X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wczesne objawy okresu
Odpowiedz

Wczesne objawy okresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    To mocno trzymamy kciuki!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
    Trzymam kciuki 😁
    Mój negatywny dziś, w dzień planowej miesiączki, więc odpuszczam nadzieję. Pewnie jutro dostanę albo w nocy😔

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:

Masz zdjęcie testu? :) oby się potwierdziło 🫶 z każdym kolejnym dniem powinna ciemnieć ;)

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Trzymam kciuki 😁
    Mój negatywny dziś, w dzień planowej miesiączki, więc odpuszczam nadzieję. Pewnie jutro dostanę albo w nocy😔
    Ja też czekam na okres bo już się fatalnie czuję 😢
    Także jestem z Tobą w tym oczekiwaniu 😘

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Ja też czekam na okres bo już się fatalnie czuję 😢
    Także jestem z Tobą w tym oczekiwaniu 😘

Czekam na Was dziewczyny w nowym cyklu ❤️❤️❤️

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Czekam na Was dziewczyny w nowym cyklu ❤️❤️❤️
    Na maksa zazdro! Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja naprawdę mam wrażenie, że puchnę jak 🎈 balon 😓
    Od razu od tego się czuję ciężka o plus 100 kg 🤦🏽‍♀️

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Na maksa zazdro! Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja naprawdę mam wrażenie, że puchnę jak 🎈 balon 😓

Hmmm kurczę to ciekawe dlaczego 🤔🤔🤔ja się śmieję że dostałam okres i brzuch przestał boleć jak ręką odjął 🤣

• Avkaaa Koleżanka

Wysłany: 21 lipca, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć 😅 nie napalam się jakoś szczególnie mocno, za kilka dni powtórzę test i się zobaczy a jak nic z tego to 28.07 zaczynamy nowy cykl :D

• Avkaaa Koleżanka

Wysłany: 21 lipca, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Masz zdjęcie testu? :) oby się potwierdziło 🫶 z każdym kolejnym dniem powinna ciemnieć ;)

Właśnie na zdjęciu nic nie widać ale gołym okiem coś tam jest 😅 test już jest rozebrany na części pierwsze 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Ja właśnie nie mam żadnego objawu już… no ale skoro test negatywny to pewnie zaraz puści

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    Hmmm kurczę to ciekawe dlaczego 🤔🤔🤔ja się śmieję że dostałam okres i brzuch przestał boleć jak ręką odjął 🤣
    Spodziewam się, że woda się zatrzymuje i dlatego tak mam 😓
    A to dobrze, że akurat wiesz od razu jak dostałaś okres to przestało boleć a nie dalej męczy 😊

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Ja właśnie nie mam żadnego objawu już… no ale skoro test negatywny to pewnie zaraz puści
    Cycki też przestały Cię boleć? 😳

• Szelka Znajoma

Wysłany: 21 lipca, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Trzymam kciuki 😁
    U mnie to samo 😔 Obudziłam się z samego rana i podekscytowana zrobiłam test. Niestety żadnego cienia nie ujrzałam.

Objawów nadchodzącej @ brak ale to raczej już blisko.

Jak tylko dostanę okres to lecę do mojej ginekolozki, sprawdziłam tsh i mam nieco podwyższone, może poleci mi sprawdzić cos jeszcze np magnez :) Już trochę podłamało mnie te kilka nieudanych prób. Dieta, aktywność, suple 4 miesiące wcześniej... Zastanawiam się czy wszystko jest ok czy mam jakiś problem :( W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu.

2023 👦🏼🖤

Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻

11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Spodziewam się, że woda się zatrzymuje i dlatego tak mam 😓
    A to dobrze, że akurat wiesz od razu jak dostałaś okres to przestało boleć a nie dalej męczy 😊

Przed ciążą jak miałam okres to umierałam przez pierwsze dni. A po porodzie wszystko mi się zmieniło i bóle mam tydzień przed okresem, a jak tylko dostanę to wszystko przechodzi 🙈 ale ten cykl pod kątem trwania bólu to był jakiś hard core 🙈🙆

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:

A może po prostu przesunęła Ci się owulacja. Pokoje nie ma okresu jeszcze jest nadzieja :)

• Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szelka wrote:
    U mnie to samo 😔 Obudziłam się z samego rana i podekscytowana zrobiłam test. Niestety żadnego cienia nie ujrzałam.

Objawów nadchodzącej @ brak ale to raczej już blisko.

Jak tylko dostanę okres to lecę do mojej ginekolozki, sprawdziłam tsh i mam nieco podwyższone, może poleci mi sprawdzić cos jeszcze np magnez :) Już trochę podłamało mnie te kilka nieudanych prób. Dieta, aktywność, suple 4 miesiące wcześniej... Zastanawiam się czy wszystko jest ok czy mam jakiś problem :( W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu.

A teraz długo się staracie o drugie?

• Szelka Znajoma

Wysłany: 21 lipca, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    A teraz długo się staracie o drugie?
    Jeszcze nie jakoś turbo długo, to 5 cykl.

2023 👦🏼🖤

Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻

11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤
  • Arletka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szelka wrote:
    Jeszcze nie jakoś turbo długo, to 5 cykl.

Aha no to rzeczywiście nie ma jeszcze dramatu. Choć jak człowiek z cyklu na cykl myśli o tym czy to jest akurat ten to wydaje się że to wieczność.

Szelka lubi tę wiadomość

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletka wrote:
    A może po prostu przesunęła Ci się owulacja. Pokoje nie ma okresu jeszcze jest nadzieja :)
    O przesunięciach albo wiecznej owulacji to mi nic nie mówcie 😂 tak żeby Was rozbawić 🤪🤪🤪

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    O przesunięciach albo wiecznej owulacji to mi nic nie mówcie 😂 tak żeby Was rozbawić 🤪🤪🤪
    Marii, cycki trochę bolą ale jakby mniej🤣

Arletka, wiem że nadzieja umiera ostatnia, ale moja już w agonii🤣🤣

Szelka no to czekamy albo na okres albo na jednak dobre wieści😁 ja wszystkie badania mam dobre, partner powiedział że zbada się jak do końca roku się nie uda🙈 więc liczę że się uda

Szelka lubi tę wiadomość

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kxllla wrote:
    Marii, cycki trochę bolą ale jakby mniej🤣

Arletka, wiem że nadzieja umiera ostatnia, ale moja już w agonii🤣🤣

Szelka no to czekamy albo na okres albo na jednak dobre wieści😁 ja wszystkie badania mam dobre, partner powiedział że zbada się jak do końca roku się nie uda🙈 więc liczę że się uda

To może jednak już jesteś po okresie🤪🤪🤪🤪
    A poważnie to mnie jakoś też mniej bolą 😂😂😂

‹‹ 38 39 40 41 42
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ