Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
ultramaryna_ wrote:Jutro kciuki za @MummyYummy, niech to będzie szczęśliwy sik! 🤞❤️ @NinaB kochana, powtarzasz? 🤞@tralalina też niech szczęśliwie testuje 🤞
@JoKoKoJo kciuki za wizytę u androloga 🤞
Jutro postaram się stworzyć ankietę z tytułami, bo czas goni, a @Ovufen się nie odezwała 🤔 Hop hop, kochana, daj znać czy wszystko ok! 😘 -
Oni chyba ten antykoagulant tocznia mrożą bo słyszałam jak pielęgniarki rozmawiały…
Ja czekam i mam taką nadzieję, że jednak nic poza niedoborami witaminowymi nie znajdę… ciężkie to czekanie. Napewno wrzucę jak coś będę wiedziała.
Pati2804, damrade lubią tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
Wreszcie nadrobilam, chciałam odpisać na kilka rzeczy ale zapamiętałam tylko zblendowanego kebaba 🙈😂
Więc... yyy dobranoc 😛 spokojnej nocy dziewczyny 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 23:24
Pati2804, damrade, ultramaryna_, MummyYummy, Prezesoowa, ellevv, elektro96, Izet lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Przytulam 🫂 jeszcze kilka dni jest , nie załamuj się kochana 😘 wiem że ciężko oglądać biel ale może postaraj się jakoś zaplanować sobie ten czasu do testowania i nie będziesz miała czasu o tym myśleć tyle 😘
Czy któraś tak miała i nie była w ciąży? Martwię się, że coś jest nie tak. Jestem po dwu cesarkach i mam wizję, że jeśli to implantacja, to może jajko zagnieżdża się w bliźnie i to się źle skończy… z ekscytacji w paranoję popadam… i czy mogę brać nospę? Czy mam iść do lekarza, czy czekać cierpliwie co będzie dalej? -
@Izet Wooow, gratulacje! Szybko poszło 😄Rozgosc się 💕
@Pati2804 a miałaś też dziś skok temperatury? Pokrywa Ci się to? U Ciebie tak wyraźnie widać PIK, a u mnie takie bladziochy 🙈
@NiedoszlaWielodzietna ja to jakoś nie mogę z tym burakiem 😅 nie podchodzi mi kompletnie 🙈
@Olaura mieszkasz na Islandii? Oczywiście nie musisz odpowiadać ☺️ zaintrygował mnie Twój Avatar.
@Speranza @Pati @Zimozielona W sumie mogłabym do Was dołączyć domniemajac, że owulacja była 17/18 luty, ale nie wiem.. obiecałam sobie, że zatestuje dopiero w marcu 🙈😅 Może zadecyduję w zależności jakie będą objawy na koniec miesiąca 😜
Mi dziś reszta dnia po pracy zleciała na wizycie u fryzjera i zakupach. Jestem zadowolona. Przepiękny refleks wyszedł i w końcu trafiłam na świetną fryzjerkę, która rozumie moje potrzeby 😁
damrade, Prezesoowa, Izet lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:@Ovufen chyba nie do końca była przekonana co do prowadzenia wątku marcowego z tego co kojarzę 🤔 chyba że się mylę to proszę mnie poprawić 😊
Ankietę zrobię jeszcze ja, bo czasu już dużo nie ma do końca lutego.Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
tralalina wrote:Nie załamuję się, ale martwię się. Poprzednim razem to było jednorazowe krwawienie i potem już z górki - pozytywny test i wszystko było ok. W teraz śluz jest nadal zabarwiony i podbrzusze boli typowo okresowo.
Czy któraś tak miała i nie była w ciąży? Martwię się, że coś jest nie tak. Jestem po dwu cesarkach i mam wizję, że jeśli to implantacja, to może jajko zagnieżdża się w bliźnie i to się źle skończy… z ekscytacji w paranoję popadam… i czy mogę brać nospę? Czy mam iść do lekarza, czy czekać cierpliwie co będzie dalej?
Nie wiem co doradzić Tobie 😔 jeśli się martwisz to może umów się do lekarza, zobaczy na usg co się dzieje .. przytulam 😘 -
CoffeeDream wrote:@Izet Wooow, gratulacje! Szybko poszło 😄Rozgosc się 💕
@Pati2804 a miałaś też dziś skok temperatury? Pokrywa Ci się to? U Ciebie tak wyraźnie widać PIK, a u mnie takie bladziochy 🙈
@NiedoszlaWielodzietna ja to jakoś nie mogę z tym burakiem 😅 nie podchodzi mi kompletnie 🙈
@Olaura mieszkasz na Islandii? Oczywiście nie musisz odpowiadać ☺️ zaintrygował mnie Twój Avatar.
@Speranza @Pati @Zimozielona W sumie mogłabym do Was dołączyć domniemajac, że owulacja była 17/18 luty, ale nie wiem.. obiecałam sobie, że zatestuje dopiero w marcu 🙈😅 Może zadecyduję w zależności jakie będą objawy na koniec miesiąca 😜
Mi dziś reszta dnia po pracy zleciała na wizycie u fryzjera i zakupach. Jestem zadowolona. Przepiękny refleks wyszedł i w końcu trafiłam na świetną fryzjerkę, która rozumie moje potrzeby 😁
Pokaz swoją fryzurę , czekamy ! 😘 ja też ostatnio wysłałam zdj włosów 😅 też dobrze czuje się w jasnych refleksach , taka młodsza 😁 -
Pati2804 wrote:Rozumiem Cię 🥺 ja plamiłam między cyklami przed okresem ale to było w cyklu bezowulacyjnym i zdarzyło się w jednym miesiącu po odstawieniu AH.
Nie wiem co doradzić Tobie 😔 jeśli się martwisz to może umów się do lekarza, zobaczy na usg co się dzieje .. przytulam 😘
Dziękuję 🫂
Co to jest AH? -
tralalina wrote:Dziękuję 🫂
Co to jest AH?tralalina lubi tę wiadomość
-
tralalina wrote:Nie załamuję się, ale martwię się. Poprzednim razem to było jednorazowe krwawienie i potem już z górki - pozytywny test i wszystko było ok. W teraz śluz jest nadal zabarwiony i podbrzusze boli typowo okresowo.
Czy któraś tak miała i nie była w ciąży? Martwię się, że coś jest nie tak. Jestem po dwu cesarkach i mam wizję, że jeśli to implantacja, to może jajko zagnieżdża się w bliźnie i to się źle skończy… z ekscytacji w paranoję popadam… i czy mogę brać nospę? Czy mam iść do lekarza, czy czekać cierpliwie co będzie dalej?tralalina lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Pregna
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 wizyta - [12+1] 5,65 cm 🐯
13.12.2024 prenatalne - [12+5] 6,51 cm 🐭
18.12.2024 wizyta nfz - [13+3] 7,49
02.01.2025 wizyta
15.01.2025 wizyta nfz
30.01.2025 wizyta
14.02.2025 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Dziewczyny, u mnie uno kresko - biel aż daje po oczach. Dziś 12 dpo (może być też 11 dpo, tak dla pocieszenia) 🙂 Nie jestem jakoś mocno rozczarowana, dopiero 2 cs, ale ten negatywny test to taki orzeźwiający kubeł zimnej wody w kwestii objawów 😉
Termin 🐒 mam na sobotę i dopiero wtedy planuje sikać na patyka, o ile nie przyjdzie.
@ultramaryna, trzymam kciuki ✊✊ ✊ Może Ty nam dzisiaj wysikasz pozytywne wieści ♥️🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2024, 03:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Dziewczyny, u mnie uno kresko - biel aż daje po oczach. Dziś 12 dpo (może być też 11 dpo, tak dla pocieszenia) 🙂 Nie jestem jakoś mocno rozczarowana, dopiero 2 cs, ale ten negatywny test to taki orzeźwiający kubeł zimnej wody w kwestii objawów 😉
Termin 🐒 mam na sobotę i dopiero wtedy planuje sikać na patyka, o ile nie przyjdzie.
@ultramaryna, trzymam kciuki ✊✊ ✊ Może Ty nam dzisiaj wysikasz pozytywne wieści ♥️🙏MummyYummy, damrade, NiedoszlaWielodzietna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:Jutro kciuki za @MummyYummy, niech to będzie szczęśliwy sik! 🤞❤️ @NinaB kochana, powtarzasz? 🤞@tralalina też niech szczęśliwie testuje 🤞
@JoKoKoJo kciuki za wizytę u androloga 🤞
Jutro postaram się stworzyć ankietę z tytułami, bo czas goni, a @Ovufen się nie odezwała 🤔 Hop hop, kochana, daj znać czy wszystko ok! 😘
Dziękuję Kochana za kciuki - jestem pod wrażeniem twojej pamięci ❤
Jednakże byliśmy zmuszeni przełożyć wizytę na marzec z powodu problemów z dojazdem przez te całe strajki rolników...
Poza tym można mi już wpisać 🐒, bo właśnie się rozkręca krwawienie...
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Dziewczyny, u mnie uno kresko - biel aż daje po oczach. Dziś 12 dpo (może być też 11 dpo, tak dla pocieszenia) 🙂 Nie jestem jakoś mocno rozczarowana, dopiero 2 cs, ale ten negatywny test to taki orzeźwiający kubeł zimnej wody w kwestii objawów 😉
@ultramaryna, trzymam kciuki ✊✊ ✊ Może Ty nam dzisiaj wysikasz pozytywne wieści ♥️🙏
To chyba przez tę szatańską godzinę bobo nie chciało się ujawnić 🫣
Liczę na powtórkę
A co do objawów - w 1cs to ja nawet byłam przekonana, że miałam implantację, bo wydawało mi się, że widzę kropelkę krwi na papierze 😂 w 2 też miałam objawy pomimo, że wcale się nie staraliśmy także nie wiem czemu te nasze ciała nas tak oszukują, bo ignoruję wersję, że to same się nakręcamy 🙄😂ultramaryna_, MummyYummy, damrade, Chmurka21, NiedoszlaWielodzietna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoKoKoJo wrote:Dziękuję Kochana za kciuki - jestem pod wrażeniem twojej pamięci ❤
Jednakże byliśmy zmuszeni przełożyć wizytę na marzec z powodu problemów z dojazdem przez te całe strajki rolników...
Poza tym można mi już wpisać 🐒 , bo właśnie się rozkręca krwawienie...
Przytulam za @, mam nadzieje, że będzie łagodna i ostatnia na dłuższy czas ✊😊JoKoKoJo lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:@Olaura mieszkasz na Islandii? Oczywiście nie musisz odpowiadać ☺️ zaintrygował mnie Twój Avatar.
CoffeeDream, Gregorka lubią tę wiadomość
🇫🇮
👩 34 👨 35
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze testujące ✊️
Wczorajszej konwersacji już chyba nie nadrobię, w pracy nie mogę czytać a po pracy różnie bywa, wczoraj spędziłam prawie 4h u fryzjera robiąc metamorfozę. Miłego dnia wam życzę i smacznej kawusi:)ultramaryna_, MummyYummy, Chmurka21, NiedoszlaWielodzietna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim ☺️ za testujące oczywiście kciukasy 🤞🏻🍀
ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻