Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda to ekspresem jak mąż miał pracować do 14 😂
Udanego wypoczynku 💕
A mnie dzis spotkała miła sytuacja w aptece...
Weszłam bo miałam receptę do wykupienia i stanelam grzecznie w kolejce a jaka pani z kolejki mówi do reszty : widzę że tu pani w ciąży przyszła może ja przepuscimi?
Mówię że nie trzeba ale mnie wypuścili i ominęła mnie 6 osobowa kolejka
Bywają jednak życzliwi ludzie ;dnada, megson91, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda czy to jest restauracją przy Krupówkach nad strumyczkiem?
Jak mi kiedyś przyjdzie wybierać wózek to zwariuje i bede pytać po znajomych, w że w Częstochowie kilku producentów jest to bede mieć dobre opinie😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda, udanego wypadu🎉
Zanetka, fajnie że trafiła Ci się miła Pani. A ja dziś miałam zupełnie odwrotną sytuację. Wracając z labu zaszłam do Leroya po jedną dosłownie rzecz; jak to w sklepach typu Leroy czy inna Ikea ostatecznie miałam w ręku trzy (ale dosłownie trzy) rzeczy , zaczęło być mi duszno i słabo, i myślę a idę do kasy pierwszeństwa;podchodzę a przede mną stoi koleś z dosłownie pełnym wózkiem zakupów;pytam się grzecznie czy by mnie nie przepuścił z tymi trzema rzeczami(kolo udaje że nie widzi mojego brzucha - jestem w 7 miesiącu-nie da się już go nie zobaczyć 🤣). A ten, że nie bardzo... No na sekundę mnie wcięło, ale jak nie jestem typem pieniacza o nic, to syndrom kwoki chyba mi się włączył, bo mu odpaliłam, ze to jest kasa pierwszeństwa, a ja jestem w widocznej ciąży. No gdyby wzrok mógł zabijać to bym tam padła jak nic. Kurde, gdyby mi powiedział że się spieszy, że ma 30 min na zakupy bo żona w domu z dziećmi czy coś , to bym spokojnie oparła się o coś i poczekała, ale nie ze "nie bardzo" ;tak mnie to irracjonalnie rozsierdziło, że pierwszy raz wepchałam się na ciążę do kolejki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 22:03
Syrena, nada, megson91 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar - co za typ 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Niech spada na drzewo.
Dziewczyny beta 240.1 mIU/ml 😁😁🎅🏼 W pon było 50OlaaM, joana_aska89, Stookrotka, Żanetka93, Why_not_now87, Kasztanek, MilusińskaMilena, Jane208, megson91, MissKathy92, Salome, emdar lubią tę wiadomość
-
Niestety ja przez tyle miesięcy ciąży doświadczyłam może trzy, cztery razy, że ktoś mi ustąpił pierwszeństwa. Może wynika to z tego, że w sumie rzadko chodziłam po sklepach a może z tego, że w naszym społeczeństwie kultura wobec kobiet w ciąży wciąż kuleje.
W aptekach kobiety w ciąży powinny być obsługiwane poza kolejnością. Nie tylko zresztą one bo np. równiez zasłużeni honorowi dawcy krwi czy przeszczepu. Trzeba z tego korzystać i podchodzić, personel przy dużej kolejce może czasami nie zauważyć ciężarnej a ZHDK nie ma przecież na czole napisane, że oddaje krew. Jezeli ktoś z kolejki ma z tym problem to trzeba odszukać wisząca w aptece kartkę z tą informacją (zawsze wisi) i mu pokazać.
Nada cudownie ♥️ ale będziecie mieć prezent dla rodziny. 🎄
Kasztanku wspaniałe, że wróciłaś do nas. Oby ten świąteczny cykl był tym szczęśliwym. 😊Kasztanek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nada wrote:Emdar - co za typ 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Niech spada na drzewo.
Dziewczyny beta 240.1 mIU/ml 😁😁🎅🏼 W pon było 50
Nada, wow, super! Gratulacje ja ostatnio rzadko bywam na różu, zajrzalam a tu taka nowina:)
My nadal walczymy o poprawe wynikow nasienia.. ale nadziei nie tracęII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny