X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja też przepadłam na BF 😂
    Kupiłam a właściwie zamówiłam prezenty dla trójki chrześniaków, monopoly dla męża i sobie prostownice.. No dobra, nie omieszkałam też złożyć zamówienie na ladymakeup 😅 z racji tego że będę malować bratanice na studniówkę, zamówiłam podkład i bazę z Makeup Atelier Paris i spray utrwalający z Kryolanu 😁

Żanetko piękny wózek ❤️

Ruda udanego wypoczynku, nacieszcie się sobą z mężem ❤️

Nada macie wspaniały prezent na święta, zdrówka dla Was ❤️ mąż już oszalał z radości? 🙂

Kaga lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka kto zrobi Ci lepszy prezent jeżeli nie Ty sama 😁
    Ja to już nie wiem ilu kurierów (współczuję im) do nas przyjedzie i ile nas (czyt. męża) czeka wycieczek do paczkomatu 🙈 pogubiłam się ☃️

MilusińskaMilena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka ja bym była mocno zdziwiona gdyby nie jechał do Ciebie kurier z przesyłką kosmetyczna 😂😂

Ja dziś przepadlam na stoisku z ozdobami świątecznymi 🤦‍♀️
    Kupiłam bombki światełka poszewki na małe poduszki świąteczne małe świeczki świąteczne i na stół świąteczny bieżnik 🙈

Maz sobie kupił koszule biała i pasek i na święta koszule granatowa w takie fajne białe gwiazdki 🙈

Ja kupiłam już kiecke na wigilię w kolorze butelkowej zieleni 😊

Na strony internetowe nawet nie wchodzę bo na bank bym coś wyzamawiala ;D

MilusińskaMilena lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetko to prawda, ja gdybym sobie nie kupiła jakiegoś kosmetyku, w dodatku w takich wyprzedażach to byłabym chora 😅 przyznam szczerze że w koszyku miałam dużo więcej rzeczy ale po długiej walce samej z sobą zostawiłam tylko te 3 rzeczy.. Z myślą że kupię sobie po następnej wypłacie 🙈

Też muszę sobie kupić coś ładnego na święta i nie mam pomysłu. Również oglądałam sukienki w kolorze takiej butelkowej zieleni ale kupiłam sobie już w tym kolorze płaszczyk to nie będę z siebie robić choinki 😅

Ja sobie poszewki zamówiłam na Ali i na szczęście już mi doszły. Do tego mam też przesłodkie karuzelki które kręcą się pod wpływem ciepła od tealight ❤️ jeszcze poluje na tematyczną pościel i duży koc 🙂

Żanetka93 lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:40

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • Esti Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :-)

Ja chciałam tylko napisać, że nasz mały Benjamin urodził się szczęśliwie 2 tygodnie temu siłami natury, bez znieczulenia. Dostał 10 pkt, rozkręciłam laktację i karmię go naturalnie (nareszcie, trochę to trwało - jakieś 6 dni).

Jest cudny :-)

Żanetka93, Kasztanek, MilusińskaMilena, Kaga, OlaaM, nada, megson91, Why_not_now87, Samosiowa88, MissKathy92, Jane208, Kaś28, Stookrotka lubią tę wiadomość

2019 zdrowy syn - ciąża naturalna

3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
    02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
    03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna

12 dpo beta 27mlU/mL
    16 dpo beta 244 mlU/mL
    18 dpo beta 747 mlU/mL

oby tym razem dobrze się skończyło <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti wielkie gratulacje 💘

Milenka z tą choinka jak dziś zmierzylam ta kiecke i mówię do męża i jak? Mąż : no extra a ja a kolor? A maz : taka troche choinka no ale wkoncu to są święta 😂

MilusińskaMilena, megson91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie mam prezentu dla siostrzenca i chrzesnicy 🤦‍♀️🤦‍♀️

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti ❤️ Nareszcie jesteś. Wiemy że zapewne macierzyństwo Cię pochłonęło wiec wybaczamy 😘 cieszcie się sobą i poznawajcie. To piękne chwile 😍
    Witamy małego Beniaminka 🐻

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti gratuuuluję!
    Jak się czujecie z małym?
    Jak poród, ciężki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja jutro wizyta pierwsza;)

Kaga, Jane208, nada lubią tę wiadomość

• Kasztanek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:40

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasztanek wrote:
    A to ja mam odwrotnie, wiecie. Zazwyczaj kiedy mam sobie coś kupić, to sto razy zastanawiam się czy na pewno tego potrzebuję. A ile razy już coś miałam w koszyku, już zmierzalam do kasy, ale jednak zawracałam i odkładałam z myślą, że może następnym razem, bo nie jestem przekonana, że to dobry pomysł. Z kupowanie dla innych nie mam takiego kłopotu.
    Bardzo dobra cecha tez bym tak chciala

• Kaga Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti super, gratuluję! ♥️

Samosiowa powodzenia jutro! 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa kciuki ❤️ Powodzenia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa, trzymam!

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samosiowa kciuki i czekam na wieści ✊

Starania od 06.2018

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ja juz czekam pod pokojem nie ukrywam dlugo sie na ta wizyte czeklo ( pol rpku 🙄) i nic juz nie robie na wlasna reke badan itp juz jestem tym zmeczona wszystkim vhyba maz ma wiecej energii w tej sprawie niz ja.

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:41

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Wizyta trwala 1 h pelny wywiad przeprowadzony ze mna i z mezem pierwszybraz czuje sie ze trafilam do dobrego specjalisty. Sprawa wyglada tak ze musze jechac po pelna dokumentacje medyczna z laparoskopii do szpitala. Mam zbadac amh zrobic wymaz ureoplazma chlamydia. Zbadac szczwgolowo glukoze umowic siw do endokrynologa (tarczyca). Nastepnie czeka mnie laparoskopia z histeroskopia bo jest prawdopodobienstwo ze moge miec wodniaki w jajowodach. Maz za to ma wizyte u urologa po wizycie zrobic fragmentacje i mozemy przustapic do in vitro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 11:09

MilusińskaMilena, Kasztanek, Kaga, Esti, nada, Why_not_now87, Stookrotka, emdar lubią tę wiadomość

‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ