WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilia życzę powodzenia:) Myślę, że powinno się zazielenić
Dobrze, że napisałaś na forum o pasku św. Dominika. Właśnie napisałam do Sióstr z zapytaniem jak dostać ten pasek i czekam co mi odpowiedzą. Może zdradzicie zanim odpiszą?
EmiliaWSK lubi tę wiadomość
ejsza -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny.. jak to dobrze, że mam to forum, bo budząc się dziś nachodziły mnie znów myśli "nie uda się".... Ale patrzę na męża, on już wie, o czym myślę, przytula i mówi : a forum? po co to zakładałaś? widocznie Ktoś miał w tym jakiś cel, skoro Cię nakłonił
no to myślę sobie, wsiądę, napiszę..
Czekam wciąż na paczkę od Sióstr, na te specjalne modlitwy.. No i chyba założę dziś Pamiętnik oczywiście Tuinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane rowniez napisalam do siostr i teraz czekam na paczuszke od nich kurcze juz nie moge sie doczekac.na 12:20 mam wizyte u gina kolejnego.Ciekawe co mi powie ??? napisze wam potem co i jak
Paula90 - EmiliaWSK ma racje jestes naprawde bardzo urodziwa kobieta -
Emilcia ja juz mieszkam w Uk jakies 7 miesiecy... Poznalam mojego faceta, zakochalam sie i oto jestem Zostawialm dla niego wszytsko, prace, mieszkanie we Wiedniu... Coz milosc dla mnie najwazniejsza... A Ty kochana ??
Sudela lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Emilcia ja juz mieszkam w Uk jakies 7 miesiecy... Poznalam mojego faceta, zakochalam sie i oto jestem Zostawialm dla niego wszytsko, prace, mieszkanie we Wiedniu... Coz milosc dla mnie najwazniejsza... A Ty kochana ??
A ja mieszkam sobie w Polsce, bo mąż sceptyk do wyjazdów za granicę :)ale też rzuciłam dla niego karierę i z Poznania wylądowałam województwo obok , Anglię kocham i zawsze będę, mogłabym tam wracać i wracać wysłałam Ci wiadomość na Priv :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny