Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, ja też przepadłam na BF 😂
Kupiłam a właściwie zamówiłam prezenty dla trójki chrześniaków, monopoly dla męża i sobie prostownice.. No dobra, nie omieszkałam też złożyć zamówienie na ladymakeup 😅 z racji tego że będę malować bratanice na studniówkę, zamówiłam podkład i bazę z Makeup Atelier Paris i spray utrwalający z Kryolanu 😁
Żanetko piękny wózek ❤️
Ruda udanego wypoczynku, nacieszcie się sobą z mężem ❤️
Nada macie wspaniały prezent na święta, zdrówka dla Was ❤️ mąż już oszalał z radości? 🙂Kaga lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyMilenka ja bym była mocno zdziwiona gdyby nie jechał do Ciebie kurier z przesyłką kosmetyczna 😂😂
Ja dziś przepadlam na stoisku z ozdobami świątecznymi 🤦♀️
Kupiłam bombki światełka poszewki na małe poduszki świąteczne małe świeczki świąteczne i na stół świąteczny bieżnik 🙈
Maz sobie kupił koszule biała i pasek i na święta koszule granatowa w takie fajne białe gwiazdki 🙈
Ja kupiłam już kiecke na wigilię w kolorze butelkowej zieleni 😊
Na strony internetowe nawet nie wchodzę bo na bank bym coś wyzamawialaMilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
Żanetko to prawda, ja gdybym sobie nie kupiła jakiegoś kosmetyku, w dodatku w takich wyprzedażach to byłabym chora 😅 przyznam szczerze że w koszyku miałam dużo więcej rzeczy ale po długiej walce samej z sobą zostawiłam tylko te 3 rzeczy.. Z myślą że kupię sobie po następnej wypłacie 🙈
Też muszę sobie kupić coś ładnego na święta i nie mam pomysłu. Również oglądałam sukienki w kolorze takiej butelkowej zieleni ale kupiłam sobie już w tym kolorze płaszczyk to nie będę z siebie robić choinki 😅
Ja sobie poszewki zamówiłam na Ali i na szczęście już mi doszły. Do tego mam też przesłodkie karuzelki które kręcą się pod wpływem ciepła od tealight ❤️ jeszcze poluje na tematyczną pościel i duży koc 🙂
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja chciałam tylko napisać, że nasz mały Benjamin urodził się szczęśliwie 2 tygodnie temu siłami natury, bez znieczulenia. Dostał 10 pkt, rozkręciłam laktację i karmię go naturalnie (nareszcie, trochę to trwało - jakieś 6 dni).
Jest cudnyŻanetka93, Kasztanek, MilusińskaMilena, Kaga, OlaaM, nada, megson91, Why_not_now87, Samosiowa88, MissKathy92, Jane208, Kaś28, Stookrotka lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasztanek wrote:A to ja mam odwrotnie, wiecie. Zazwyczaj kiedy mam sobie coś kupić, to sto razy zastanawiam się czy na pewno tego potrzebuję. A ile razy już coś miałam w koszyku, już zmierzalam do kasy, ale jednak zawracałam i odkładałam z myślą, że może następnym razem, bo nie jestem przekonana, że to dobry pomysł. Z kupowanie dla innych nie mam takiego kłopotu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie. Wizyta trwala 1 h pelny wywiad przeprowadzony ze mna i z mezem pierwszybraz czuje sie ze trafilam do dobrego specjalisty. Sprawa wyglada tak ze musze jechac po pelna dokumentacje medyczna z laparoskopii do szpitala. Mam zbadac amh zrobic wymaz ureoplazma chlamydia. Zbadac szczwgolowo glukoze umowic siw do endokrynologa (tarczyca). Nastepnie czeka mnie laparoskopia z histeroskopia bo jest prawdopodobienstwo ze moge miec wodniaki w jajowodach. Maz za to ma wizyte u urologa po wizycie zrobic fragmentacje i mozemy przustapic do in vitro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 11:09
MilusińskaMilena, Kasztanek, Kaga, Esti, nada, Why_not_now87, Stookrotka, emdar lubią tę wiadomość