Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogóle mój mąż jest dzisiaj rano w pracy, ogólnie zawsze dzwoni zapytać jak się czuje itp., dzwonił dzisiaj o 8.00, a ja jeszcze spałam.
Ostatnio mam ciężkie noce, zasypiam dopiero nad ranem i śpię do 8/9.
No i z tekstem: Jestem dzisiaj zdenerwowany, więc wieczorem muszę zjeść kebaba. Jak chcesz to możesz zjeść ze mną, pozwalam Ci.
I śmiech.
Bo on ma taki cotygodniowy rytuał, że kebab w piątek musi być. Jak nie w domu to w pracy.
Kaga, rozumiem Cię, bo ja gdybym nie zrobiła ku obiadu to skończyło by się tak samo, kebabami, pizzami, hot dogami.
A jak byłam w szpitalu to sobie na kupował pizze mrożone i jadł. -
nick nieaktualnyA to ja wręcz odwrotnie
Za chodakowska mniej przepadam 😌
Ćwiczyć gdy cwiczylam w domu wolałam z Lewandowska bo mało gadała a u chodawkosksiej mnie wkurzało cały czas to że Twoje ciało może wiecej niż podpowiada ci twoj umysł 😂
Ale to kwestia gustu jak i wszystkiego
Każdemu ci innego podpada
Ale najlepszy i tak jest qczaj 😂😂 -
7 luty - wizyta u dr Wolskiego w Warszawie napisałam mu na forum pytanie, czy jeszcze jakieś badania zrobić przed wizytą, mąż ma podjechać do swojej przychodzi zapytać czy był szczepiony na WZW B bo w razie biopsji musimy mieć to szczepienie, tylko może wy mi powiecie, jeśli był szczepiony w dzieciństwie to teraz musi znów czy wystarczy to szczepienie z dzieciństwa, bo wtedy chyba było obowiązkowe, więc powinien mieć ?
Kurcze jak się rozłączyłam, szczęśliwa, że do Warszawy szybszy termin niż do Karkowa i za chwilę taka myśl, że na 7 luty mam depilację laserową umówioną ale to nic, przełożęKaga, Żanetka93, RudaMaruda25, MissKathy92, nada, megson91, Stookrotka, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny widzę że piszecie o dietach
Ja teraz jestem na diecie vitalii smacznie dopasowana i jak narazie jestem zadowolona
Ciekawa jestem jak wygląda a o której piszecie z bebio ja od lat mam konto na vitalii więc nawet nie szukałam innych diet i tam wykupiłam -
nick nieaktualnyCo wy jecie dziewczyny
Nie chodzi mi o obaody ale takie np śniadania czy drugie śniadanie?
Ja nie mam pomysłu Wlansie na takie rzeczy
Bo obaid zawsze coś wymyślę ale te śniadanie czy drugie śniadanie czy kolacja to mam wrażenie że jem cały czas to samo -
Hahaha 😂😂
Żony Maćka Kota nie znam, sprawdzę z ciekawości. Zaczęłam już ćwiczyć, ale nadal nieregularnie. No i czekam na wiosnę, może zacznę z psem biegać, ale to muszę skończyć z tym wiszeniem na laktatorze...
W ogóle myślę o chodzeniu na basen z małą, muszę się zorientować w ofertach.
Oj Ruda widzę, że my możemy sobie podać rękę. Aczkolwiek mój aż taki nie jest, że piątek musi być kebab itp jednak mam wielu takich kolegów 🙄 ale właśnie nutella musi w domu być, codziennie kanapka z szynką, żółtym serem i ketchupem. Nie powiem, żebym nie lubiła nutelli, ale ja po chwili znów bym była głodna, bo nie ma warzywa. A mój mąż jak zje warzywa to mówi, że zaraz jest znów głodny. No i skład tej nutelli 🤦🤦🤦
Widziałam przepis na fit nutellę w tym co wysłałaś 😁
-
Zanetka ja teraz przeważnie mam koktajle na śniadanie ostatnio odkryłam jak dobry jest koktajl ze świeżym szpinakiem lub sałatą a zawsze myślałam że jest bleee ale wymieszane z owocami super
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanetka ja korzystam wlansie z insta. Jest tam dużo ciekawych kont z pomysłami na zdrowe śniadania przekąski i desery.
Jak była na diecie bebio to gotowałam więcej i mężowi dawałam swoje porcje x2 z jakimiś dodatkami. Czasami gotowaliśmy dwa różne dania. W tej diecie podobała mi się regularność ze nie musiałam patrzeć na zegarek a wiedziałam która godzina bo czułam głód.
Chociaż jak słysze słowo dieta to od razu widzę ze pije w kawiarni wodę zamiat kawy z lodami i czekoladki giną śmiercią naturalna. Zdrowe nawyki brzmi lepiej i starcza na dłużej 🙂 a i miejsce na czekoladkę się znajdzie.
Qczaj miał filmik z tekstem:
Grażynka : jestem gruba muszę schudnąć. Po porodzie wszystko wisi.
Qczaj : Grażynko jesteś matką! Daj se czas
Grażynka: czasu ni mom bo syn się żeni za 2tygodnie 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:09
Żanetka93, Kaga, nada, MissKathy92, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidziałam!
Ale ja wiem, że u mojego męża by to nie przeszło, on potrafił wyczuć, że we Fancie jest obniżona zawartość cukru i jest mniej słodka.
Dlatego, ja dla siebie owszem będę stosować, a jego już innych nawyków nie nauczę. Spóźniłam się o jakieś 25 lat 😂
A jak idziemy na zakupy, to do koszyka zawsze standardowo, 10 Grześków lub Prince Polo, 2 paczki Delicji, paczka paluszków i 3 paczki Laysow z pieca paprykowych i ma to schomikowane po wszystkich pomieszczeniach. Do tego wiadomo, że zgrzewka Pepsi, bo czysta woda też go najwyraźniej uczula.
Ja gdybym się nie pilnowała i jadła te słodycze razem z nim, to pewnie wazylabym ponad setkę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahah dobre 🤣🤣
Rozwaliło mnie to
I to jest wlasnie fest gość
Bo te regułki wkoło jedz zdrowo z czasem obrzydzaja
A taki gościu zawsze w humor obróci motywację
Heeh kaga sprawdź sobie
Ta aga pracowała w Krk tutaj w siłowni
Teraz w nowym targu otowrzyla swoją własną siłownię gym centrum
Jest zajebista laska
A trening z nią to miazga
Tyle że jeszcze nie wybiła się tak że jest znana ale podejście ma mega -
Why obserwuje Qczaja, ale nie widziałam tego. Padłam hahaha 😂
Przez całą ciążę i po porodzie takie większe zakupy raz w tyg robił mój maz, czasami z nim jeździłam, czasami nie. Takie robił zakupy w sobotę, że we wtorek nie miałam już z czego zrobić obiadu. Ostatnio to ja pojechałam na takie zakupy a on tak chodzi, chodzi po kuchni i mówi mi: "To za co ty dalas 250 zł jak nie ma ani Pepsi, ani Tymbarkow, ani pierników, ani nic". 😂 Ale za to codziennie miałam z czego obiad zrobić. 💪
Kurde chyba jednak zapłacę za to Bebio. Nawet jak zobaczyłam co przesłałam mi Ruda to stwierdziłam, że najbardziej brakuje mi tych pomysłów i inspiracji. -
Tez jestem Team Chodakowska. Lewandowska wydawała mi się zawsze taka sztuczna i mało autentyczna. Ale muszę przyznać, że nigdy z nią nie ćwiczyłam, a z Chodakowską o matko. Skalpel znałam na pamięć.
A mój raczej zjada to co zrobię, jak dieta to wie, że i on schudnie :p a warzywa to jednak zdrowie. Kiedyś miał fazę na bycie wegetarianinem (nawet trochę dłużej niż ja) Teraz widzę, że na tych pudełkach się trochę męczy z niektórymi posiłkami :p bo tam jest naprawdę spora różnorodność smaków a on ostatnio ciagle jakiś Chińczyk na lunch albo właśnie kotlet i ziemniaki. A to jednak trochę psuje smaki na mniej wyraziste potrawy i brokuł już nie smakuje tak dobrze.
Ja nie wiem co Ci faceci maja z kebabami w piątek. U mnie w pracy tez co tydzień chodzą.
Asia no właśnie tak czasami jest, że się zajada stresy. Ja długo jedzenie traktowałam jako nagrodę. Np jakiś sukces w pracy równał się pizza. Albo super wieczór filmowy to wino i czipsy. I potem okazywało się, że codziennie tak jadam. Na szczęście się w porę ogarnęłam.
Dr lifestyle fajne ma te diety jak np ktoś robi zakupy tylko w biedrze/ lidlu. Kiedyś miała takie zwykle i przyznam wam, że się złożyłyśmy z koleżanka na nie. Myśle, że dużo osób tak robi i stąd też wyższa cena. No ale można do niej napisać i pomaga z kalorycznością itd Może i pod ciąże by dobrała? Ja ogólnie jestem wyznawczynią Moniki haha już kiedyś pisałam, że byłam na tych korepetycjach z odchudzania i naprawdę mi pomogły w życiu I teraz ja dzielnie śledzę i podczytuje. Dużo dobrego robi. Opowiada jak wygrała z depresją i nerwicą.megson91 lubi tę wiadomość