Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIARA CZYNI CUDA
Odpowiedz

WIARA CZYNI CUDA

Oceń ten wątek:
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzymy!! :) Ale nas tutaj :)

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Emilia no prosze, w taki razie albo wadliwy test albo masz tak ciwakwy wykres ze ovu i nie tylko ovu ma problem ze zintrepretowaniem kiedy mogla nastapic owulacja, skoro do tej pory @ nie przyszla,a tem ci skacze dosc konkretnie w drugiej fazie. ciekawy masz wykres kobietko :)

a Pan Bóg prędzęj czy później wysłucha i pobłogosławi. On w koncu wie lepiej niz my kiedy dac nam taki mały wielki cud :)

powodzenia dziewczynki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam się pochwalić- PASECZEK doszedł :D i list od SIóstr i modlitwy :) jestem przeszczęśliwa, czuję, że właśnie zycie mi nabiera sensu :D !!!! Dobrej nocy :)

Paula90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    :) Emilia no prosze, w taki razie albo wadliwy test albo masz tak ciwakwy wykres ze ovu i nie tylko ovu ma problem ze zintrepretowaniem kiedy mogla nastapic owulacja, skoro do tej pory @ nie przyszla,a tem ci skacze dosc konkretnie w drugiej fazie. ciekawy masz wykres kobietko :)

a Pan Bóg prędzęj czy później wysłucha i pobłogosławi. On w koncu wie lepiej niz my kiedy dac nam taki mały wielki cud :)

powodzenia dziewczynki :)

Wykres żyje własnym życiem Amiciziu :) Tobie się udało- nam się też uda :) :*

• natalkaa86 Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki jest adres e-mail do tych sióstr, bo nie moge znaleść na stronce :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 23:01

natalkaa86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected] proszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś juz pasek jest przy mnie, tak się modliłam, że...aż mi łzy popłynęły, to dobry znak, Bóg był ze mną... Nigdy nie sądziłam, że w końcu nastanie taki dzień, ze się nawrócę...a tu tak samo z siebie nagle coś mną pokierowało... :)

Paula90, Amicizia lubią tę wiadomość

• H30 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobry znak ... zobaczysz uda się, musimy wierzyć razem i wspierać się tak jest łatwiej.a potem będziemy zdawać sobie relacje która większa ;-)

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H30 wrote:
    To dobry znak ... zobaczysz uda się, musimy wierzyć razem i wspierać się tak jest łatwiej.a potem będziemy zdawać sobie relacje która większa ;-)

Dlatego się tak mocno cieszę, że są osoby, które czują to samo. Wiara w cud nigdy jakoś na topie nie była, ryzykowałam z wątkiem, spodziewałam się tu pisania monologu... :) Ale mam Was- moje własne znaki od Boga :)

Paula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

• H30 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-))) o jak miło

Amicizia lubi tę wiadomość

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H30 wrote:
    :-))) o jak miło

Tak jest, gdyby nie Wy, moja wiara pewnie nie byłaby tak...namacalna :)

• H30 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra módlmy się i wierzmy ... musi się udać, damy radę!!!

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H30 wrote:
    Dobra módlmy się i wierzmy ... musi się udać, damy radę!!!

No jasne, ze tak!

• maga Znajoma

Wysłany: 13 marca 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam dziś przesyłkę od sióstr! jeszcze raz dziękuję Ci Emilko! Oby Ci Bóg w dzieciach wynagrodził!

EmiliaWSK lubi tę wiadomość

• H30 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO to jest nas coraz więcej i bardzo dobrze ...

EmiliaWSK lubi tę wiadomość

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal czekam na przesyleczke... chociaz pewnie do mnie bedzie troszke lecial bo to az do Anglii... Juz sie nie moge tego doczekac :)

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też modlę się i noszę pasek św. Dominika :)
    modlę się też do naszego bł. Jana Pawła II, kochał dzieci na pewno się wstawi za nami - staraczkami :)

EmiliaWSK, inessa lubią tę wiadomość

• H30 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dowiedziałam się od koleżanek z pracy, że z każdym dzieckiem jak były w ciąży prosiły o msze w intencji szczęśliwego rozwiązania w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie. Tez w tym sanktuarium składa się intencje o Dar Macierzyństwa.A więc napisałam list z taką intencją ofiarę przelałam na konto.Wiecie co nigdy nie byłam jakaś bardzo bardzo gorliwa jeśli chodzi o kościół lecz teraz ... nie wiem jakoś baardzo liczę na to że pomoże nam to ..

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maga wrote:
    dostałam dziś przesyłkę od sióstr! jeszcze raz dziękuję Ci Emilko! Oby Ci Bóg w dzieciach wynagrodził!

I wzajemnie!!!! maga :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H30 wrote:
    Dowiedziałam się od koleżanek z pracy, że z każdym dzieckiem jak były w ciąży prosiły o msze w intencji szczęśliwego rozwiązania w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie. Tez w tym sanktuarium składa się intencje o Dar Macierzyństwa.A więc napisałam list z taką intencją ofiarę przelałam na konto.Wiecie co nigdy nie byłam jakaś bardzo bardzo gorliwa jeśli chodzi o kościół lecz teraz ... nie wiem jakoś baardzo liczę na to że pomoże nam to ..

To tak jak i ja- nawet nie chodzę za często. Mówię- któregoś dnia POCZUŁAM, że musze tu napisać, że musze coś zrobić i...i jestem. Koleżanka kiedyś mi wspomniała o pasku, też się stara, ale sama go nie ma, nie pisała do Mniszek. A mi sie przyśniło, że czas się wziąć za siebie, dla własnego sprawdzenia, jak mocno wierzę...napisałam a po chwili było was tak wiele :) Chyba KTOŚ z Góry mi pomagał, prowadził rękę przy pisaniu :)

Paula90, maga, Ewosińska lubią tę wiadomość

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ