Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJudit wrote:Hej Dziewczyny, czy u Was dzisiaj też tak pięknie i wiosennie na dworze?
Ja też zaczełam pić inofem ale raz dziennie. Podobno ma wspomóc unormowanie hormonów. Zobaczymy.Wy piszecie że u Was namieszał?
Wiecie co szkoda że nie można się podłączyć pod komputer jak samochód.I byłoby wszystko jasne gdzie są jakie "błędy" kiedy owulacja. Wiadomo by było co I jak czego brakuje jaki poziom hormonówladgim lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:50
Ladinola, Nikodemka, axox lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyJudit wrote:Dokładnie Ladinola.I od razu usg w domu codziennie żeby trafić na owulacje a najlepiej żeby jeszcze powiadomienie przyszło,że własnie się zaczela wiec trzeba męża z pracy ściągać a dzień pp sms czy sie udalo czy nie haha pamiętam jak w podstawówce pisaliśmy opowiadanie jak wyobrażamy sobie świat za 20 lat.Teraz bym napisała coś w tym stylu
ladgim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sobie dzisiaj mocno zapracowałam na przeziębienie... Pół dnia myłam alufelgi bo niby troszkę słońca wyszło no a jak już jedną umyłam to zaszło i już musiałam dokończyć. Jestem wypompowana normalnie, to sobie robotę wynalazłam zamiast odpoczywać.
ladgim lubi tę wiadomość
-
Ladinola ladnie u Ciebie wykres wyglada:) kiedy testujesz?
U mnie nic ciekawego, 21dc, zero objawow, odkad odstawilam inofem nie czuje w ogole jajnikow :p normalnie zaczynam czuc pare dni przed okresem zobaczymy Czy teraz tez tak bedzie. Mi raczej inofem nie namieszal, tak mysle, prawdopodobnie po prostu trafil mi sie cykl bezowulacyjny. Albo cudem owu byla wczesnie ale watpie...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Ladinola ladnie u Ciebie wykres wyglada:) kiedy testujesz?
U mnie nic ciekawego, 21dc, zero objawow, odkad odstawilam inofem nie czuje w ogole jajnikow :p normalnie zaczynam czuc pare dni przed okresem zobaczymy Czy teraz tez tak bedzie. Mi raczej inofem nie namieszal, tak mysle, prawdopodobnie po prostu trafil mi sie cykl bezowulacyjny. Albo cudem owu byla wczesnie ale watpie...Wik89, ladgim lubią tę wiadomość
-
Ladinola, jest nadzieja dopoki nie ma @ , kciuki! Aha, czyli u Ciebie lekarz juz zdiagnozowal ten zespol LUF? Na podstawie ilu monitoringow? Czy to sie jakos leczy czy po prostu czeka na ten dobry cykl?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Ladinola, jest nadzieja dopoki nie ma @ , kciuki! Aha, czyli u Ciebie lekarz juz zdiagnozowal ten zespol LUF? Na podstawie ilu monitoringow? Czy to sie jakos leczy czy po prostu czeka na ten dobry cykl?
ladgim lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, idę jutro powtórzyć progesteron. Kusi mnie, żeby od razu zrobić betę... Ale czy warto w 9 dpo? Dziś był spadek temperatury, więc może to zagnieżdżenie?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Dziewczyny, idę jutro powtórzyć progesteron. Kusi mnie, żeby od razu zrobić betę... Ale czy warto w 9 dpo? Dziś był spadek temperatury, więc może to zagnieżdżenie?
Salome lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
A u mniedziś 35dc, 2 testy negatywne, a @ brak. Ovu do tej pory nie wuznaczyło mi owulacji, wykres to mini górki i dołki. Od 2 dni mam mega dużo śluzu wewnątrz, teraz bardziej rozciągliwy. Nic już nie kumamStarania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualnyA ja przejrzałam wszystkie moje stare wyniki i ja niedoczynność tarczycy miałam już za dziecka, TSH powyżej normy na prawie każdym wyniku... Nie rozumiem dlaczego mnie lekarz nie kierował do Endokrynologa za pierwszym takim wynikiem, dopiero jak miałam wynik 4.67 a norma była do 3.58 to poprosiłam o skierowanie. Pojechałam z tym wynikiem do niby najlepszego endokrynologa a tam mi powiedziano, że wszystko jest ok. Dobrze, że już jestem od ponad roku pod opieką na prawdę świetnego specjalisty i wyniki tarczycy są super i w końcu dobrze się czuję. No nic lecę spać jutro mam wizytę o 9:00 u mojego gin-endo. Trzymajcie kciuki. Dobrej nocki!
PS. Ten wynik wysoki to akurat miałam w ciąży już tej pozamacicznej, tak spojrzałam na datę. Ale jeszcze sama o niej nie wiedziałam, bo testy wychodziły mi negatywnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 23:25
ladgim lubi tę wiadomość
-
Spirit wrote:Mi 9 dni już wyszła beta ale taka mega niska że i tak do powtórki. Poczekaj może jeszcze dwa dni
A to w takim razie w ogóle dziś nie idę. W sumie skoro ten prog wyszedł mi dobrze, to chyba też nie ma sensu powtarzać?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ,po raz kolejny proszę was o poradę ,a więc tak 2.02 dostalam @ trwał normalnie 4dni no i teraz 15 mialam wizyte u gina ,i stwierdził brak oznak owu ,zatoka douglasa wolna od płynów no i endo 9,8 ,przepisal clo i kazał brać od 2dc do 5 dc , no i teraz mam dylemat bo dzisiaj rano jak wstałam poczułam jak coś mi pociekło i okazało się że wygląda to na poczatek @ ,krwi nie ma dużo jest taka jakby rozwodniona no ale brzuch i plecy bolą okresowo ,więc czy to możliwe abym znowu dostala okres po dwuch tygodniach od poprzedniego ??? no i co za tym idzie czy jeżeli to normalny okres to zacząć już od jutro brać te clo czy czekać na kolejną miesiaczkę która przyjdzie w sensownym terminie , normalnie nie wiem co myśleć ,proszę doradzcie coś
-
Ladinola wrote:Ja już jestem u doktorka, czekam na swoją kolej. Dzisiaj znaczny spadek temperatury... Piersi za to mocniej bolą...
Ladinola ten spadek to już chyba niestety przed @ bo się utrzymuje od kilku dni, co?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
poruszony był temat inofem ,ja powiem że przestalam brać bo nie wiem czy miał z tym cos wspólnego czy nie ,ale ostatnio moje cylke były dość regularne bo co 35 dni i jak zaczęłam brać ostatni wydłuzył się do 57 dni ,nie wiem czy to tylko czysty przypadek ,ale ja nie biorę już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 09:40
-
becia1982 wrote:hej dziewczyny ,po raz kolejny proszę was o poradę ,a więc tak 2.02 dostalam @ trwał normalnie 4dni no i teraz 15 mialam wizyte u gina ,i stwierdził brak oznak owu ,zatoka douglasa wolna od płynów no i endo 9,8 ,przepisal clo i kazał brać od 2dc do 5 dc , no i teraz mam dylemat bo dzisiaj rano jak wstałam poczułam jak coś mi pociekło i okazało się że wygląda to na poczatek @ ,krwi nie ma dużo jest taka jakby rozwodniona no ale brzuch i plecy bolą okresowo ,więc czy to możliwe abym znowu dostala okres po dwuch tygodniach od poprzedniego ??? no i co za tym idzie czy jeżeli to normalny okres to zacząć już od jutro brać te clo czy czekać na kolejną miesiaczkę która przyjdzie w sensownym terminie , normalnie nie wiem co myśleć ,proszę doradzcie coś33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Becia, a może jednak owu była i masz plamienie okołoowulacyjne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 11:00
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u