Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko12 wrote:Becia, a może jednak owu była i masz plamienie okołoowulacyjne?
słoneczko to chyba by widział, co ??3dnitemu mnie badał ?? ,cholera wie ,na razie z jedna wkładką do teraz nic już nie leci ,zwariować można , w ogóle ja tępa dzida jestem w tych tematachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 11:41
-
nick nieaktualnyMaria87 wrote:Ladinola ten spadek to już chyba niestety przed @ bo się utrzymuje od kilku dni, co?
ladgim lubi tę wiadomość
-
becia1982 wrote:słoneczko to chyba by widział, co ??3dnitemu mnie badał ?? ,cholera wie ,na razie z jedna wkładką do teraz nic już nie leci ,zwariować można , w ogóle ja tępa dzida jestem w tych tematach
Czasami lekarze specjalnie mówią, że owu nie było i nie będzie,by się wyluzowaćCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Słuchajcie zwykle cykle mam 31 dni, ostatnio był 29 dni. Czy orientacyjny czas nastepnej@ powinnam liczyć wg 31 dni czy 29? Nie robie na razie testów owu ani nic w tym stylu, tylko przygladam sie sluzowi i orientacyjnie licze kiedy mogą być dni plodne żeby w tym czasie częściej był sex. Zwylkle miałam cykle jak w zegarku, ostatnk był pierwszym cyklem starań i od razu coś sie przesunełohttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png
-
axox wrote:Słuchajcie zwykle cykle mam 31 dni, ostatnio był 29 dni. Czy orientacyjny czas nastepnej@ powinnam liczyć wg 31 dni czy 29? Nie robie na razie testów owu ani nic w tym stylu, tylko przygladam sie sluzowi i orientacyjnie licze kiedy mogą być dni plodne żeby w tym czasie częściej był sex. Zwylkle miałam cykle jak w zegarku, ostatnk był pierwszym cyklem starań i od razu coś sie przesuneło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 14:18
axox lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
marta_kwk wrote:Powiem Wam że u mnie nie moge sie doliczyć ile ma moja faza lutealna. Wydaje mi sie że albo 12 albo 13. Czesto sie u mnoe zmienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 18:06
marta_kwk wrote:Licze od wyznaczonej ovu. No właśnie ciężko mi to wyliczyć...W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Słoneczko jutro powinnam dostać @ Jeśli nie przyjdzie to skok będzie liczony tak jak ja obstawiałam (choć po temperaturze ciężko w tym cyklu wyznaczyć mi skok przez chorobę od początku cyklu) czyli wtedy testowanie 21.02 ale ta małpa przyjdzie zapewne
Beta 14.02 <1,20Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 20:01
A u mnie chyba jednak owulacja była później niż myślałam. Obstawiałam 30/31.01 Robiłam betę 13.02 ale była ujemna. Dzisiaj mam 32 dc a @ nie widać, temperatura trzyma się wysoko. Jutro robię znowu test, może jak będzie negatywny to głowa złapie luz i @ przyjdzie...08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Nera86 wrote:Słoneczko jutro powinnam dostać @ Jeśli nie przyjdzie to skok będzie liczony tak jak ja obstawiałam (choć po temperaturze ciężko w tym cyklu wyznaczyć mi skok przez chorobę od początku cyklu) czyli wtedy testowanie 21.02 ale ta małpa przyjdzie zapewne
Beta 14.02 <1,20
W takim razie trzymam kciuki, by @ nie przyszłaNera86 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Dziękuję -gdyby nie przyszła to byłoby to ogromne zaskoczenie bo 100% czuję się jak przed @
taka_mama koniecznie daj znać z rana ! Ja z kolei lubię wcześniej bete zrobić by resztę cyklu na luzaka przejśćW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc