Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Evellee wrote:Cześć dziewczyny. Dołączam się do Was również testuje w lutym
Cześć Na kiedy Cię zapisać?
Jak się miewasz?Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłoneczko12 wrote:A jakieś badania już robiłaś czy na razie na spokojnie starania?
-
gosix wrote:37 dni, więc powinnam zatestować dopiero 3 marca
Długie masz te cykle, pewnie Ci się wszystko dłuży..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Evellee wrote:Narazie na spokojnie. Jestem rok po poronieniu. Wtedy wykonałam wszystkie badania i było wszystko ok. Ostatnia moja ciaza była mega nie planowana i zaszłam na tabletkach antykoncepcyjnych.
Przykro mi Wierzę, że teraz będzie wszystko dobrze u CiebieCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Gosix, a bierzesz jakieś suplementy?
Miałam taki epizod, że cykle mi się wydłużyły do 36-37 dni. Brałam wtedy Ovarin i skróciły się do 27-28. Teraz piję Miositigyn gt i mam cykle jak w zegarku 31 dni i czuję, że tak jest ok.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko12 wrote:Gosix, a bierzesz jakieś suplementy?
Miałam taki epizod, że cykle mi się wydłużyły do 36-37 dni. Brałam wtedy Ovarin i skróciły się do 27-28. Teraz piję Miositigyn gt i mam cykle jak w zegarku 31 dni i czuję, że tak jest ok.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Słoneczko kochana powiedz mi po jakim czasie brania Ovarin skrócil Ci się cykle? Ja biorę dopiero miesiąc.
Po tym długim 37-dniowym cyklu zaczęłam brać Ovarin i następny cykl miał 28 dni, a kolejny 27, później odstawiłam i cykl 33 dni. Teraz się wszystko unormowałoCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Wiesz co na ten moment nie biorę nic, tylko witaminy dla starających się i wiesiołka
Narazie dam szansę samej sobie haha, może jakoś to wróci do normy. Aleee ma to też swój plus, bo wcześniej miałam dość rozstrzelone długości cyklu, a teraz równo co do dnia. Zobaczymy co ten luty przyniesie27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha