WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane ... w piątek otrzymałam odpowiedź z Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie (a już myślałam że o mnie zapomnieli bo list i ofiarę już dawno wysłałam) no i msza o dar macierzyństwa dla mnie i męża będzie 5.05. o godz. 10. oj to musi byc jakiś znak ...
inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyH30 wrote:Witajcie kochane ... w piątek otrzymałam odpowiedź z Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie (a już myślałam że o mnie zapomnieli bo list i ofiarę już dawno wysłałam) no i msza o dar macierzyństwa dla mnie i męża będzie 5.05. o godz. 10. oj to musi byc jakiś znak ...
cudownie ...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane wiecie wierzę w cuda opowiem o co chodzi :dzis mam termin @ ja mam długie ff a mam za tydzień zabieg i musze być po @ denewruje się tym, ze jej nie ma a są co jakiś czas dziwne plamienie. Miałam w domu otatni test ciążowy i zrobiłam go tak sobie i wiecie na początku były dwie kreski potem ta prawidłowa niestety prawie znikneła no został cień cienia cień (tak to określiła niedawno jedna z dziewcżat z Ovu). Wiem, zę jednak moge zajść wciąże a nie udaje się to przez to paskudztwo mieśniaka niestety dzieciątko nie może się zagnieździć jest mi smutno ale zarazem wiem, ze jeszcze aż tak źle ze mną nie jest może się nam w końcu uda i dzieciątko po zabiegu się zagnieździ. Tylko jak nie przyjdzie @ a mam ją bardzo długo to musze przenieść zabieg na jakiś inny termin i raczej tak szybko nie bedzie chyba dopiero w wakacje a przez to znów opóźni się staranka.
Trzymam za Was kciuki i to bardzo mocno aby Wam się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 11:10
samira, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też mamy co drugi dzeń gości choć jutrzejsi przenieśli przyjazd na niedziele i w ten sposób w niedziele may więcej osób u nas, a my z meżem jutro do kina do Piły jedziem
Ciekawe to kaza z dziewczyn ma wpisy i pamiętniki naprawde dużo można się nauczyć, dowiedzieć, skorzystać i poprostu towarzyszyć. Miłego dnia majowego, a dziś Matki Królowej niech Ona zapanuje w naszych sercach ze Swoim Synem i niech stanie się cud zamiany wody w wino czyli niech zagości pod naszym sercem dzieciątkoEmilka WSK, Amelia, Kass lubią tę wiadomość
-
H30 wrote:kochane wczoraj odbyła się msza w naszej intencji o Dar Macierzyństwa tak mnie to ruszyło że przez prawie całą msze łzy mi leciały .... oj myślę że ta intencja i miesiąc Maryi zdziała cuda ...
Za to trzymam kciuki!!! mnie moja wiara czasem opuszcza, słabnie, ale każda przeciwność losu, każdy kolejny dzień bez malenstwa ją umacnia, aż w koncu Bóg to zobaczy i doceniH30, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:witam ! co tam u was ??
bo ja odpoczywam po długim week i jutro ide na kontrole do gina
Ale masz @ Rybko, to jak ta kontrola?inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
H30, co to za Sanktuarium ( to, do którego wysyłałaś prośbę) ? Też chciałabym mszę..
inessa lubi tę wiadomość
to Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie, wysłałam ofiarę na konto podane na stronie internetowej i wysłałam list , dość długo czekałam na odpowiedź i już naprawdę myślałam, że nic z tego nie będzie a tu proszę chyba po 2 miesiącach odpowiedź ... wierzę że to pomoże że się uda tym bardziej że mój kiepsko wierzący mąż (do kościoła raczej nie chodzi) to na msze w naszej intencji poszedł(nie jechaliśmy do Wąbrzeźna bo za daleko)ale o wyznaczonej godzinie poszliśmy na msze do naszego kościoła
inessa lubi tę wiadomość
-
H30 wrote:to Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie, wysłałam ofiarę na konto podane na stronie internetowej i wysłałam list , dość długo czekałam na odpowiedź i już naprawdę myślałam, że nic z tego nie będzie a tu proszę chyba po 2 miesiącach odpowiedź ... wierzę że to pomoże że się uda tym bardziej że mój kiepsko wierzący mąż (do kościoła raczej nie chodzi) to na msze w naszej intencji poszedł(nie jechaliśmy do Wąbrzeźna bo za daleko)ale o wyznaczonej godzinie poszliśmy na msze do naszego kościoła
a ile tej ofiary sie wysyła?inessa lubi tę wiadomość
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!