Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
notsobadd wrote:A ja właśnie wróciłam do domu i widzę, że moj milczący mąż przygotował coś na obiad. Niestety, ale w kuchni ma dwie lewe ręce, choć się stara 🤪 Wygląda dziwnie, pachnie nawet nawet, szturchnęłam i mnie nie zaatakowało więc spróbuję zjeść 😂
notsobadd, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Wygląda bardzo smacznie 🤤😍
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Majuna wrote:Mamy obstawiać? 😀 15 to chyba pik
Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Witamy 🥰 bardzo mi przykro z powodu poronienia 🥺 ja też w listopadzie poroniłam w 11 tygodniu a zatrzymało się na 9 tygodniu .. przytulam mocno 🫂 ale nie poddaje się i walczę dalej, tak damo jak Ty 😘 staramy się wspierać się wspólnie razem wszystkie tutaj, mam nadzieje że Ty też to odczujesz 🥰
Pati2804 lubi tę wiadomość
listopad 2023- poronienie zatrzymane 💔
Pai 1 homo
mthfr 677 homo
luty 2024 wznowienie starań -
@Mandzia, cieszę się, że mimo tego, co Cię spotkało, masz pozytywne nastawienie ♥️✊
@elektro, jeju, ale cudo 🤤🤤🤤 I jaka porcja ♥️ Zielona pierzynka na makaronie to coś z awokado czy pesto??
@Pati, ale kolekcja 😍 Też obstawiam, że owu w 15 DC ✊
@KejtKa, a my Ci tu smaka robimy 🥺 Wybacz! Na pocieszenie powiem, że zdarzyło mi się przy innych problemach w jamie ustnej zjeść nawet zblendowanego kebsa 🙈 Już długo jechałam na papkach i potrzebowałam jakiegos syfu. Dodałam jogurtu i poszło 🤭
@Zaczarowan, dzięki za odpowiedź 😊 No ja właśnie nie wiem, ale jeśli jednak się uda, to po badaniu progu/przyroście bety chyba będę się kontaktować że swoim ginem, żeby zapytać, co dalej. A na jakiej dawce byłaś?Mandzia1995, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:@Mandzia, cieszę się, że mimo tego, co Cię spotkało, masz pozytywne nastawienie ♥️✊
@elektro, jeju, ale cudo 🤤🤤🤤 I jaka porcja ♥️ Zielona pierzynka na makaronie to coś z awokado czy pesto??
@KejtKa, a my Ci tu smaka robimy 🥺 Wybacz! Na pocieszenie powiem, że zdarzyło mi się przy innych problemach w jamie ustnej zjeść nawet zblendowanego kebsa 🙈 Już długo jechałam na papkach i potrzebowałam jakiegos syfu. Dodałam jogurtu i poszło 🤭
@Zaczarowan, dzięki za odpowiedź 😊 No ja właśnie nie wiem, ale jeśli jednak się uda, to po badaniu progu/przyroście bety chyba będę się kontaktować że swoim ginem, żeby zapytać, co dalej. A na jakiej dawce byłaś?MummyYummy, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@Zaczarowan, dzięki za odpowiedź 😊 No ja właśnie nie wiem, ale jeśli jednak się uda, to po badaniu progu/przyroście bety chyba będę się kontaktować że swoim ginem, żeby zapytać, co dalej. A na jakiej dawce byłaś?MummyYummy lubi tę wiadomość
listopad 2023- poronienie zatrzymane 💔
Pai 1 homo
mthfr 677 homo
luty 2024 wznowienie starań -
@Pati2804 15dc PIK🤩❤️ działaj💃😎
@Mandzia1995 przytulam 🫂❤️ w Grupie siła ❤️
Witamy🤗
U mnie dziś ponownie zupa krem z pomidorow I makaron z wczorajszego dnia z chorizo 😊
Ale smaczka narobiłyście i jutro wjedzie coś ambitniejszego w gotowanku 🤤😁
@KejtKa oby ból i opuchlizna poszły szybko precz 😘❤️Mandzia1995, damrade, Zbuntowana, Pati2804, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Czy jest tu jakaś kobitka która ma naturalną temperature cały czas w okolicach 37.0? Czy jednak na dłuższą metę to nienormalnePCOS cykle między 31 a 37 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - połowa lutego
🔹️wizyta u drugiego ginekologa od problemów z płodnością pod koniec stycznia (druga opinia)
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
elektro96 wrote:
po estriadolu i progesteronie widać,że organizm powoli przygotowuje się do owulacji😊 Uważam, że wszystko okej i piękna prolaktyna z super tsh 1,02😊🤩elektro96 lubi tę wiadomość
-
MummyYummy wrote:
@Zaczarowan, dzięki za odpowiedź 😊 No ja właśnie nie wiem, ale jeśli jednak się uda, to po badaniu progu/przyroście bety chyba będę się kontaktować że swoim ginem, żeby zapytać, co dalej. A na jakiej dawce byłaś?
No lepiej się skonsultować 500mg rano i wieczorem -
Hej dziewczyny
Trochę późno, bo już luty się kończy, ale dołączam do wątku
U mnie już jeden bobas na pokładzie urodzony w kwietniu 2023. Ta forum w czasie ciąży było dla mnie dużym wsparciem i skarbnica wiedzy a z dziewczynami z lipcowego wątku (2022) zbudowałyśmy super relacje teraz okazało sie, że znowu jestem e ciąży (świeża sprawa, wczoraj testowane) więc przycupnę mam nadzieję tu na dłużej.
W wielkim skrócie o pierwszego bobasa staraliśmy się rok, teraz ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, zaszłam
błyskawicznie 😅
Kciuki za wszystkie testujące 🤞🤞🤞🤞AnitaK, MummyYummy, Karos31, ellevv, ultramaryna_, notsobadd, Prezesoowa, Mandzia1995, Pati2804, sernik_z_rodzynkami, Zimozielona, Malinowysorbet, Gregorka, CoffeeDream lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️36 l., 👱🏻♂️ 38l.
Bobo nr. 2
Starania od 01/2024
19.02.24 ⏸
05.03 (6+2) wizyta : 2 zarodki 😅
15.03 (7+4) : mamy ❤️❤️
05.04 (10+5) : wizyta
15.04 (12+1): badania prenatalne, oba bobasy niskie ryzyka, prawdopodobnie 🩷💙
26.04: wizyta, bobasy rosną jak trzeba
28.05 : wizyta
Synuś 👶🏼:
Starania od 09/2021
03.08.22: ⏸
09.04.2023 (40+0) Dominis jest z nami ❤️ 11:27, 3680g., 55 cm
-
Speranza :) wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was stosowała taki suplement z ananasa Bromelaina?
I teraz też planuje o ile będę pewną owulacji -
nick nieaktualnyMandzia1995 wrote:Cześć dziewczyny !
Podczytuje Was od początku miesiąca i chciałabym się przywitać. Gratuluję dwóch kreseczek i tule za biele i małpy Poroniłam w listopadzie, dostałam zielone światło w lutym po miesiączce. Aktualnie czekam na owulacje
@coconut trzymaj się ! wiem co czujesz Poroniłam w 6 tygodniu.. -
Ja zrobiłam badania TSH po 6 tygodniach brania Letroxu i pięknie mi spadło z 3,2 na 1,06
Ale zainspirowana tym forum zbadałam też ferrytyne i przy normie 11-300 mam wynik 10,1. To chyba beznadziejnie, prawda? Czym polecacie to suplementowac?
I do jakiego lekarza z tym tematem? Do endokrynologa?Prezesoowa, Gregorka lubią tę wiadomość
-
@elektro, mniam, mniam 😋 Ja bardzo lubię awokado 🥑
@Mandzia, oj, miałam! I oczywiście w smaku niespecjalnie przypominało to kebaba, ale aromat mięcha wyczuwalny 🤭
@Izet, witaj 🙂 Gratuluję kolejnej ciąży ♥️ Często właśnie się zdarza, że na pierwsze dziecko trzeba poczekać, a stawki o drugie są ekspresowe 🙂 Jak się czujesz? Jakieś objawy?
Izet lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dużo zdrówka życzę 😘 oby wizyta u lekarza pomogła na Twoje cykle ✊🍀
Pati2804 lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
MummyYummy wrote:Ja też mam 1000 mg, ale w jednej dawce 🙂 Lepiej się czułaś przy dawce podzielonej?
Wiesz co, nie czułam różnicy. Od początku tak miałam zalecone, wiec przyjęłam to z akceptacją. Co mogę powiedzieć, to na początku brania, ale to w grudniu 2022 moimi pierwszymi skutkami ubocznymi to było zmęczenie i problemy z żołądkiem (częste chodzenie na dwójkę). Uspokoiło się po kilku tygodniach, najwidoczniej organizm się przyzwyczaił