Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Zanetka a wlasnie mialam pytac co mi wrozysz 😍 i czy chlopca, do ktorego mam jakies przekonanie 😋
Tez mialam upomnieć sie o foto 😅
Cudne 😍😍😍
Nada cudownie 😍 gratki 🥰 a fotka mnie rozwalila 😂 genialna 😁
Megson kciuki zaciśnięte za prace męża 🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 20:08
nada lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny stwierdziłam że skończyłam 28lat i zaczęłam się sypać 😅
Najpierw pęcherz, potem zajady a teraz mi się zrobiła opryszczka. Seria niefortunnych zdarzeń 🙄Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyDziewczyny, widziałyście?
Uzbierane zostały pieniążki na Kacperka Ryło!
Ale się cieszę, że jednak pieniądze nie byly w tym przypadku przeszkodą i ludzie potrafili się tak zmotywować. Grosz do grosza dał efekt.
Teraz niech Kacperek się podda lekowi i wszystko będzie wspaniale ❤️Sisska, megson91, emdar, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Ból jest tylko w miejscu jajnika nie promieniuje nigdzie🥴 wysłałam męża po nospe i zdrzemnęłam się i chyba jest już troszkę lepiej. Na dwójeczce byłam dzisiaj, ogólnie nie mam z tym problemu odkąd pije olej z siemienia lnianego codziennie rano 🤭 kurczę, nic ciężkiego też nie jadłam, na 1 śniadanie Shake mleczny z banana i mango i płatkami owsianymi, na 2 śniadanie dwa naleśniki z dżemem jabłkowym posypane cynamonem, a na obiad delikatną zupkę jarzynową zdobioną z wczorajszego rosołku, zabieloną śmietaną 🤔06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Widziałam Ruda, dziś dostałam maila z fundacji ❤️ tak bardzo się cieszę ❤️ takie akcje dają mi wiarę w ludzkość bo jeszcze niedawno wychodziłam z założenia że im lepiej poznawałam ludzi tym bardziej kocham zwierzętaStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milenka, jakie sypiesz, weź przestań😉Jesteś po prostu przemęczona, pogoda jaka jest każdy widzi, sporo ludzi na koniec zimy (jakiej zimy w sumie w tym roku 🙄) ma spadek formy organizmu. Już niedługo wiosna i będzie lepiej 😘
Megson, dobrze że Ci lepiej. Odpoczywaj dużo😘
Żanetka93, połóg się zaraz skończy i w sam raz na wiosnę będziesz już laska 😉
Ja słuchajcie, już tak bym chciała wiosny, ciepła, słońca, braku kurtek, czapek... Niby nie ma zimy, ale ta listopadowa pogoda przez 3 miesiąc mnie naprawdę dobija 😒😒😒megson91 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Żanetka same słodkości z Fabianka😍
A mi jaka przyszłość zapowiadasz?
Sisska miała pytać to Ty jesteś na miniaturce i Twoje plecy?
Ja dziś dostałam pismo z gimny odnośnie drogi i mam taki wnerw, że jak tam wejde to ich roznioseŻanetka93 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Dobrej nocki Kochane 😘
Czuje się dzisiaj fatalnie, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Mam wizytę u endokrynologa diabetologa o 14:30, zobaczymy co powie na moje wyniki obciążenia glukozą 🧐06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim jak samopoczucie?
Megson jak się dziś czujesz?
Na miły początek dnia 🌞 dla każdego coś miłego i smacznego. Ja akurat nabrałam ochoty na jajecznicę z cebulką i chyba zaraz pójdę zrobić 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 07:08
nada, Żanetka93, Kaga, megson91, joana, emdar lubią tę wiadomość
-
Hello hello 🙂
My już w klinice, krew oddana, za 2 godzinki powinny być wyniki i będzie wizyta.
Muszę pochwalić panią pielęgniarkę bo zrobiła ekspresem pobranie, krew się nie sączy i chyba po raz pierwszy od dawna nie będę miała siniaka. Ale śmiać mi się chce bo koniecznie chciała mi przykleić plasterek i.. przykleiła mi go pod miejscem ukłucia 😅nada, RudaMaruda25, Żanetka93, Kaga, megson91, MissKathy92, joana, emdar lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
Hej wszystkim, witam się i ja po nocy pełnej pobudek 😒Czuję się jak na mega kacu... Żeby chociaż jakaś impreza wczoraj była to jeszcze, a tak to "cierpię" na sucho 😉
Iskierka, dzięki za inspirację, chyba też wejdę w jajecznicę🍳😀
Milenka, kciuki za wizytę 🍀 Daj znać co tam nowego.
Megson, właśnie jak tam? Też ✊✊✊ za wizytę u diabetologa.
Ja wieczorem jadę podejrzeć małego czy coś przybrał, no i jak moja szyjka, bo coś czuję od paru dni że zaczęła być bardziej miękka. A w ciągu dnia idę jeszcze do fryzjera;a co, kto powiedział że na porodówkę nie można się odstrzelić 😉? miłego dnia wszystkim życzę 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 08:10
megson91 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Kaś niestety to nie moje, ale bardzo mi się marzą takie skrzydła na plecach ❤️ ale mąż by mnie zabił za taki duży tatuaż 😂
Milenka dawaj znać jak po wizycie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 09:21
-
nick nieaktualny