WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:EmiliaWSK wrote:To trza przemówić do rozsądku tym, którzy go tak traktują długo się starałaś o bobaska mauysia?
Ja na luzie od maja 2012, a od września z szczegółową obserwacją cyklu (udało się w piątym obserwowanym cyklu).
Wam również życzę szybkiego zafasolkowania, modlitwa powinna w tym wydatnie pomóc
Trzymaj kciuki i podeślij nam fasolkę Wspólne wierzenie jeszcze bardziej pomożemauysia lubi tę wiadomość
-
EmiliaWSK wrote:Paula90 wrote:EmiliaWSK wrote:Paula90 wrote:A ja zamowilam
Ja też dziś zobaczymy kiedy przyjdzie,podzielę się z Wami Twój nick to może rocznik?
Wierze ze sie uda Tak moj nick to rocznik
jesteśmy w tym samym wieku
))) :****http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
zgadzam się z waszymi wypowiedziami, wiara czyni cuda i z tym, ze pasek ma o modlitwie przypominac, a nie być traktowany jak amulet:)
ja wierze, że nam w poczęciu pomógł wyjazd na Jasną Góre, gdzie uporządkowaliśmy sowje relacje małżeńskie i zaraz w nowym cyklu9tamtem juz byl na finiszu) nie strajac sie podchodzą na luzie, udało się nam zobaczyć 2 kreseczki na teście tam na Jasnej Górze właśnie modliliśmy sie u Matki Bożej o pomoc i o pobłogosławienie dzieckiem, ogólnie to już od jakiegoś czasu się modliliśmy, ale akurat po tym wyjeźzie tam nasze modlitwy zostały wysłuchane. Tak sobie myslę, że Bóg wiedział, kiedy nam zesłać ten mały wielki cud, najpierw pomógł nam ułożyć porblemy małżeńskie, abyśmy mogli cieszyć się teraz czasem ciąży itd. trzeba Jemu całkowicie zaufać i powierzyć swoje sprawy, a następnie robić to co można po ludzkuEmiliaWSK, Paula90, sylwiunia, Ola_czeka, agaciaz, Dodi, inessa, Ewosińska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatek2004 wrote:EmiliaWSK wrote:Mniszki Dominikanki mi odpisały, wysyłają Paseczek!!!!!! Hura! Pań Bóg dopomoże! a dopiero co dziś napisalam do Sióstr
Możesz mi napisać meila na który napisałaś?
Jasne!!! :)[email protected] proszę -
EmiliaWSK wrote:kwiatek2004 wrote:EmiliaWSK wrote:Mniszki Dominikanki mi odpisały, wysyłają Paseczek!!!!!! Hura! Pań Bóg dopomoże! a dopiero co dziś napisalam do Sióstr
Możesz mi napisać meila na który napisałaś?
Jasne!!! :)[email protected] proszę
Dzięki wielkie~Ania~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, wiara naprawdę czyni cuda! Ja byłam Na Jasnej Gorze jakoś mając 18 lat, prosiłam o to żebym mature zdała i poprosiłam o dobrego męża, i to się spełniło! Maturę zdałam i po roku poznałam mojego obecnego męża który maprawde jest dobrym człowiekiem Jesteśmy razem 3 lata teraz zastanawiam się czy byśmy razem nie pojechali znowu do Częstochowy i nie poprosili o dziecko chyba tak zrobimy bo nie mamy tak daleko, około 200km a naprawde warto jechać muszę mojemu podsunąć ten pomysł-a nóż Matka Boska znowu nam pomoże
inessa lubi tę wiadomość
-
EmiliaWSK wrote:Moje kochane wolę zaczekać jeszcze Paula, Amicizia, Suzy Lee, Maga- nie ma za co, dobrze że tu jesteście
KOchana ale na co ty chcesz czekac twoja faza lutealna juz trwa jesli sie nie pomylilam w liczeniu 23 dni to zdecydowanie za długo uznaje sie ze jak FL trwa 19 dni to juz mozna byc pewnym ciąży, bo FL maksymalnie trwa 16 dni czasem wyjatkowo zdarza sie 17 ale nigdy az tyle, lec kochana do apteki po tescik i dawaj na tu znac bo na prawde juz nie masz na co czekac
P.S. jestem ostatnia do namawiania na zbyt wczesne testowanie a u=u Ciebie to az sie prosi, posłuchaj dośwuiadczej w obserwacjach kolezanki z foruminessa lubi tę wiadomość