Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:To i tak, że powiedział Ci, że to ze stresu, mi lekarz na takie długie cykle powiedział, że taka moja natura i mam sobie zajść w ciążę, żeby wyregulować cykle.
Ja jakoś byłam w ciąży, a cykle jak długie i nieregularne były tak dalej są. Pic na wodę33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
baksia wrote:Czesc jednak nie wytrzymałam. Zrobiłam test no i w sumie musiałam bo biorę dostinex i nie wiedziałam czy z mogę.
Czy któraś robiła kiedyś test nordtest i zrobił w konia ? Zdarzył się jakiś wadliwy ? Wklejam test z dziś (jest to u mnie 9/10 dpo)
https://zapodaj.net/bb7f107326f8d.jpg.html
Nie wiem jak wkleić zdjęcie ..
https://m.fotosik.pl/zdjecie/9c371740bc320d45Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 15:05
-
Beti82 wrote:MNie w konia robia nordy od kilku dni.Przez nie poszlam na bete ,ktora oczywiscie byla negatywna.Nigdy juz tych testów nie kupie.Tylko ,ze u mnie po czasie kreski wychodzily.Jak u CIebie od razu to lec na bete
No jak spojrzałam na test po 1-2 min to był już delikatny cień i w ciągu 5 min już była widoczna kreska nie trzeba było się za bardzo przyglądać ale nie była strasznie widoczna wiec traktuje to z dystansem. Jutro rano zrobię bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 15:31
Beti82, Nera86 lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:Beti buu przykro mi
No jak spojrzałam na test po 1-2 min to był już delikatny cień i w ciągu 5 min już była widoczna kreska nie trzeba było się za bardzo przyglądać ale nie była strasznie widoczna wiec traktuje to z dystansem. Jutro rano zrobię betebaksia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaksia wrote:Beti buu przykro mi
No jak spojrzałam na test po 1-2 min to był już delikatny cień i w ciągu 5 min już była widoczna kreska nie trzeba było się za bardzo przyglądać ale nie była strasznie widoczna wiec traktuje to z dystansem. Jutro rano zrobię betebaksia, ladgim lubią tę wiadomość
-
Sloneczko - co studiujesz? Wiesz... Przedszkolanka tez nie wierzyla w swoj cykl i jest fasol Najwazniejsze, ze byla owulacja.
Zaraz wrzuce wykres, ale dla smiechu, bo jest zalosny.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Trzymam kciuki bedzie dobrze Zrob od razu progesteron a jak bierzesz leki na tarczyce to tsh
Pomorskie -
Dziekuje za miłe słowa Kochane
jutro idę na bete to będzie wiadomo.
Pomorskie -
Evellee wrote:Możliwe bo właśnie dostałam okres. Więc witaj nowy cykl fajnie mi dni płodne wypada na weekendzik więc będziemy działać. Z kim się widzę na marcowym staranku?W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:48
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Mnie denerwuje strasznie to,że mam tą prolaktyne za wysoką a nikt mi nic na to nie przepisał.Denerwuje sie przez to bo skąd oni wiedzą że owulacja była..nie widzieli tego na usg a test owulacyjny to za mały dowód.
Ide jutro do 4 ginekologa. Ale nie wiem czy iść i nastawić się ze on bedzie chcial pomóc czy skłamać że np skonczyl mi sie bromegon I przyszlam tylko po recepte..wyniki mam świeże więc mam potwierdzenie tego że jest dużo ponad norme. Co myślicie?Dla mnie to jest chore żebym ja czekała 3 miesiace jak.mi kazali Ci poprzedni I dopiero wtedy moze mi cos przepisza na to. -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Sloneczko - co studiujesz? Wiesz... Przedszkolanka tez nie wierzyla w swoj cykl i jest fasol Najwazniejsze, ze byla owulacja.
Zaraz wrzuce wykres, ale dla smiechu, bo jest zalosny.
Studiuję zarządzanie biznesem i w ogóle tego nie czuję.. Ale cóż zaczęłam to i skończę Eh, zaczęłam się właśnie za bardzo stresować tą pracą co mam napisać i nie potrafię się opanować. Siadam niedługo do tego i choć bym miała zarwac noc to to napiszę. Wolałabym się wyspać, bo jutro robimy imprezę niespodziankę dla teściowej, kończy 50 lat Mam tyle roboty.. placki, mięsa, sałatki itd.
Co do starań to jakoś odpuszczam i tak nic z tego nie będzie. Nawet testu nie będę w tym cyklu robić, bo w sumie kasy mi szkoda.
Nikodemko, czekam na wykresCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:49
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Sasanka55 wrote:Judit, przykro mi z powodu Twojej prolaktyny i mam nadzieje, ze szybko Ci spadnie.
Ja w 7dc mialam 5.34 przy normie od 5.18. Myslicie, ze to za nisko przy staraniach? Podobno zbyt niski poziom tez jest slabySasanka55 lubi tę wiadomość