Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilly_ wrote:Hej dziewczyny
Jestem tu nowa. Od niedawna zaczynam z mężem starania o dziecko.
W tym cyklu było 6 stosunków bez zabezpieczenia w te dni (owulacyjne, okołowoulacyjne).
Okres powinnam dostać w niedzielę, 21.07, ale już tydzień przed tym okresem, mam taki ogromny bol piersi i są powiększone.
Myślicie, że to może być przypadek czy jest szansa na ciążę?
Tylko ten objaw mam.
Czasami miałam bol piersi przed okresem (tak z 3 razy w roku), ale nie był raczej to aż taki bol na dotyk. Boli mnie po bokach piersi.
Co myślicie?
Wiem, że to tylko nasze gdybanie, nic pewnego, ale fajnie by było, gdybyscie "rzuciły" jakieś swoje sugestie, rady, opinie 🙂
Hej!😄
Jeśli jest to jakieś odstępstwo od normy, to jak najbardziej może oznaczać ciążę. Ale nie musi😁 ja mam ostatnio takie zawirowania hormonalne, że takich objawów jak teraz są przed okresem to nawet w ciąży nie miałam 🤪
-
kxllla wrote:Hej!😄
Jeśli jest to jakieś odstępstwo od normy, to jak najbardziej może oznaczać ciążę. Ale nie musi😁 ja mam ostatnio takie zawirowania hormonalne, że takich objawów jak teraz są przed okresem to nawet w ciąży nie miałam 🤪kxllla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arletka wrote:Dziękuję że pytasz ❤️
Raz boli tak że dramat, a raz prawie wogóle. Jak już się cieszę że przestał boleć to za chwilę pokazuje że jednak nie i tak w kółko 🙈
Jak przestanie boleć to udawaj ze wcale się nie cieszysz 😂😂😂😂 -
nick nieaktualny
-
kxllla wrote:Hej Wam😄 okresy są? Testowałyście?
Mnie brzuch nie boli🤣 temperatura znowu podskoczyła o 0,1 st🙈
Hej u mnie bez zmian🙈 Czekam nadal na okres. Brzuch mnie aktualnie bólu trochę mniej, ale u mnie to jest taka zmienna- raz bardzo raz mniej 🙈
Robisz dziś badanie moczu? -
nick nieaktualny
-
Heeej dziewczyny 😘
Widzę, że u każdej oczekiwanie na okres trwa 🤪
Ja też melduję brak okresu, temp 37,1 🤦🏽♀️więc znów dziś i pewnie jutro go nie dostanę.
Śniło mi się wgl dzisiaj, że mi się cykl przesunął 😂😂🤦🏽♀️
A i test z dziś negatywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca, 08:39
-
nick nieaktualnyMarii876 wrote:Heeej dziewczyny 😘
Widzę, że u każdej oczekiwanie na okres trwa 🤪
Ja też melduję brak okresu, temp 37,1 🤦🏽♀️więc znów dziś i pewnie jutro go nie dostanę.
Śniło mi się wgl dzisiaj, że mi się cykl przesunął 😂😂🤦🏽♀️
A i test z dziś negatywny
Właśnie chcialam mówić, żebyś zrobiła, bo wygląda to wszystko ciążowo