31
-
Hejka
U nas było totalnie niedietetyczne śniadanie dzisiaj. Najpierw tosty, potem gofry z bitą śmietaną i dżemorem 👌🏻👌🏻👌🏻.
Następnym razem zrobię coś bardziej fit :p
Samosiowa ten twój przepis brzmi mniam.
Co do wyniku to trochę nie wierze. W poniedziałek mam termin @ zobaczymy jaki będzie wynik. -
nick nieaktualny
-
Kurcze ale kusicie tymi przepisami, mniam. 😊 Czasami też robimy coś fajnego w soboty, ale dziś do 10 lezalysmy w łóżku i się przytulałysmy bez końca więc tatuś zrobił nam tylko kanapki z szynką. 😁 Muszę wypróbować te pancakes z jogurtem.
Nada jak beta wzrośnie nie zapomnij zrobić testu z upragnionymi dwiema kreskami. Może jestem dziwna, ale ja swoj nadal trzymam na pamiątkę. ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 11:56
nada lubi tę wiadomość
-
Nada właśnie a próbowałaś sikac?
Ja na dziś skończyłam już robić wszystko i zaczynam leniuchiwac. Wczoraj wszystko na szybko szykowalam żeby zdążyć i jednak to 13 osób przy stole to cos trzeba postawić-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?