Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
MummyYummy wrote:Przybijam piątkę - ja też przy tej owulacji robiłam trzy razy dziennie 😊 I myślałam, że się odwodnię, bo co chwila trzeba było nic nie pić 😅 A ja lubię sobie popijać wodę z cytrynką 😋
MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 15:55
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
elektro96 wrote:
Ale to pysznie wygląda 😍 mnie się dzisiaj marzy makaron z suszonymi pomidoramielektro96, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Dziewczyny a właśnie jak u Was z siłownią i fitnessem? Ja od roku chodzę regularnie, staram się 2-3 razy w tygodni na aerobik, interwał itp. Ale powiem Wam, że zawsze mam co do tego wątpliwości czy to na pewno nie zaszkodzi w staraniach i że może dlatego żaden zarodek do tej pory się nie zagnieździł... Pytałam o to mojego lekarza, ale on powiedział, że nie ma żadnego problemu. Wątpliwości i tak zostały, bo jak cały czas się nie udaje, to szukam przyczyn tego co źle robię... Co myślicie?
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
damrade wrote:W czasie ciąży też się przepisuje globulki na infekcje, więc jeśli lekarz uważa że tak, to zero zmartwień!
Dokładnie kochana, ja również przyjmowałam globulki na samym początku ciąży -
ellevv wrote:Co do bliźniaków to podobno dużo mleko trzeba pić i jeść bataty więc jak jakaś chętna na wypróbowanie tego to zapraszam 🤣
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:No właśnie tak mi się wydaje, że to więcej korzyści dla zdrowia. Ja z moim toczniem też muszę się często i intensywnie ruszać. Dodatkowo to czyści głowę z problemów, któych jak wiadomo przy staraniach nam nie brakuje.
-
Chochlik12 wrote:Mój tak odkupuje winy często po kłótniach 😂😂 nagle dom wysprzątany, haha
Taaak, też to znam. Raz nawet lampy wypucował 😂 Ale to był już grubszy kaliber focha 😂damrade, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
MummyYummy wrote:
@Zaczarowan, a Ty jak się masz? Widzę w stopce, że przyjmiesz metforminę. Czy lekarz mówił coś o odstawieniu albo zmniejszeniu/zwiększeniu dawki po pozytywnym teście? Oczywiście nie zapytałam swojego gina na ostatniej wizycie... Ale wydaje mi się, że najrozsądniej zostać przy dawce, która się przyjmuje, prawda?
Wiesz co, teraz przestałam stosować metformine, jak będę na wizycie 07.03 to spytam doktora czy wciąż mam przyjmować. Wyniki ogólnie mam dobre, wiec w sumie sama zadecydowałam, że po pozytywnym przestaje brac 😂😂 ale czy to rozsądne?- nie wiem 🙈 -
elektro96 wrote:
elektro96 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
AnitaK wrote:To, aż niemożliwe, że na tym samym forum jest moja imienniczka. Zawsze i wszędzie byłam jedyna😁 zbuntowana bardzo mi miło ☺️☺️☺️
AnitaK lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Jejkus dziewczyny.. czytam o tych waszych obiadkach, jeszcze spojrzałam na ten makaron 👅❤️ pyszności! U mnie dzisiaj zapiekanka ziemniaczana 🌞
damrade, elektro96, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Mój mąż jak się pokłócimy to od razu wstaje pucować wszystko 😁 może nie poczucie winy, a próba wyładowania emocji… kurde teraz w domu błogi bałagan, musimy się pokłócić bo mi się nie chce 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 16:28
notsobadd, KejtKa, Zaczarowan, Pati2804, Gregorka, Chochlik12 lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Pati2804 wrote:Piąteczka dla tych szalonych 😜🖐❤
Pati2804 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
elektro96 wrote:Co tam dziś kuchnia wydaje na obiad? 😎
Gołąbki bez zawijania w piekarnikuelektro96, Pati2804, MummyYummy, Zbuntowana, KejtKa lubią tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 37 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - połowa lutego
🔹️wizyta u drugiego ginekologa od problemów z płodnością pod koniec stycznia (druga opinia)
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
elektro96 wrote:Co tam dziś kuchnia wydaje na obiad? 😎
elektro96, Gregorka, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:@notsobadd, witam w klubie, moim ulubionym sportem też jest leżing 🤭 Ale to naprawdę straszne jest, bo przy IO powinno się dużo ruszać... A tu raptem godzina spaceru dziennie łącznie, to co to jest 🙈
@Dropsik, muszę sobie zapisać ten sok z malin. Kupujesz gdzieś w zielarni, aptece czy online? Rozbiera mnie, z godziny na godzinę coraz bardziej 🙄
@Zaczarowan, a Ty jak się masz? Widzę w stopce, że przyjmiesz metforminę. Czy lekarz mówił coś o odstawieniu albo zmniejszeniu/zwiększeniu dawki po pozytywnym teście? Oczywiście nie zapytałam swojego gina na ostatniej wizycie... Ale wydaje mi się, że najrozsądniej zostać przy dawce, która się przyjmuje, prawda?MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Czy możecie rzucić okiem na moje wyniki ?
Przepraszam za jakość, mam nadzieję że się doczytacie.
Dodam, że były robione w 10dc, bo wtedy nie miałam pojęcia że ma to znaczenie…
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Podczytuje Was od początku miesiąca i chciałabym się przywitać. Gratuluję dwóch kreseczek i tule za biele i małpy Poroniłam w listopadzie, dostałam zielone światło w lutym po miesiączce. Aktualnie czekam na owulacje
@coconut trzymaj się ! wiem co czujesz Poroniłam w 6 tygodniu..damrade, Mandzia1995, Coconut lubią tę wiadomość
-
Zbuntowana wrote:uff nadrobiłam Was przeziębienie nie odpuszcza nos obdarty.. gardło drapie... kaszel..
do tego walka z bakteria w moczu trawa... antybiotyk...
wg apki 58 dc.. wow co to się ze mną dzieje... masakra...
jutro egzamin...
w czwartek ginekolog strach coraz większy... może powrót mięsniaków.. albo torbieli...
mega przerażenie... czy któraś z was miała takie długie cykle?
mój plan na drugie dziecko cud.. chyba runął zupełnie 2 marca będę mieć 41 urodziny... ehhh..