Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJudit wrote:Zobaczymy jak zniosę bromergon, najwyżej poproszę o zmianę.
Powiedziała mi też żeby koniecznie wysłać męża na badanie nasienia. Jeszcze nie będę mu tego robić, unormuję najpierw swoje hormony. To dopiero 2 cykl starań za nami. Nie chcę go stresować, wystarczy że ja dostałam zajoba ;p
Faceci zupełnie inaczej podchodzą do takich tematów..Ja jak mu wspomniałam, że w razie dłuższych problemów będziemy musieli sprawdzić jak tam jego plemniki to był w takim szoku Biedny.
Któryś z Waszych mężczyzn już się badał? Jeśli tak to dowoziliście nasienie czy załatwialiście to na miejscu? Coś Wam opowiadali o "wrażeniach" - domyślam się że to bardzo niekomfortowe no ale co zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 22:18
Nera86, Judit, ladgim lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:my nie zdążyliśmy tego testu zrobić bo się udało, mogę taniej odsprzedać jak coś mam z apteki gemini - accusperm
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:49
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit, my jak po ok roku sie nie udawalo to moj K sam powiedzial, ze chce sie przebadac I nasienie oddal na miejscu I powiedzial, ze bylo przyjemnie hehehe (nic dziwnego ) Uwazam, ze jezeli oboje chcecie malenstwa, to jak najbardziej oboje musicie sie przebadac.. gdzie nasze badania nie sa zbyt przyjemne.. wiec facet nie powinien narzekac ale jak to dopiero 2cs to na spokojnie Kochana
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Poproszę o dopisanie ❤️ przy mojej nazwie
Dwie kreski na teście, beta 43,9 !!!Olga_89, Salome, baksia, taka_mama, Iga66, Słoneczko12, Nera86, MałaMi90, Martek&M, alex0806, axox, Gula, Sasanka55, Bożenka, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Gratuluje!! ehhh.. ja musze do poniedzialku na bête czekac ;( ale jutro powtorze test,czy kreska sciemnieje..
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ani0nka wrote:Poproszę o dopisanie ❤️ przy mojej nazwie
Dwie kreski na teście, beta 43,9 !!!
Gratulacje!!!2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyJudit wrote:Ladinola to Twój Mąż ma bardzo mądre i zdrowe podejście do sprawy
Mój na pewno się zgodzi jeśli będzie taka potrzeba ale wiem że będzie to dla niego duża sprawa.
Ale troche się pogubiłam, czyli w końcu Twój Mąż miał to badanie czy byliście tylko umówieni ale udało sie zajść w tym czasie ?ladgim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:49
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualnyJudit wrote:Anionka super że tak szybko Wam sie udalo mimo choroby, przeziebienia
Wzięłam wczoraj 1/4 bromergonu.Troche mi się słabo momentami robi.Mam nadzieje,ze kilka dni i organizm sie przyzwyczai.ladgim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:50
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualnyJudit wrote:O kurde ale jak to, chodzi o kilka godzin po spozyciu tego leku?Ja dojezdzam codziennie do pracy samochodem. Bede sie obserwowac, jakby miało to na mnie tak mocno wpływać to pójde po jakiś zamiennik bo niestety ale mam kawał drogi do pracy I autem sie stale przemieszczam.
- przyjmowanie preparatu może mieć negatywny wpływ na zdolność prowadzenia pojazdów lub obsługi urządzeń,
-istnieje możliwość wystąpienia tzw. zaburzeń kontroli impulsów"
Oczywiście każdy jest inny ale teraz możesz dobrze się czuć a nagle mieć zawroty głowy. Watro mieć to na uwadze.
Przy dostinexie na ulotce mam napisane, że tylko na początku nie można prowadzić pojazdów czyli przez około 2 tygodnie. I ja rzeczywiście przez 2 tygodnie brania leku miałam 3 razy zawroty głowy. Ale poz a tym czuję się dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 12:05
ladgim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zawsze nawet jeśli lek przepisze mi lekarz na początku zanim wezmę to czytam ulotkę, najbardziej zależy mi na informacjach o interakcji z innymi lekami i środki ostrożności.
Przy norprolacu jest tak napisane jeśli chodzi o prowadzenie maszyn:
Występowanie po zastosowaniu leku takich działań niepożądanych jak np. epizody nagłej senności, stwarza niebezpieczeństwo związane z prowadzeniem pojazdów oraz obsługą maszyn.
Przy norprolacu 3 tygodnie się przystosowywał mój organizm do niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 12:08
ladgim lubi tę wiadomość