Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
@Prezesoowa, masz rację, 🐒 jeszcze nie ma, także zobaczymy, w którąś stronę musi ruszyć 🤭
Słodkie podejście męża 🥰 Dzisiaj zasugerowałem swojemu, że w okresie płodnym warto tak co 2-3 dni działać, już był gotów zabierać się za robienie bobasa 🤭 Mówię mu, że teraz to ja czekam na okres przecież, a on na to, że to nic, bo przecież trzeba ćwiczyć 🤣Speranza :), Prezesoowa, elektro96, Gregorka, Pati2804, Zbuntowana, Mikea lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:No jaja sobie robią. A w jakim labie robiłaś? W jakiejś sieciówce? żeby się tylko nie okazało, że zgubili
W diagnostyce... Reszty nie zgubili i mam już wyniki, a były robione na jednym kodzie. Więc nie rozumiem o co chodzi...."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
MummyYummy wrote:@Prezesoowa, masz rację, 🐒 jeszcze nie ma, także zobaczymy, w którąś stronę musi ruszyć 🤭
Słodkie podejście męża 🥰 Dzisiaj zasugerowałem swojemu, że w okresie płodnym warto tak co 2-3 dni działać, już był gotów zabierać się za robienie bobasa 🤭 Mówię mu, że teraz to ja czekam na okres przecież, a on na to, że to nic, bo przecież trzeba ćwiczyć 🤣
Ja mówię mojemu to samo - trzeba ćwiczyćMummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:@Pati2804 a Ty nie robiłaś proga?
Wydaje mi się, że miało nas być więcej i dziewczyny się nie chwalą.
Powiedziałam mężowi, że wyniki się poprawiły i nie mam jakichś strasznych niedoborów i że może nawet coś by z tego wyszło, to od razu entuzjazm się w nim obudził: kiedy robimy bobasa? zaznacz mi w kalendarzu! i co to codziennie? nie no czemu co dwa dni! bez sensu!
haha popłakałam się przez niego ze śmiechuPrezesoowa lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Może ktoś po prostu zapomniał wklepać, jak nie będzie do rana to tak zadzwoń i nimi potrzepSperanza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Wystrzelony w kosmos. Biorę Urogesten 2 razy dziennie od ginekologa. Byłam ciekawa jaki jest poziom przy tych globulkach.Prezesoowa, ultramaryna_, Dropsik, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Nie wiem czy to dobrze czy źle, bo strasznie wysoki ten wynik. W następnym cyklu zapytam o to mojego ginekologa
Prezesoowa lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Mam wreszcie wynik - 49,55...
Wystrzelony w kosmos. Biorę Urogesten 2 razy dziennie od ginekologa. Byłam ciekawa jaki jest poziom przy tych globulkach.elektro96, Prezesoowa, Speranza :), Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
damrade wrote:Może to dobry znak?😉😉
Tyle już razy liczyłam że się uda, a potem 🐒 przychodziła, że nie chce sobie robić nadziei. Mimo tego, że wierzę, że któregoś pięknego dnia się musi udaćdamrade, CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Speranza :) wrote:Tyle już razy liczyłam że się uda, a potem 🐒 przychodziła, że nie chce sobie robić nadziei. Mimo tego, że wierzę, że któregoś pięknego dnia się musi udać
ultramaryna_, Speranza :), Pati2804, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Speranza :) wrote:Tyle już razy liczyłam że się uda, a potem 🐒 przychodziła, że nie chce sobie robić nadziei. Mimo tego, że wierzę, że któregoś pięknego dnia się musi udać
Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Wystrzelony w kosmos. Biorę Urogesten 2 razy dziennie od ginekologa. Byłam ciekawa jaki jest poziom przy tych globulkach.
No pięknie a dostajesz progesteron z jakiegoś konkretnego powodu czy bardziej profilaktycznie dla wsparcia?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dziewczyny do końca miesiąca jeszcze 13 testów naliczyłam na pierwszej stronie! Minimum połowa musi być pozytywna, więc trzymam za Was bardzo mocno kciuki! :*
Chociaż nie ukrywam, że przykro się będzie rozstaćultramaryna_, Speranza :), Pati2804, CoffeeDream, Zbuntowana, Leśneintro, MummyYummy lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:No pięknie a dostajesz progesteron z jakiegoś konkretnego powodu czy bardziej profilaktycznie dla wsparcia?
Jako wsparcie, żeby udało się wreszcie jakiemuś zarodkowi zostać na dłużej... W tym miesiącu były trzy pęcherzyki dominujące na monitoringu, więc może też dlatego taki wynik progadamrade, Pati2804, CoffeeDream, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
Speranza :) wrote:Nie wiem czy to dobrze czy źle, bo strasznie wysoki ten wynik. W następnym cyklu zapytam o to mojego ginekologa
Jest git! ❤️ Sama brałam ten progesteron dopochwowo, wydaje mi się, że wspomógł zagnieżdżeniu się maleństwa wiadomo były tez inne czynniki, ale m.in progesteron tez podziałał trzymam kciuki!Speranza :), Prezesoowa, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dziewczyny do końca miesiąca jeszcze 13 testów naliczyłam na pierwszej stronie! Minimum połowa musi być pozytywna, więc trzymam za Was bardzo mocno kciuki! :*
Chociaż nie ukrywam, że przykro się będzie rozstaćSperanza :), damrade, Prezesoowa, notsobadd, ultramaryna_, Pati2804, CoffeeDream, Zbuntowana, Leśneintro, MonReve96, MummyYummy lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Wydaje mi się, że miało nas być więcej i dziewczyny się nie chwalą.
Powiedziałam mężowi, że wyniki się poprawiły i nie mam jakichś strasznych niedoborów i że może nawet coś by z tego wyszło, to od razu entuzjazm się w nim obudził: kiedy robimy bobasa? zaznacz mi w kalendarzu! i co to codziennie? nie no czemu co dwa dni! bez sensu!
haha popłakałam się przez niego ze śmiechu
Boże, nieświadomość tych naszych chłopów to jest coś pięknego 😂 my tu wyliczenia, szacowanie, celowanie… a oni tylko zaznacz mi w kalendarzu 😂 super, że taki entuzjam wykazał 🤪Prezesoowa, elektro96, damrade, Pati2804, CoffeeDream, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Speranza :) wrote:Mam wreszcie wynik - 49,55...
Wystrzelony w kosmos. Biorę Urogesten 2 razy dziennie od ginekologa. Byłam ciekawa jaki jest poziom przy tych globulkach.
Trzymam kciuki, żeby ten wynik był zwiastunem czegoś więcej 🤞🏻 tym bardziej przy trzech pęcherzykach! 😊Speranza :), Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌