WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
generalnie to ten filmik mowi wsio na temat dzisiejszego dnia i tego co mysle o naszej szkole ps niesluchajcie tego przy dzieciach i w pracy na glos https://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs
-
Wracając do tematu spowiedzi po in vitro...
Czy to jest tak, że ksiądz nas rozgrzesza o ile ŻAŁUJEMY ZA GRZECHY?
Oczywiście jestem jak najbardziej ZA in vitro
A co do szkoły...są osoby, które pracowały, nawet na tego dopuszczającego, jak to się ma do nich?
Przecież to pokazuje, że można gówno robić a zdać ;/
Masakra!Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
własnie dlatgeo powiedzialam ostatecznie e ja ocen nie poprawie..bo uwazam ze te osoby nie zasluzyly na dopuszczajaca ocene ..a pozatym..jak ona chce klamac w sprawozdaniach do dotacji to niech klamie ale ja swoim nazwiskiem i firma nie bede sie podkladac..
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
ja tam na naukach przedmalzenskich bylam u zakonnikow ..i oni swietnie nam powiedzieli jedna rzecz. nie wazne w jaki sposob .. wazne ze mozna bedzie dac dziecku milosc .. i przekazwac ja dalej .. i tego sie trzymam..
ja nie uwazam in vitro za grzech z racji tego ze powstaje dzieki niemu nowe zycie..wiec watpie czy katolicy uwazaja nowe zycie za grzech
i jak bede musiala to pojde do zakonnikow si wyspowiadac ;P
u nich bylismy rzed slubem i pamietam jak dzis jak sie balam co powiedza na sex przed slubem a co on mi na to..ze jest to rzecz ludzka.. i jelsi wynika ona z milosci to nie ma co sie wstydzic .. ps..dostalismy pokute wytrzymac do slubu na szczescie to bylo tydzien przed slubem hihihmała_mi, kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Katarzy - nasze avatary sa tak podobne ze nie wiem czy to ja pisalam czy TY
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Katarzy - nasze avatary sa tak podobne ze nie wiem czy to ja pisalam czy TY
Haha dokładnie
Ja miałam nauki u księdza (zakon franciszkanów), który pierwszego dnia, na samym początku spojrzał na naszą grupę i zapytał:
- czy ktoś mieszka razem?
...cisza na sali
- czyli mieszkacie, uprawiacie sex, wiec wystarczy jedna spowiedź, bo możecie nie wytrzymać między pierwszą o drugą ;p
Ogólnie nauki wspominam świetnie
Poradnię przedmałżeńską mieliśmy z kobietką - nauczycielka - która uznała, że lepsza prezerwatywa niż skrobanka więc jak mamy gumek używać ;p
Co chwilę spoglądała na obraz Jezusa - oczywiście byliśmy w salce kościelnej - i mówiła "Jezusku nie słuchaj" ;pAnia_84, mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wybaczcie: Jezusku nie słuchaj..... aachachachacha toż to szczyt hipokryzji....
co do in vitro, jestem jak najbardziej za
Karola gratulacje!!! będzie chłop
a co do szkoły i podciągania ocen to już podsumowałamkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:A ja musze czekac na plec do 9 wrzesnia i jak tu kupowac ubranka
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny