Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulę za te niedobre biele
Dziewczyny z brzuszkami- czy Wy też tak rano wstajecie same z siebie? W weekend budziłam się o 7.30, a dzisiaj wstałam przed budzikiem o 7 🙈 a jestem mega śpiochem i potrafiłam spać do 11 w weekend
Marzyłam, żeby zobaczyć pik na pinku 🥹
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2024, 08:31
MummyYummy, notsobadd, Prezesoowa, Malinowysorbet, Gregorka, Olalee, ultramaryna_, damrade, JoKoKoJo, elektro96, Chmurka21, Lola93, Dropsik, KejtKa, Chochlik12, Pati2804, Karos31, Rachelka23, Izet, Mikea lubią tę wiadomość
-
tralalina wrote:To bym musiała od lekarza mieć skierowanie. Jeśli nie uda się zajść do tego czasu, w maju pójdę do ginekologa. Tu gdzie mieszkam nie ma możliwości badania krwi na własną rękę.
Gdzie mieszkasz?PCOS cykle między 31 a 37 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - połowa lutego
🔹️wizyta u drugiego ginekologa od problemów z płodnością pod koniec stycznia (druga opinia)
🔹️wizyta koniec października u ginekologa od problemów z płodnością - nie wypał ❌️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
@KejtKa, zdrówka dla kociaka 🥺♥️
@ultramaryna, przytulam 🫂🫂 Może jutro coś się pojawi ♥️✊ No czasem jest potrzebne takie otrzeźwienie niestety. U mnie właśnie zero sensownego śluzu - jak już jest jakoś obiecujący, to jest to jednorazowa akcja, a pamiętam, że w poprzedniej ciąży był konkret, także mnie jeszcze hamuje 🙂 A przed 🐒 też mieszasz bóle pleców?
@Suzie, podziwiam za treningi ♥️ Jak mówicie, że lepiej się śpi, to może jednak spróbuję jakiegoś roweru. U nas śnieg ❄️🥴
@Kasia, ja tak tylko powiem, że jesteś kolejną osobą, która mówi, że nie ma ciążowej śpiączki, tylko właśnie wstaje wcześniej, także chyba coś w tym jest 🙂
Miłego dnia, Dziewczyny ♥️Kasia111, KejtKa, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Gregorka wrote:Hejo wszystkim 🤗❤️
Ja od rana na nogach nie mogłam spać, oby słoneczko choć na chwilkę zawitało do nas 😎
Trzymam kciuki za Wszytskie 😘⏸️
Tule za 🤍 i 🐒
Polrosimy o wysyp wiruskow,żeby straszyły dla wszystkich testujących i zachowalych się jeszcze na kolejny cykl 🦠☺️🤗
Powodzonka!
I mam pytanie🧐,bo ostatnio się wybudzam przed 5,a staram się mierzyć ok 6 temperaturę, natomiast słyszałam,że powinno się mierzyć od przebudzenia. O 4:48 miałam 37,1,a o 6:10 36,85, więc różnica troch jest 🤔 czyli która temperaturę mam brać, zaznaczę,że po pomiarze byłam w toi i wróciłam z powrotem do łóżeczka 😇
Właśnie też chętnie się dowiem jak doświadczone dziewczyny to widzą, bo u mnie np ciężko było w weekend dostosować się do mierzenia temperatury 🙈 -
Cześć dziewczyny. Krew na powtórkę bety oddana 😊 proszę o małe kciuki za wynik
CoffeeDream, Prezesoowa, Kasia111, Malinowysorbet, Olalee, ellevv, notsobadd, damrade, Leśneintro, Lola93, KejtKa, Dropsik, MummyYummy, Zaczarowan, Speranza :), Lani, Gregorka, Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@MummyYummy właśnie nigdy, jedynie przy poprzednim biochemie i była to nowość, stąd tak zapamiętałam 😉 Takie rozpieranie w krzyżu.
Ale jak widać to wszystkie objawy można sobie wsadzić… 🤷♀️😅😘Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
@KejtKa, kciuki za zdrówko kotka ❤️🤞🏼
Tulę za bieli, nadal jesteście w grze dziewczyny 🫂
@MonReve96, kciuki za powtórkę bety 🤞🏼❤️KejtKa lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Kasia111 wrote:
Mi dziś śniły się dwa pinki z cieniem 🤣🤣🤣
Już drugi miesiąc z rzędu mam taki sen, nigdy mi się nie zdarzało. Chyba działają mi na głowę te wszystkie Wasze piękne kreseczki 🤣Dropsik, MummyYummy, damrade, Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
nick nieaktualnyGregorka wrote:Hejo wszystkim 🤗❤️
Ja od rana na nogach nie mogłam spać, oby słoneczko choć na chwilkę zawitało do nas 😎
Trzymam kciuki za Wszytskie 😘⏸️
Tule za 🤍 i 🐒
Polrosimy o wysyp wiruskow,żeby straszyły dla wszystkich testujących i zachowalych się jeszcze na kolejny cykl 🦠☺️🤗
Powodzonka!
I mam pytanie🧐,bo ostatnio się wybudzam przed 5,a staram się mierzyć ok 6 temperaturę, natomiast słyszałam,że powinno się mierzyć od przebudzenia. O 4:48 miałam 37,1,a o 6:10 36,85, więc różnica troch jest 🤔 czyli która temperaturę mam brać, zaznaczę,że po pomiarze byłam w toi i wróciłam z powrotem do łóżeczka 😇
i jeszcze pytanie czy był nieprzerwany sen przynajmniej 4 godziny, a chyba najlepiej 6 o tej 4.48?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2024, 09:06
-
nick nieaktualny
-
Kasia111 wrote:
Ale w dzień jestem nieprzytomna, zasypiam w ciągu dnia albo na noc w sekundę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2024, 09:08
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny 🥰
Dopiero 9, a kilka stron już napisalyscie 😂
Jeśli chodzi o metamorfozę włosów to tez o tym marze. Ale musiałabym wcześniej to zaplanować, a mam taka prace, ze właściwie ciagle w niej jestem. Obecnie zeszłam już do mojego naturalnego koloru, a marza mi się chociaż delikatne refleksy.
Jeśli chodzi o objawy ciąży, to chyba na początku staran są najsilniejsze 😂 któraś pisała o podwyzszknej temperaturze, ja tez to miałam, a był czerwiec. Brzuch bolał tak okropnie, No byłam pewna, ze to to 😂 potem sobie wkrecalam dalej, a kiedy miałam bezobjawowy cykl to przeczytałam gdzieś na forum, ze dziewczyny się nie spodziewały, zero objawów i ciąża. Wtedy jeszcze robiłam testy przed @, wiec pamietam wstałam rano i tak z drżącą ręka robiłam ten test. Patrzę, a tam jedna kreska. Myśle sobie JAK TO??? Przecież jestem w ciąży 😂
W kolejnych miesiącach to już tak wiecie, raczej czuje, ze objawy na @, po prostu do końca się łudzę właśnie dziś weszłam na apke i niechcący zobaczyłam 19dc. A ja już tak dziwnie dziś rano się czuje, brzuch pobolewa i piersi i chyba tracę jednak nadzieje…
A propos bólu jajnika, to mnie w tym miesiącu bolał kilka dni dość mocno, wiec już mam schize, ze to może znów torbiel
@Kasia111 haha, teraz można sikać do woli 🥰 krechy już jak ta lalaMummyYummy, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
nick nieaktualnydopytałam na Winiarach:) jeśli zawsze mierzysz temperaturę o 6, a zmierzyłaś o 5 to musisz dodać 0,10 stopnia, o godzinie 7 musiałabyś odjąć 0,10
tylko musi być ten nieprzerwany sen i stałe miejsce pomiaru, ale to na pewno wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2024, 09:17
Gregorka, ultramaryna_ lubią tę wiadomość