Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam skierowanie na mocz, kreatyninę, mocznik i USG jamy brzusznej. Ogólnie lekarka mi powiedziała że nerki mogą utrudniać zajście w ciążę i powiedziała że będziemy działać, żeby to umożliwić.
A po okresie zapisuje się do ginekologa, może czas zbadać hormony 🙈
Tyle że okresu nie ma nadal, ale brzuch boli🤣 a może to od pęcherza? Sama już nie wiem, zobaczymy jutro wyniki z moczu🙈 -
kxllla wrote:Dziewczyny mam skierowanie na mocz, kreatyninę, mocznik i USG jamy brzusznej. Ogólnie lekarka mi powiedziała że nerki mogą utrudniać zajście w ciążę i powiedziała że będziemy działać, żeby to umożliwić.
Tyle że okresu nie ma nadal, ale brzuch boli🤣 a może to od pęcherza? Sama już nie wiem, zobaczymy jutro wyniki z moczu🙈
No dobrze to narazie nie ma co się martwić. Trzeba zrobić badania 😊 także głowa do góry!
Hormony ktore pamiętaj bada się między 3-5 dniem cyklu, to w razie czego pilnuj tego.
Też dalej nie mam okresu, ale brzuch mnie nie boli. Co już zgłupiałam czy właściwie to dobrze 🤦🏽♀️ -
Marii876 wrote:Nie wiem, napewno potwierdzam że dziś jest okropny dzień.
Nie dziwi Cię to jednak, że mamy czwartek a okresu brak? 😊🥰
Proszę Cię...ja już mam tego dość 🙈 dziś non stop latam do toalety, bo momentami mnie takie bóle chwytają że jestem przekonana że już dostałam a nadal nic znowu pojawiły się biegunka, ból piersi nadal jest .... Myślałam że już wczoraj dostanę, z uwagi na Fakt że tak wcześnie zaczął mnie boleć brzuch. A tu widzę że jak na złość się wszystko wydłuża.
Jeszcze dzień się nie skończył więc lada moment mam nadzieję będzie, bo chce już zacząć spokojny nowy cykl -
Marii876 wrote:No dobrze to narazie nie ma co się martwić. Trzeba zrobić badania 😊 także głowa do góry!
Hormony ktore pamiętaj bada się między 3-5 dniem cyklu, to w razie czego pilnuj tego.
Też dalej nie mam okresu, ale brzuch mnie nie boli. Co już zgłupiałam czy właściwie to dobrze 🤦🏽♀️
Co ja bym dała że mnie tak nie bolał. Hmmm mi się wydaje że każde odstępstwo od standardowego cyklu może być dobrym znakiem -
kxllla wrote:Dziewczyny mam skierowanie na mocz, kreatyninę, mocznik i USG jamy brzusznej. Ogólnie lekarka mi powiedziała że nerki mogą utrudniać zajście w ciążę i powiedziała że będziemy działać, żeby to umożliwić.
Tyle że okresu nie ma nadal, ale brzuch boli🤣 a może to od pęcherza? Sama już nie wiem, zobaczymy jutro wyniki z moczu🙈
A badając mocz oznaczyłaś sobie od razu betę? -
Arletka wrote:Może to delikatne krwawienie około owulacyjne? Uwierz mi że nasz organizm -nawet jak dotychczas chodził jak w zegarku, potrafi zachować się nagle inaczej w danym cyklu. Z tego co piszesz to ten śluz zabarwiony krwią pojawia się w okresie około owulacyjnym, więc ja bym obstawiała, że to jest to. Ale oczywiście obserwuj się i sprawdzaj czy nadal będzie się panował w kolejnych dniach
A czy to możliwe, żeby występowało dwukrotnie aż? -
Cinka wrote:A czy to możliwe, żeby występowało dwukrotnie aż?
Bardzo rzadko zdarza się podwójna owulacja, aczkolwiek nie jest tu wykluczone. Tutaj natomiast miałam na myśli fakt że okres okoloowulacyjny trwa kilka dnia - przed owulacja i po niej. I w trakcie tego okresu może pojawić się niewielkie krwawienie. -
Arletka wrote:Co ja bym dała że mnie tak nie bolał. Hmmm mi się wydaje że każde odstępstwo od standardowego cyklu może być dobrym znakiem
Nie ma właściwie nic co mogłoby na to wskazywać aktualnie 🤔 lepiej Ty sprawdź jak do rana nie przyjdzie okres bo czesto dziewczyny piszą, że właśnie tak się czują w pierwszej fazie 🤷🏽♀️
❤️❤️❤️ -
Marii876 wrote:Ja wiem, że Ty mi tak kraczesz 😂😂😂 ale naprawdę nie spodziewam się, że to to 🤪
Nie ma właściwie nic co mogłoby na to wskazywać aktualnie 🤔 lepiej Ty sprawdź jak do rana nie przyjdzie okres bo czesto dziewczyny piszą, że właśnie tak się czują w pierwszej fazie 🤷🏽♀️
❤️❤️❤️
A temperaturą, służ? Jak to nic, to bardzo dużo ❤️
Ja mam naprawdę silne bóle myślę że jeszcze dziś, najpóźniej w nocy mnie nawiedziła 🙈
Nie wyobrażają są ciszy przy tak silnych i długo trwających bólach. Muszę koniecznie sprawdzić u siebie hormonu, dlatego tak już chcę żeby ten okres przyszedł i się skończył 🤣 -
Arletka wrote:A temperaturą, służ? Jak to nic, to bardzo dużo ❤️
Ja mam naprawdę silne bóle myślę że jeszcze dziś, najpóźniej w nocy mnie nawiedziła 🙈
Nie wyobrażają są ciszy przy tak silnych i długo trwających bólach. Muszę koniecznie sprawdzić u siebie hormonu, dlatego tak już chcę żeby ten okres przyszedł i się skończył 🤣
To akurat może być tak, że serio cykl mi się wydłuża. Zobaczymy jutro jak ta temperatura czy spadnie 🤦🏽♀️
Wgl to widzicie mój wykres? Bo próbowałam udostępnić z aplikacji 🤔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, opowiem Wam coś na dobry humor 😁
Mój 3,5 latek w nocy się kręcił i nagle mówi przez sen NO KURWA, przekręcił się na bok i spał smacznie dalej 🤣🤣
Myślałam że się posikam… świadomie nigdy nie powtarza takich słów 🤣🤣a tu przez sen wyszło, że jednak nas czasem słucha, kiedy nie trzeba 🙈 -
nick nieaktualny
-
kxllla wrote:Dziewczyny, opowiem Wam coś na dobry humor 😁
Mój 3,5 latek w nocy się kręcił i nagle mówi przez sen NO KURWA, przekręcił się na bok i spał smacznie dalej 🤣🤣
Myślałam że się posikam… świadomie nigdy nie powtarza takich słów 🤣🤣a tu przez sen wyszło, że jednak nas czasem słucha, kiedy nie trzeba 🙈
Mój prawie 4 latek przyniósł z przedszkola powiedzonko Kurwa mac i pieldole 🙈🤣 -
kxllla wrote:Dziewczyny, opowiem Wam coś na dobry humor 😁
Myślałam że się posikam… świadomie nigdy nie powtarza takich słów 🤣🤣a tu przez sen wyszło, że jednak nas czasem słucha, kiedy nie trzeba 🙈
Tylko co mu się śniło ciekawe, że aż taki nerw był 😂