WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula90 wrote:A ja nadal czekam na przesyleczke... chociaz pewnie do mnie bedzie troszke lecial bo to az do Anglii... Juz sie nie moge tego doczekac
A to do Anglii tez Siostry maga wyslac ten pasek? ciekawe ile kosztuje odebranie takiej przesylki bo ja tez mieszkam w Anglii. -
nick nieaktualnymadzianka wrote:Paula90 wrote:A ja nadal czekam na przesyleczke... chociaz pewnie do mnie bedzie troszke lecial bo to az do Anglii... Juz sie nie moge tego doczekac
A to do Anglii tez Siostry maga wyslac ten pasek? ciekawe ile kosztuje odebranie takiej przesylki bo ja tez mieszkam w Anglii.
One nie biorą pieniędzy, bo mówią, że "dziecka się nie da kupić, trzeba je wymodlić " -
madzianka wrote:Paula90 wrote:A ja nadal czekam na przesyleczke... chociaz pewnie do mnie bedzie troszke lecial bo to az do Anglii... Juz sie nie moge tego doczekac
A to do Anglii tez Siostry maga wyslac ten pasek? ciekawe ile kosztuje odebranie takiej przesylki bo ja tez mieszkam w Anglii.
Za darmo kochanahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnymadzianka wrote:to tez musze wyslac tego maila do Siostr wierze ze modlitwa nam pomoze w naszych staranich :-)a to bedzie w formie zwyklego listu?
tak, tak ja dostałam:) w środku był od nich list, 2 obrazki i pasek nie wiem czy to cud ale udało mi się gina przełożyć na najbliższy wtorek a miało nie być terminów aż do 3 kwietniaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny