Wczesne objawy okresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marii876 wrote:Na maksa zazdro! Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja naprawdę mam wrażenie, że puchnę jak 🎈 balon 😓
Od razu od tego się czuję ciężka o plus 100 kg 🤦🏽♀️
Hmmm kurczę to ciekawe dlaczego 🤔🤔🤔ja się śmieję że dostałam okres i brzuch przestał boleć jak ręką odjął 🤣
-
nick nieaktualnyMarii876 wrote:Na maksa zazdro! Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja naprawdę mam wrażenie, że puchnę jak 🎈 balon 😓
Od razu od tego się czuję ciężka o plus 100 kg 🤦🏽♀️ -
Arletka wrote:Hmmm kurczę to ciekawe dlaczego 🤔🤔🤔ja się śmieję że dostałam okres i brzuch przestał boleć jak ręką odjął 🤣
A to dobrze, że akurat wiesz od razu jak dostałaś okres to przestało boleć a nie dalej męczy 😊 -
kxllla wrote:Trzymam kciuki 😁
Mój negatywny dziś, w dzień planowej miesiączki, więc odpuszczam nadzieję. Pewnie jutro dostanę albo w nocy😔
Objawów nadchodzącej @ brak ale to raczej już blisko.
Jak tylko dostanę okres to lecę do mojej ginekolozki, sprawdziłam tsh i mam nieco podwyższone, może poleci mi sprawdzić cos jeszcze np magnez Już trochę podłamało mnie te kilka nieudanych prób. Dieta, aktywność, suple 4 miesiące wcześniej... Zastanawiam się czy wszystko jest ok czy mam jakiś problem W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu.
2023 👦🏼🖤
Starania o drugiego dzidziusia od 02.2024 🤞🏻
11.10.2024 pozytywny test 🥳🖤 -
Marii876 wrote:Spodziewam się, że woda się zatrzymuje i dlatego tak mam 😓
A to dobrze, że akurat wiesz od razu jak dostałaś okres to przestało boleć a nie dalej męczy 😊
Przed ciążą jak miałam okres to umierałam przez pierwsze dni. A po porodzie wszystko mi się zmieniło i bóle mam tydzień przed okresem, a jak tylko dostanę to wszystko przechodzi 🙈 ale ten cykl pod kątem trwania bólu to był jakiś hard core 🙈🙆 -
Szelka wrote:U mnie to samo 😔 Obudziłam się z samego rana i podekscytowana zrobiłam test. Niestety żadnego cienia nie ujrzałam.
Objawów nadchodzącej @ brak ale to raczej już blisko.
Jak tylko dostanę okres to lecę do mojej ginekolozki, sprawdziłam tsh i mam nieco podwyższone, może poleci mi sprawdzić cos jeszcze np magnez Już trochę podłamało mnie te kilka nieudanych prób. Dieta, aktywność, suple 4 miesiące wcześniej... Zastanawiam się czy wszystko jest ok czy mam jakiś problem W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu.
A teraz długo się staracie o drugie? -
nick nieaktualnyMarii876 wrote:O przesunięciach albo wiecznej owulacji to mi nic nie mówcie 😂 tak żeby Was rozbawić 🤪🤪🤪
Arletka, wiem że nadzieja umiera ostatnia, ale moja już w agonii🤣🤣
Szelka no to czekamy albo na okres albo na jednak dobre wieści😁 ja wszystkie badania mam dobre, partner powiedział że zbada się jak do końca roku się nie uda🙈 więc liczę że się udaSzelka lubi tę wiadomość
-
kxllla wrote:Marii, cycki trochę bolą ale jakby mniej🤣
Arletka, wiem że nadzieja umiera ostatnia, ale moja już w agonii🤣🤣
Szelka no to czekamy albo na okres albo na jednak dobre wieści😁 ja wszystkie badania mam dobre, partner powiedział że zbada się jak do końca roku się nie uda🙈 więc liczę że się uda
To może jednak już jesteś po okresie🤪🤪🤪🤪
A poważnie to mnie jakoś też mniej bolą 😂😂😂