Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:@sernik_z_rodzynkami extra! Gratulacje
jak się czujesz? Jak mąż zareagował? \
@Nieprzejrzysta owocnego działania)
Czuję się raczej normalnie, jedyne co to pomału zaczyna mi kawa nie smakować, więc wyczuwam powtórkę z pierwszej ciąży i pewnie mnie odrzuci od niej. Na razie jestem w szoku i trochę się boję, jak to będzie z dwójką małych dzieci. A mąż bardzo się cieszy ☺️KejtKa, Gregorka, Zbuntowana, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Gratulacje ❤️ który dpo?
Dziękuję ☺️ 12/13 dpo (ale raczej 13)AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję przyrostów 🥹🥹🥹
Jeju, jak dobrze, że już środa, choć wyjątkowo szybko mi ten tydzień leci, może dlatego że tylko 1 dzień musiałam być w biurze 😅 ale i tak się czuje mocno przetyrana, coraz bardziej mnie przytłacza klimat w pracy, jeszcze się okazało, że kilka kolejnych osób dostało wypowiedzenie więc atmosfera jest tak ciężka, że można by ją ciąć nożem... więc ugadaliśmy się z mężem, że jak się w ciągu pół roku nie uda, to zaczynam szukać czegoś nowego... o ile oczywiście sami się mnie nie pozbędą 🙄 -
Tattyteddy wrote:Uwielbiam te licytacje, ale to zawsze się znajdzie ktoś kto ma więcej dzieci i przelicytuje. Jakby mi ktoś powiedział, że ja mam lepiej bo mam tylko jedno czy dwójkę a ona ma trójkę to ma gorzej no to kto jej kazał robić trzecie skoro potrafi tylko narzekać zamiast cieszyć się tym że ma tyle dzieci?
Nie możecie dziewczyny czasem coś odpyskować takiego? Bo jak będziecie ciągle milczeć to te durne komentarze się nigdy nie skończą. Ludzie nie mają taktu...
Albo to że ktoś nie ma wcale dzieci to nie znaczy od razu, że ma luksusy, bo może marzy o innym życiu, pełnym dzieci a nie wracasz z roboty do 4 pustych ścian. Ludzie to widzą tylko czubek własnego nosa, mało kto potrafi się wczuć w sytuację, tak samo starsi ludzie często zapominają "zapomniał wół jak cuelęcien był" i też potrafią tak dopiec, że się odechciewa 🙄
Poza tym nie każdy ma ochotę lub siłę (danego dnia lub w ogóle) na pyskówki czy cięte riposty.
Ja nie mam ochoty przestawiać swojego życiorysu tylko dlatego, że ktoś mi coś powiedział, żeby tamta osoba sobie coś tam zrozumiała. No to jest moja granica, że nie mówię o swoich staraniach. A powodów nie będę wymieniać na forum.
Mnie takie teksty śmieszą i wzbudzają politowanie 🤷♀️Prezesoowa, Anka32 lubią tę wiadomość
-
sernik_z_rodzynkami wrote:Mam wyniki bety: 49,67 mlU/ml 🥳
Zbuntowana, Pati2804, sernik_z_rodzynkami, kasia97 lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:26 luty idę pierwszy dzień do pracy.. 🙈😭 🤪
Mam nadzieje ze 28 lutego zatestuje 🤣Pati2804 lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Daga121222 wrote:Byłam dzisiaj na monitoringu w 18 dc. Owulacja potwierdzona w 14 dc. Jest widoczne ciałko żółte 🙂 endometrium nie urosło, ma 8,9 mm.
W piątek badanie proga. Robić sobie nadzieję?
Boję sie, że ciałko żółte się nie utrzyma i miesiączka przyjdzie na czas..Daga121222 lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Zaczarowan wrote:Gratulacje dziewczyny pięknej bety ❤️😍
Właśnie wróciłam z pracy, zmeczona okropnie 😂 i będę robiła obiadek. Dzisiaj serwuje potrawkę z kurczaka z ryżem, coś na szybko, ale przyznam, że uwielbiam ❤️
Co wy robocie na obiadek?Pati2804, Dropsik lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Pati2804 wrote:Ooo ja uwielbiam ziemniaczki z gzikiem 🤤 i też jestem z Wielkopolski, piona 🖐 😁
Ojej, oby psiakowi przeszło 🥺 znając mnie to bym jechała do weterynarza też jeśli nie przejdzie..Pati2804 lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dzisiaj w końcu była przepiękna pogoda 🌞🤩 człowiek mógł choć na chwilę naładować bateryjki 😎🤗 aura od razu się tak udzieliła,że odpaliłam swoje ulubione kawałki,bo dzis idę na zumbe po długiej przerwie.Jestem na maxa podekscytowana 🤩🕺muszę na chwilę się wyciszyć,bo uciekam na msze,a później w aucie odpalam moja zumbowa playliste 😎🕺😁
Uciekam taneczym krokiem,a Wam życzę dobrego wieczorku 🤩🥰❤️☀️Pati2804, Prezesoowa, Dropsik lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
elektro96 wrote:Piąteczka z Wielkopolski 😍
Pati2804, elektro96 lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Jednak nie pospalam bo przypomniałam sobie ze mam jeszcze kilka rzeczy do ogarnięcia w domu.. 🙈
-
nick nieaktualnymagdalena321 wrote:Mmm moja szwagierka mieszka we Włoszech i przesiąkłam nią i często właśnie jem pomidory burrate albo mozzarellę z sosem balsamicznym albo makaron z pesto i parmezanem 😍
Ooo pesto, będzie w przyszłym tygodniudzięki za przypomnienie
magdalena321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dropsik wrote:@Sernik kolejna piękna beta dzisiaj
ale cię z tymi wynikami przetrzymali :p Powinni priorytetem robić betę 😂
To prawda, aż się boję co będzie przy kolejnym badaniu, bo będę mogła zrobić dopiero w sobotę 🙃Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny