X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja też przepadłam na BF 😂
    Kupiłam a właściwie zamówiłam prezenty dla trójki chrześniaków, monopoly dla męża i sobie prostownice.. No dobra, nie omieszkałam też złożyć zamówienie na ladymakeup 😅 z racji tego że będę malować bratanice na studniówkę, zamówiłam podkład i bazę z Makeup Atelier Paris i spray utrwalający z Kryolanu 😁

Żanetko piękny wózek ❤️

Ruda udanego wypoczynku, nacieszcie się sobą z mężem ❤️

Nada macie wspaniały prezent na święta, zdrówka dla Was ❤️ mąż już oszalał z radości? 🙂

Kaga lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka kto zrobi Ci lepszy prezent jeżeli nie Ty sama 😁
    Ja to już nie wiem ilu kurierów (współczuję im) do nas przyjedzie i ile nas (czyt. męża) czeka wycieczek do paczkomatu 🙈 pogubiłam się ☃️

MilusińskaMilena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka ja bym była mocno zdziwiona gdyby nie jechał do Ciebie kurier z przesyłką kosmetyczna 😂😂

Ja dziś przepadlam na stoisku z ozdobami świątecznymi 🤦‍♀️
    Kupiłam bombki światełka poszewki na małe poduszki świąteczne małe świeczki świąteczne i na stół świąteczny bieżnik 🙈

Maz sobie kupił koszule biała i pasek i na święta koszule granatowa w takie fajne białe gwiazdki 🙈

Ja kupiłam już kiecke na wigilię w kolorze butelkowej zieleni 😊

Na strony internetowe nawet nie wchodzę bo na bank bym coś wyzamawiala ;D

MilusińskaMilena lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetko to prawda, ja gdybym sobie nie kupiła jakiegoś kosmetyku, w dodatku w takich wyprzedażach to byłabym chora 😅 przyznam szczerze że w koszyku miałam dużo więcej rzeczy ale po długiej walce samej z sobą zostawiłam tylko te 3 rzeczy.. Z myślą że kupię sobie po następnej wypłacie 🙈

Też muszę sobie kupić coś ładnego na święta i nie mam pomysłu. Również oglądałam sukienki w kolorze takiej butelkowej zieleni ale kupiłam sobie już w tym kolorze płaszczyk to nie będę z siebie robić choinki 😅

Ja sobie poszewki zamówiłam na Ali i na szczęście już mi doszły. Do tego mam też przesłodkie karuzelki które kręcą się pod wpływem ciepła od tealight ❤️ jeszcze poluje na tematyczną pościel i duży koc 🙂

Żanetka93 lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:40

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • Esti Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :-)

Ja chciałam tylko napisać, że nasz mały Benjamin urodził się szczęśliwie 2 tygodnie temu siłami natury, bez znieczulenia. Dostał 10 pkt, rozkręciłam laktację i karmię go naturalnie (nareszcie, trochę to trwało - jakieś 6 dni).

Jest cudny :-)

Żanetka93, Kasztanek, MilusińskaMilena, Kaga, OlaaM, nada, megson91, Why_not_now87, Samosiowa88, MissKathy92, Jane208, Kaś28, Stookrotka lubią tę wiadomość

2019 zdrowy syn - ciąża naturalna

3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
    02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
    03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna

12 dpo beta 27mlU/mL
    16 dpo beta 244 mlU/mL
    18 dpo beta 747 mlU/mL

oby tym razem dobrze się skończyło <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti wielkie gratulacje 💘

Milenka z tą choinka jak dziś zmierzylam ta kiecke i mówię do męża i jak? Mąż : no extra a ja a kolor? A maz : taka troche choinka no ale wkoncu to są święta 😂

MilusińskaMilena, megson91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie mam prezentu dla siostrzenca i chrzesnicy 🤦‍♀️🤦‍♀️

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti ❤️ Nareszcie jesteś. Wiemy że zapewne macierzyństwo Cię pochłonęło wiec wybaczamy 😘 cieszcie się sobą i poznawajcie. To piękne chwile 😍
    Witamy małego Beniaminka 🐻

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti gratuuuluję!
    Jak się czujecie z małym?
    Jak poród, ciężki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja jutro wizyta pierwsza;)

Kaga, Jane208, nada lubią tę wiadomość

• Kasztanek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:40

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasztanek wrote:
    A to ja mam odwrotnie, wiecie. Zazwyczaj kiedy mam sobie coś kupić, to sto razy zastanawiam się czy na pewno tego potrzebuję. A ile razy już coś miałam w koszyku, już zmierzalam do kasy, ale jednak zawracałam i odkładałam z myślą, że może następnym razem, bo nie jestem przekonana, że to dobry pomysł. Z kupowanie dla innych nie mam takiego kłopotu.
    Bardzo dobra cecha tez bym tak chciala

• Kaga Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti super, gratuluję! ♥️

Samosiowa powodzenia jutro! 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa kciuki ❤️ Powodzenia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa, trzymam!

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa kciuki i czekam na wieści ✊

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ja juz czekam pod pokojem nie ukrywam dlugo sie na ta wizyte czeklo ( pol rpku 🙄) i nic juz nie robie na wlasna reke badan itp juz jestem tym zmeczona wszystkim vhyba maz ma wiecej energii w tej sprawie niz ja.

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:41

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Wizyta trwala 1 h pelny wywiad przeprowadzony ze mna i z mezem pierwszybraz czuje sie ze trafilam do dobrego specjalisty. Sprawa wyglada tak ze musze jechac po pelna dokumentacje medyczna z laparoskopii do szpitala. Mam zbadac amh zrobic wymaz ureoplazma chlamydia. Zbadac szczwgolowo glukoze umowic siw do endokrynologa (tarczyca). Nastepnie czeka mnie laparoskopia z histeroskopia bo jest prawdopodobienstwo ze moge miec wodniaki w jajowodach. Maz za to ma wizyte u urologa po wizycie zrobic fragmentacje i mozemy przustapic do in vitro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 11:09

MilusińskaMilena, Kasztanek, Kaga, Esti, nada, Why_not_now87, Stookrotka, emdar lubią tę wiadomość

‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ