Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTattyteddy wrote:Uwielbiam te licytacje, ale to zawsze się znajdzie ktoś kto ma więcej dzieci i przelicytuje. Jakby mi ktoś powiedział, że ja mam lepiej bo mam tylko jedno czy dwójkę a ona ma trójkę to ma gorzej no to kto jej kazał robić trzecie skoro potrafi tylko narzekać zamiast cieszyć się tym że ma tyle dzieci?
Nie możecie dziewczyny czasem coś odpyskować takiego? Bo jak będziecie ciągle milczeć to te durne komentarze się nigdy nie skończą. Ludzie nie mają taktu...
Albo to że ktoś nie ma wcale dzieci to nie znaczy od razu, że ma luksusy, bo może marzy o innym życiu, pełnym dzieci a nie wracasz z roboty do 4 pustych ścian. Ludzie to widzą tylko czubek własnego nosa, mało kto potrafi się wczuć w sytuację, tak samo starsi ludzie często zapominają "zapomniał wół jak cuelęcien był" i też potrafią tak dopiec, że się odechciewa 🙄
A to ja zawsze coś odpyskujezwykle coś w stylu, że po co w takim razie sprowadzali dziecko na świat skoro to taka tragedia i problem. Zawsze się wtedy obruszają, że to nie tak itp.
A moim ulubionym tekstem jest "zróbcie sobie dziecko, czemu macie mieć lepiej niż my".. no wszystko mi opada po prostuPati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Cieszę się, że atmosfera się unormowała tym bardziej, skoro piszesz, że to pierwsza taka Wasza rozmowa. Super ważne jest, żeby nie zamiatać takich rzeczy pod dywan, bo potem narastają, a Wy extra szybko doszliście do porozumienia
Taki owocny miesiąc, a tu dopiero połowa, a u nas tutaj taka cisza
Odczuwam silną potrzebę, żeby gdzieś wyjechać chociaż na 2-3 dni, żeby głowę wyciszyć, ale na razie marne szanse niestety
Nie macie możliwości wyjazdu przez pracę? Czy coś innego ?
U mnie mąż zaklepał już termin na urlop wakacyjny 2 tygodnie bo muszą w pracy jus podać a ja nawet nie zdążyłam jeszcze wrócić do pracy a już będę musiała szepnąć słówko odnośnie mojego urlopu żebyśmy mogli go miec w tym samym czasie.. nie lubię takich sytuacji, to mnie mega stresuje 😬 chociaż w głębi duszy liczę na to że nie będę musiała brac urlopu bo do tego czasu uda nam się 🤰 .. 🤣 tak wiem, głupia ja haha 🤪🙈Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki bety: 49,67 mlU/ml 🥳
aszin, Pati2804, alauda, Prezesoowa, Miś, AnitaK, Zaczarowan, Nieprzejrzysta, elektro96, Majuna, Malinowysorbet, Karos31, notsobadd, kasia97, KejtKa, Kasia111, Gregorka, Dropsik, Sikoreczkaaa, _ine, NinaB, ellevv, JoKoKoJo, ultramaryna_, Alesiamum, Lani, Tajlandia22, ezra, Mikea lubią tę wiadomość
-
sernik_z_rodzynkami wrote:Mam wyniki bety: 49,67 mlU/ml 🥳
-
Dziewczyny ja się tutaj nie udzielam, ale zaglądam do was od czasu do czasu i cieszę się z kolejnych kreseczek 😊 Pisałam kiedyś, że nie wiem czy będę testować w tym miesiącu bo mam długie cykle, ale los się do mnie uśmiechnął i dziś mam pik- tydzień przed planowaną owulacją z aplikacji 😀 Mam nadzieję, że to zasługa witaminek które biorę 😀 Także dzień święty, trzeba porządnie poświęcić 🤣 Mam nadzieję, że to dobry znak 🤭 Spróbuję zatestować 28-to moja ulubiona liczba 😊
Wrzucam zdjęcie owulaków bo wiem, że lubicie sobie popatrzeć 🤣
https://zapodaj.net/plik-6q6bRYq1ESPati2804, Prezesoowa, AnitaK, Majuna, JoKoKoJo, ultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość
-13.06.25r.- 2500 g 🦔
-15.05.25r.- 1500 g 🍍
-02.05. 25r.- 30+4 ok. 1300 g 🍉
-24.04.25r.- III prenatalne, ok. 1066 g kruszynki 🍇
-11.04. 25r.- Echo serduszka ok, 850 g
-4.04.25r.-26+4, 750 g małej bokserki 🥊
-7.03. 25r.- 22+4, 480 g Panny 🍊
-26.02.25r.- Połówkowe, 350 g małej damy 🍒
-13.02.25r.- 230 g dziewuszki 💜
-07.02.25r.- 5 wizyta (nadal nie wiemy kogo tam gościmy💚) 18+4?
-10.01.- 4 wizyta (14+4)
-13.12- 3 wizyta (10+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (7+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(6+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29
-
Nieprzejrzysta wrote:Dziewczyny ja się tutaj nie udzielam, ale zaglądam do was od czasu do czasu i cieszę się z kolejnych kreseczek 😊 Pisałam kiedyś, że nie wiem czy będę testować w tym miesiącu bo mam długie cykle, ale los się do mnie uśmiechnął i dziś mam pik- tydzień przed planowaną owulacją z aplikacji 😀 Mam nadzieję, że to zasługa witaminek które biorę 😀 Także dzień święty, trzeba porządnie poświęcić 🤣 Mam nadzieję, że to dobry znak 🤭 Spróbuję zatestować 28-to moja ulubiona liczba 😊
Wrzucam zdjęcie owulaków bo wiem, że lubicie sobie popatrzeć 🤣
https://zapodaj.net/plik-6q6bRYq1ES
Mam nadzieję że to będą dla Ciebie pamiętne Walentynki haha 😁🤪 ✊🍀
U mnie dzisiaj zaczal się płodny śluz więc od dzisiaj działam z testami owu 😁Nieprzejrzysta, elektro96 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:No aż się zdziwiłam ile kreseczek I brzuszków naliczyłam na pierwszej stronie po trzech dniach nieobecności 😅🥰
Nie macie możliwości wyjazdu przez pracę? Czy coś innego ?
U mnie mąż zaklepał już termin na urlop wakacyjny 2 tygodnie bo muszą w pracy jus podać a ja nawet nie zdążyłam jeszcze wrócić do pracy a już będę musiała szepnąć słówko odnośnie mojego urlopu żebyśmy mogli go miec w tym samym czasie.. nie lubię takich sytuacji, to mnie mega stresuje 😬 chociaż w głębi duszy liczę na to że nie będę musiała brac urlopu bo do tego czasu uda nam się 🤰 .. 🤣 tak wiem, głupia ja haha 🤪🙈
I tego Ci życzę, żebyś nie musiała brać tego urlopu
U nas dopóki mąż nie zamknie roku w firmie to nie ma szans na żaden wyjazd, bo pracuje we wszystkie soboty, planują też przez pierwszy kwartał strategię na cały rok i inwestycje. Wiem, że nawet jakbyśmy wyjechali to jego głowa byłaby cały czas w pracy, więc bez sensuchciałam sama wyjechać na jakiegoś city breaka z przyjaciółką, ale ona z kolei czeka na decyzję dot. kredytu mieszkaniowego i odkłada każdy grosz czemu się absolutnie nie dziwię. Trzeba po prostu przeczekać
Mam też nadzieję, że uda się nam szybko znaleźć nowego pracownika do działu, bo teraz to cała uwaga mojej bezpośredniej przełożonej skupi się na mnie, a nie wiem ile wytrzymam to psychicznie. Już codziennie słucham czy piję kawę czy jednak już mężowi się udało mnie zapłodnić.. No dramat. Żadne pyskowanie, ucinanie tematu, ignorowanie nie pomaga. Próbowałam kulturalnie, raz nawet się na nią wydarłam - zero refleksji, obrazi się na 15 minut i lata od nowa.. Wiem, że ona to robi ze strachu, że nagle zniknę i moja praca spadnie na nią, a to by była tragedia no ale bez przesadyPati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sernik_z_rodzynkami wrote:Mam wyniki bety: 49,67 mlU/ml 🥳
Pati2804 lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
6 cs po poronieniu chybionym ( w sumie 19 cs) 🍀🍀🍀 -
Prezesoowa wrote:A to ja zawsze coś odpyskuje
zwykle coś w stylu, że po co w takim razie sprowadzali dziecko na świat skoro to taka tragedia i problem. Zawsze się wtedy obruszają, że to nie tak itp.
A moim ulubionym tekstem jest "zróbcie sobie dziecko, czemu macie mieć lepiej niż my".. no wszystko mi opada po prostu
-"zróbcie sobie dziecko, czemu macie mieć lepiej niż my"
-"zrobimy! Żeby mieć wspólne tematy do ponarzekania 😂"
Polecam ten tekst, coś jeszcze wam przygotować na riposty? 😋Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
🩷 -
Prezesoowa wrote:I tego Ci życzę, żebyś nie musiała brać tego urlopu
U nas dopóki mąż nie zamknie roku w firmie to nie ma szans na żaden wyjazd, bo pracuje we wszystkie soboty, planują też przez pierwszy kwartał strategię na cały rok i inwestycje. Wiem, że nawet jakbyśmy wyjechali to jego głowa byłaby cały czas w pracy, więc bez sensuchciałam sama wyjechać na jakiegoś city breaka z przyjaciółką, ale ona z kolei czeka na decyzję dot. kredytu mieszkaniowego i odkłada każdy grosz czemu się absolutnie nie dziwię. Trzeba po prostu przeczekać
Mam też nadzieję, że uda się nam szybko znaleźć nowego pracownika do działu, bo teraz to cała uwaga mojej bezpośredniej przełożonej skupi się na mnie, a nie wiem ile wytrzymam to psychicznie. Już codziennie słucham czy piję kawę czy jednak już mężowi się udało mnie zapłodnić.. No dramat. Żadne pyskowanie, ucinanie tematu, ignorowanie nie pomaga. Próbowałam kulturalnie, raz nawet się na nią wydarłam - zero refleksji, obrazi się na 15 minut i lata od nowa.. Wiem, że ona to robi ze strachu, że nagle zniknę i moja praca spadnie na nią, a to by była tragedia no ale bez przesady
Ale mam nadzieję że niedługo ich znowu zostawię w pracy .. żeby mieli o czym gadać 🤪Nieprzejrzysta, Karos31, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny pięknej bety ❤️😍
Właśnie wróciłam z pracy, zmeczona okropnie 😂 i będę robiła obiadek. Dzisiaj serwuje potrawkę z kurczaka z ryżem, coś na szybko, ale przyznam, że uwielbiam ❤️
Co wy robocie na obiadek?elektro96, Pati2804, Chochlik12, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Wow ekstra 😁 to teraz do dzieła 🔥🤣
Mam nadzieję że to będą dla Ciebie pamiętne Walentynki haha 😁🤪 ✊🍀
U mnie dzisiaj zaczal się płodny śluz więc od dzisiaj działam z testami owu 😁
Dziękuję! Mam nadzieję, że będą pamiętne na całe życie Haha 🤣
Ooo to także życzę powodzenia 😀 Bierz męża w obroty i do dzieła 😜😆Pati2804 lubi tę wiadomość
-13.06.25r.- 2500 g 🦔
-15.05.25r.- 1500 g 🍍
-02.05. 25r.- 30+4 ok. 1300 g 🍉
-24.04.25r.- III prenatalne, ok. 1066 g kruszynki 🍇
-11.04. 25r.- Echo serduszka ok, 850 g
-4.04.25r.-26+4, 750 g małej bokserki 🥊
-7.03. 25r.- 22+4, 480 g Panny 🍊
-26.02.25r.- Połówkowe, 350 g małej damy 🍒
-13.02.25r.- 230 g dziewuszki 💜
-07.02.25r.- 5 wizyta (nadal nie wiemy kogo tam gościmy💚) 18+4?
-10.01.- 4 wizyta (14+4)
-13.12- 3 wizyta (10+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (7+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(6+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29
-
Zaczarowan wrote:Gratulacje dziewczyny pięknej bety ❤️😍
Właśnie wróciłam z pracy, zmeczona okropnie 😂 i będę robiła obiadek. Dzisiaj serwuje potrawkę z kurczaka z ryżem, coś na szybko, ale przyznam, że uwielbiam ❤️
Co wy robocie na obiadek?Zaczarowan, Leśneintro lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Gratulacje dziewczyny pięknej bety ❤️😍
Co wy robocie na obiadek?
Dzisiaj miałam mega ciężką noc i dzień, bo mój pies ma jakieś rewolucje żołądkowe… zobaczymy czy przejdzie, bo jeśli nie, to czeka nas jutro wizyta u weterynarza.
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ooo to także życzę powodzenia 😀 Bierz męża w obroty i do dzieła 😜😆elektro96 lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:U mnie dziś po wielkopolsku - pyrki z gzikiem 😊
Dzisiaj miałam mega ciężką noc i dzień, bo mój pies ma jakieś rewolucje żołądkowe… zobaczymy czy przejdzie, bo jeśli nie, to czeka nas jutro wizyta u weterynarza.
Ojej, oby psiakowi przeszło 🥺 znając mnie to bym jechała do weterynarza też jeśli nie przejdzie..elektro96 lubi tę wiadomość