Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Grochówka dzisiaj u mnie 😅Zaczarowan wrote:Dziewczynki, co dziisaj serwujecie na obiad?
Dropsik, ultramaryna_, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was ma właśnie lidlomixa ? Jeśli tak to proszę o polecenie jakichś sprawdzonych przepisów 😊Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Pierogi będą
nick nieaktualny, ultramaryna_, Zaczarowan, Izet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj, ochrzanimy ten progesteron! Ma być piękny 😍Prezesoowa wrote:Trzymam kciuki za wszystkie badania i tulę za biele :*
Chyba idzie wiosna, bo jakaś taka motywacja we mnie wstąpiła
W piątek idę na badania, ciekawe jak tam mój progesteron, jak znowu będzie ok. 3-4 to będę płakać
U mnie też dziś wiosennie. Nawet słońce zaświeciło 😱 Czuć przedwiośnie, lubię ten okres 🙂
elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Tak, prog zrobiony, ale nie oczekuję za dobrego wyniku 🤷♀️😂 Zaraz sprawdzę stronę 😘MummyYummy wrote:U Ciebie to 10 dpo, może rzeczywiście jeszcze za wcześnie. Niezmiennie trzymam kciuki ✊✊✊ Te objawy są właśnie najbardziej mylące - dużo dziewczyn przecież pisze, że sikały dla sportu, a tu proszę 🥰 My też się doczekamy ♥️💪
Kochana, a Ty dziś powtarzasz progesteron, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2024, 13:21
MummyYummy lubi tę wiadomość
elektro96 wrote:Czy któraś z Was ma właśnie lidlomixa ? Jeśli tak to proszę o polecenie jakichś sprawdzonych przepisów 😊
Ja mam, ale nie korzystamy często.
Maz lubi robić bolognese i lazanię. Zupę fasolowa z kabanosami tez. A Ty co polecasz?
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Kochana, a jaki plan ma ginekolog? Przykro mi, to musialo być dla Ciebie bardzo trudne badanie 😢🫂❤️koktajlowa wrote:@tralalina A to przepraszam. Ja z tych nie ogarniających gdzie kto mieszka 🙂
@zimozielona Tak, to normalne.
@ultramaryna_ Kciuki! Jeszcze jest wcześnie. Wszystko możliwe.
@Gregorka Brać pod uwagę tą co jest zaraz po przebudzeniu. I mierzyć zawsze o tej samej porze.
@MonReve96 Kciuki 🙂
Ja pojechałam na ten monitoring. Nie pytajcie ile zapłaciłam 🫤 Na lewym 16 mm, na prawym 7 mm. Endometrium 4 mm. Czas przestać mieć nadzieję. Ciąża jak się kiedykolwiek trafi to to będzie cud.Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
Tak! Jedna z dziewczyn na Winiarach jest w takiej ciąży, pęcherzyk ze strony bez jajowodu przechwycony przez drugi 🙂 Magia! ❤️🤞Chmurka21 wrote:Przytulam raz jeszcze
Kiedyś coś jeszcze na forum czytałam, ze nawet jak ktoś miał niedrożny lewy jajowod; to prawy przechwycił te komórkę; wiec może i przy braku jest taka mozliwosc? Ale pewnie sama wiesz lepiej, jakie są możliwości
Ech, to wszystko takie trudne
CoffeeDream, nick nieaktualny, MummyYummy, Chmurka21, Pati2804, damrade, Gregorka, Izet lubią tę wiadomość
Ja mam! 😉 U nas w weekend był Lahmakun. Przepyszny 😍elektro96 wrote:Czy któraś z Was ma właśnie lidlomixa ? Jeśli tak to proszę o polecenie jakichś sprawdzonych przepisów 😊
elektro96 lubi tę wiadomość
@ultramaryna, to czekamy na wyniki ♥️✊
@Prezesoowa, Ty jesteś w kolejce na piątek, ale już wstępnie też zaciskam ✊
Jeju, Dziewczyny, my jesteśmy na początku drogi i jak sobie pomyślę o tych wszystkich badaniach, to czacha dymi 🤯 Bardzo kibicuję Wam wszystkim ♥️💪 Wierzę, że każda z nas doczeka się maluszka 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2024, 13:23
-
U nas najczęściej zupa pomidorowa z soczewicą, zupa azjatycka z kurczakiem, bolognese, curry z ciecierzycy z kokosem, kurczak po azjatycku, hot dogi kibica, zapiekanka makaronowa, zupa krem z brokułów, sernik z masą kajmakową… no i nasz ostatni top - nocna owsianka z bananem i masłem orzechowym 🤣 jemy codziennie od jakiegoś czasu 🤣Chmurka21 wrote:Ja mam, ale nie korzystamy często.
Maz lubi robić bolognese i lazanię. Zupę fasolowa z kabanosami tez. A Ty co polecasz?
Na początku po zakupie dużo więcej piekłam chlebów i bułek, bo jak dla mnie ciasto wyrabia się rewelacyjnie. Muszę do tego wrócić 😊
Chmurka21, Chmurka21 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
Chmurka21 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
Noooooo i jest problem - teraz mam ochotę na schabowe i pierogi 😋 Jak pierogi mogę lepić, tak nie znoszę robić schabowych 🙄 No nie wiem, dlaczego, ale tak mnie to wkurza... 🤭 Za to lubię piec mięcho w każdej postaci 😁
nick nieaktualny, damrade lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dobrze, że mi przypomniałaś
mąż ciągle narzekał, żebym zrobiła pierogów, ale miałam wymówkę, że nie mam stolnicy, ale kupił, więc i pierogi bedę musiała zrobić...
z czym robisz?
Mąż ma przynieść z garmażerki.
Ja robię sama w weekendy, bo mam więcej czasu.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Ja to pierogi robię tylko na święta, ale w sumie... Narobilyscie mi smaka i może machnę w następnym tygodniu 🤔☺️
Mam dziś babskie spotkanie. Zastanawiam się czy wypić drineczka czy lepiej nie...
Ja się przyzna, że w zeszłym tygodniu wypiłam lampkę wina 🙈
CoffeeDream, nick nieaktualny, Pati2804, damrade lubią tę wiadomość