WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilia no prosze, w taki razie albo wadliwy test albo masz tak ciwakwy wykres ze ovu i nie tylko ovu ma problem ze zintrepretowaniem kiedy mogla nastapic owulacja, skoro do tej pory @ nie przyszla,a tem ci skacze dosc konkretnie w drugiej fazie. ciekawy masz wykres kobietko
a Pan Bóg prędzęj czy później wysłucha i pobłogosławi. On w koncu wie lepiej niz my kiedy dac nam taki mały wielki cud
powodzenia dziewczynki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Emilia no prosze, w taki razie albo wadliwy test albo masz tak ciwakwy wykres ze ovu i nie tylko ovu ma problem ze zintrepretowaniem kiedy mogla nastapic owulacja, skoro do tej pory @ nie przyszla,a tem ci skacze dosc konkretnie w drugiej fazie. ciekawy masz wykres kobietko
a Pan Bóg prędzęj czy później wysłucha i pobłogosławi. On w koncu wie lepiej niz my kiedy dac nam taki mały wielki cud
powodzenia dziewczynki
Wykres żyje własnym życiem Amiciziu Tobie się udało- nam się też uda :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś juz pasek jest przy mnie, tak się modliłam, że...aż mi łzy popłynęły, to dobry znak, Bóg był ze mną... Nigdy nie sądziłam, że w końcu nastanie taki dzień, ze się nawrócę...a tu tak samo z siebie nagle coś mną pokierowało...
Paula90, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyH30 wrote:To dobry znak ... zobaczysz uda się, musimy wierzyć razem i wspierać się tak jest łatwiej.a potem będziemy zdawać sobie relacje która większa
Dlatego się tak mocno cieszę, że są osoby, które czują to samo. Wiara w cud nigdy jakoś na topie nie była, ryzykowałam z wątkiem, spodziewałam się tu pisania monologu... Ale mam Was- moje własne znaki od BogaPaula90, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dowiedziałam się od koleżanek z pracy, że z każdym dzieckiem jak były w ciąży prosiły o msze w intencji szczęśliwego rozwiązania w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie. Tez w tym sanktuarium składa się intencje o Dar Macierzyństwa.A więc napisałam list z taką intencją ofiarę przelałam na konto.Wiecie co nigdy nie byłam jakaś bardzo bardzo gorliwa jeśli chodzi o kościół lecz teraz ... nie wiem jakoś baardzo liczę na to że pomoże nam to ..
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyH30 wrote:Dowiedziałam się od koleżanek z pracy, że z każdym dzieckiem jak były w ciąży prosiły o msze w intencji szczęśliwego rozwiązania w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Wąbrzeźnie. Tez w tym sanktuarium składa się intencje o Dar Macierzyństwa.A więc napisałam list z taką intencją ofiarę przelałam na konto.Wiecie co nigdy nie byłam jakaś bardzo bardzo gorliwa jeśli chodzi o kościół lecz teraz ... nie wiem jakoś baardzo liczę na to że pomoże nam to ..
To tak jak i ja- nawet nie chodzę za często. Mówię- któregoś dnia POCZUŁAM, że musze tu napisać, że musze coś zrobić i...i jestem. Koleżanka kiedyś mi wspomniała o pasku, też się stara, ale sama go nie ma, nie pisała do Mniszek. A mi sie przyśniło, że czas się wziąć za siebie, dla własnego sprawdzenia, jak mocno wierzę...napisałam a po chwili było was tak wiele Chyba KTOŚ z Góry mi pomagał, prowadził rękę przy pisaniuPaula90, maga, Ewosińska lubią tę wiadomość