We wrześniu w lesie parzymy się jak dziki 🐗 A potem już grzecznie sikamy na teściki ⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
@Jagodecka! super będziesz świetną prowadzącą, a w czasie października @Pusshka wejdzie głębiej w zakamarki i będzie listopadowa
zatestuję tak jak planowałam, 27 września w środę, chyba, że wcześniej przyjdzie @
chociaż nie powiem, że najchętniej robiłabym testy od jutra hahaha ale boję się tej bieli tego zawodu..
@MamaGai - ta poprawa cery brzmi świetnieJagodecka, MamaGai, Rica lubią tę wiadomość
m: 32l, fertistim, omega3
r: 34l fertistim
zaczynamy: 09/23
23.09 || bladzioszki
24.09 || wyraźniejsze
25.09 beta 171,20 mIU/ml
27.09 beta 509,10 mIU/ml
03.10 pęcherzyk ciążowy 0,96mm
11.10 pęcherzyk z zarodkiem 0,518mm i
malutki krwiaczek brak widocznego ciałka
duphaston... -
marzenica wrote:@Jagodecka! super będziesz świetną prowadzącą, a w czasie października @Pusshka wejdzie głębiej w zakamarki i będzie listopadowa
zatestuję tak jak planowałam, 27 września w środę, chyba, że wcześniej przyjdzie @
chociaż nie powiem, że najchętniej robiłabym testy od jutra hahaha ale boję się tej bieli tego zawodu..
No nic, jak powiedziałam A to będę pewnie musiała powiedzieć B ^^
Poczekaj, trzymam kciuki, a w środę będziemy czekać na wieści!
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Jagodecka wrote:Pewnie ze dajesz rade! Oby klatwa prowadzacej jak najszybciej Cie dopadla 😘
No to biere Pazdziernik 🤩 Jak zrobic ankiete na temat tytulu? Bede cie teraz dreczyc zebys mi napisala co i jak😁
@Pusshka chetnie oddam Ci paleczke w listopadzie, jesli bedziesz chciala☺️
@marzenica to kiedy testujesz? Chetnie bysmy poogladaly patyki 🙄😉
Ja też mam duża nadzieję, że szybko mnie ta klątwa dopadnie 🤞🤞
Ankietę możesz zrobić na formularzach Google. Zauważyłam, że chyba każdy tak robi. Tylko teraz niech dziewczyny dawaja pomysły 😁😁
Spokojnie wesprę Cię jak tylko będę mogła 🫶Jagodecka lubi tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
marzenica wrote:@Jagodecka! super będziesz świetną prowadzącą, a w czasie października @Pusshka wejdzie głębiej w zakamarki i będzie listopadowa
@MamaGai - ta poprawa cery brzmi świetnie
To rozbijamy oboz u Ciebie przed kibelkiem w srode😌 i trzymamy mocno kciuki!
@Pusshka o ile ci w pazdzierniku brzucha nie wpisze 🤭
Dobra to myslcie jakie tytuly na pazdziernik beda najlepsze 😉 Ode mnie pierwsza propozycja:
W pazdzierniki liscie spadaja 🍂 🍁 czerwcowa dzidzie nam zapowiadaja 🤱marzenica, Paulina666, kicia_kocia, Bluesky lubią tę wiadomość
🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Hej kochane, kupiłam test clearblue ale ten zwyklejszy za 12 € w niemieckiej aptece🫣 ponoć nie było tańszych, czy opłaca mi się robić dzisiaj jeszcze wieczorem test, jak mylicie? Czy poczekać do rana? Będzie mi szkoda jak nie wyjdzie teraz, okres mi się spóźnia 4 dzień, koleżanka miała tak że spóźniał jej się 8 albo 9 dni a testy były negatywne a była w ciąży.👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -
Cukruś wrote:Spokojnie, to też jest mój pierwszy wątek jako prowadzącą, ale chyba jakoś daje radę 😁
Chyba 🤣
Co do pracy to chyba nikt się nie obrazi jak wątek będzie aktualizowany co jakiś czas 😊
Ja też nie mam codziennie czasu żeby śledzić wątek namiętnie, ale staram się jak mogę być dla Was oparciem 🫶
Jagodecka, super że poprowadzisz wątek październikowy. Ja jestem dopiero miesiac na forum, ale to miejsce jest super oparciem przy gorszych dniach.
Co do braku czasu to myślę ze wszystkie to rozumiemy i będziemy wspierać prowadzącąCukruś, Jagodecka lubią tę wiadomość
PCOS, starania o drugiego 👶🏼 -
🍁Jesień szepta mi do ucha 👂, że we wakacje na porodówce będzie brzuchatek rozruba 🤰
Słaba jestem w wymyślanie tekstów 🤣Jagodecka, Paulina666, Rosalia_, Rica lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
12/2023 klinika
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
W październiku🍁 postaraj się tato👦, aby dzidzie wozić w lato 🌻☀️
Cukruś, Jagodecka, Bulbasek, Milcia2397, Lani, Paulina666, kicia_kocia, Rosalia_, Aleksandra_joanna_p, Rica lubią tę wiadomość
-
W październiku 🍁 wymyślamy pozycje rozmaite by na porodówce wylądować za 9 miesięcy 🤰🤰
Jagodecka, Milcia2397, Paulina666, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
W październiku jesień🍁, plucha🌧, świetna pora na spłodzenie malucha 🤱
marzenica, Jagodecka, Bulbasek, agentka93, Milcia2397, Lani, Paulina666, kicia_kocia, Rosalia_, Aleksandra_joanna_p, Rica, Paprota9418, Karoliny lubią tę wiadomość
-
Jagodecka wrote:To rozbijamy oboz u Ciebie przed kibelkiem w srode😌 i trzymamy mocno kciuki!
stresuję się na samą myśl o tym.. serio
@Pusshka o ile ci w pazdzierniku brzucha nie wpisze 🤭
OBY TAK BYŁO!
Dobra to myslcie jakie tytuly na pazdziernik beda najlepsze 😉 Ode mnie pierwsza propozycja:
W pazdzierniku liscie spadaja 🍂 🍁 czerwcowa dzidzie nam zapowiadaja 🤱
ja bym dodała: liście złote spadają i bez tego nam
ale to moje zboczenia hahahaha
Jagodecka, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
m: 32l, fertistim, omega3
r: 34l fertistim
zaczynamy: 09/23
23.09 || bladzioszki
24.09 || wyraźniejsze
25.09 beta 171,20 mIU/ml
27.09 beta 509,10 mIU/ml
03.10 pęcherzyk ciążowy 0,96mm
11.10 pęcherzyk z zarodkiem 0,518mm i
malutki krwiaczek brak widocznego ciałka
duphaston... -
W październiku 🍁 wszystkie baby będą ze starym się radowały 💟
Milcia2397, Rica lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
KarolinaJ0702 wrote:Hej kochane, kupiłam test clearblue ale ten zwyklejszy za 12 € w niemieckiej aptece🫣 ponoć nie było tańszych, czy opłaca mi się robić dzisiaj jeszcze wieczorem test, jak mylicie? Czy poczekać do rana? Będzie mi szkoda jak nie wyjdzie teraz, okres mi się spóźnia 4 dzień, koleżanka miała tak że spóźniał jej się 8 albo 9 dni a testy były negatywne a była w ciąży.
Na przyszlosc kup sobie wiecej, tych najczulszych przez internet bo sa duzo tansze. Ja bym dzis juz nie robila tylko wytrzymala do jutra rano. Trzymamy mocno kciuki 🤞
@kicia_kocia i @Erdene wow jestescie cudowne 😍
Zastanowcie sie nad nowymi tytulami, bo ja mam swietna zabawe wymyslajac kolejne 🤣
Dwie, grube kreseczki na jesiennym tescie ⏸, dadza nam dzidziusia 👶 w czerwcowym agrescie.
W pazdzierniku zimno, wiec sie przytulamy👫, a pieluszek zapas w czerwcu otwieramy 💩
Aby w czerwcu bawic slodkiego maluszka 🤱 , musisz w pazdzierniku nie wychodzic z lozka 🛌
🤣🤣🤣Cukruś, Bulbasek, KarolinaJ0702, Paulina666, kicia_kocia, Aleksandra_joanna_p, Rica lubią tę wiadomość
🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Irenka07 wrote:Cześć dziewczyny☺️
Potrzebuje pomocy.
Robiłam testy owulacyjne z 5 dc. 7dc i dziś 10 dc pokazało dwie kreski. Nie wiem czy miałam owuliaciję czy będzie mieć. Nie rozumiem jak tak może być.
Tutaj mam te testy:
https://ibb.co/d4GFxK1
Test z 10dc wygląda na pozytywny, ale wygląda mi też na zalany, jeżeli masz możliwość i test był robiony przed chwilą to zrób jeszcze raz, ale wydaje mi się, że PIK i tak wyjdzie dzisiajIrenka07 lubi tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
@MamaGai ja testuje w poniedziałek ponownie jak małpa nie przyjdzie przez weekend
@KarolinaJ0702 poczekaj do rana lepiej z porannego moczu robić, może owulka Ci się przesunęła
Moje propozycje na następny miesiąc
W październiku skaczemy do łóżka🛌, żeby wyprodukować małe serduszka❤👶
Jesień🍂, zima❄, wiosna zleci, latem będzie dużo dzieci👶
W październiku🍁 wieje chłodem, to się skończy letnim porodem🤱KarolinaJ0702, Paulina666, kicia_kocia, Aleksandra_joanna_p, Jagodecka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
@Jagodecka ta torbiel to długo już u mnie siedzi. Ale nie rośnie. Dawno nie byłam u gina.
U mnie problem największy jest w charakterze
Mam wszystko idealnie zaplanowane zawsze.
Tu też monitoringu nie miałam, ale doświadczenie od lat. Dlatego bania sprawda bo wiem, jeden cykl starań to w zasadzie NIC. A ja robie z tego dramat bo 3 miesiące nic nie piłam, siłownia, kwas foliowy, dieta zdrowa, starego ganiałam chociaż on jest młodszy i sportowiec a tu nic
Dziś mnie zaczął boleć prawy jajnik i pryszcze na brodzie zwiastujące @.
Dziewczyny wrześniowe gratuluje ❤️ -
Irenka07 wrote:Cześć dziewczyny☺️
Potrzebuje pomocy.
Robiłam testy owulacyjne z 5 dc. 7dc i dziś 10 dc pokazało dwie kreski. Nie wiem czy miałam owuliaciję czy będzie mieć. Nie rozumiem jak tak może być.
Tutaj mam te testy:
https://ibb.co/d4GFxK1
Hej:)
Moim zdaniem jeszcze nie miałaś owulacji, ale jest tuż tuż.
A jak długie masz normalnie cykle? Mniej więcej teraz powinnaś mieć owyulację? Może spróbuj zrobić test innym owulakiem. Widzę, że poprzednie były innej firmy a różne marki różnie się wybarwiają. Chociaz tu nie ma wątpliwości, że coś jest na rzeczy.
A masz jakieś inne objawy?Irenka07 lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
alauda wrote:Hej:)
Moim zdaniem jeszcze nie miałaś owulacji, ale jest tuż tuż.
A jak długie masz normalnie cykle? Mniej więcej teraz powinnaś mieć owyulację? Może spróbuj zrobić test innym owulakiem. Widzę, że poprzednie były innej firmy a różne marki różnie się wybarwiają. Chociaz tu nie ma wątpliwości, że coś jest na rzeczy.
A masz jakieś inne objawy?
Ok, dziękuję ☺️
Pierwszy tes był z firmy "Domowe laboratorium", drugi, to ten co dziś "DOZ product". Innego testu nie mam.
Cykle mam 24-26 dni. I 7dc i dziś (10dc) mam jednakowe objawy ,taki jak dłużo śluzu i ból że strony jajnika. A 7dc, wychodzi że jest negatywny, ale z tam też było dwie jednakowe kreski. Czy mogą testy czasami nie poprawnie pokazać?