WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Laseczki, ile kosztuje - mniej wiecej - prywatne in vitro?
http://www.invicta.pl/993/program_in_vitro_do_skutku.html -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Laseczki, ile kosztuje - mniej wiecej - prywatne in vitro?
-
cedr697 wrote:anutka a nie możesz wcześniej na usg wbić?
Ja mam w sobotę przezierność umówioną a na poniedziałek moją gin. Jeszcze sie nie boje, ale czuje tak wewnętrznie ze będzie OKcedr697 lubi tę wiadomość
-
wlasnie zalapalam sie na kurs jzyka angielskiego z unii .. dla firm
certyfikat miedzynarodoway egzmain za feeeKatarzyna87, cedr697, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u sostry bylo troch einaczej bo najpierw lekarz ja nastraszyl ze martwy plod chodzili co rusz kosutowac itp itd.. pozniej ze dziecko moze miec espol downa i tak sie uzbieralo tych wizyt ;/
odebralam meza wyniki no i podejrzewamze ma poczatki nadczynnosci tarczycy 1 wynik TSH sprzed pol roku 1,12 drugi sprzed 3 miesiecy 0,95 wczorjszy wynik 0,48 ;/ czyli spada
na odatek mocz ph 8 ;/ wiec trzeba bedzie mu zapoac diete odkwaszajaca -
nick nieaktualny
-
Ania, to znaczy dobre te wyniki (ze spadaja) czy nie, bo wybacz ja mam jakiś zbudynialy mozg w tej ciąży...
Cedr ale fajnie to z bezrobocia? Czy jakiej innej instytucji? Też bym mogła bukiety układać, to takie twórcze jest
ja mam dziś dosyć napięty dzień, wiec do miłego yyyyyy przeczytania?kaarolaa, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Hehehehe
Mh tu jako zdesperowane staraczki pilysmy wino(czerwone of kors ) towarzysko w większych ilościach żeby zapomnieć, to tak w okolicach @. Jednym słowem: wieczornica
Jak widać wino działa- podobno na Endo, podobno sex lepiej smakuje ale koniec końców w ciążę zachodza po koleiAnia_84, kaarolaa, cedr697, Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
co do tarcycy meza lekara powiedziala zeby zrobic powtorke za 3 miesiace i skontrolowac jesli znowu spadneie to niestety bez lekow sie nieobedzie ..
Mała jesli spada to nie jest dobrze.. bo tzn ze maz ma nadczynnosc tarczycy- efek ..prowadzi do nieplodnosci, zaburza prace serce i wiele innych ;/
jelsi bedzie bral leki to wszytso bedzi eok.ale trzevba w pore zareagowac dlatego wole go monirtorowac
co do innych badan learka powiedzial ze Misiu ma sliczne wyniki tylko ten mocz.. po pierwsze dieta i dala mu takie tabsy bo tworzy mu sie piasek na nerach
a ja ..no coz wyniki tez super oprocz tego kamienia w woreczku ktory powiedziala ze moz e pozniej m dawac sie we znaki jakby sie udalo w ciaze zajsc ;/ dala mi skierowanie do chirurga zeby ocenic czy lepiej teraz go laparoskopowo usunac czy sie wstrzymac
co do powiekszonych wezlow chlonnych pod zuchwa powiedzialaze zapewne przehodzilam jakies zapalenie ucha lub gardla bo w rwi nic zlego nie ma wiec nie ma co sie martwic jak chce moge skontrolowac za jakis miesiac dwa
ateraz czekam z niecierpliwoscia na tel z genetyki ;/
Vercia pijemy dla przyjemnosci :)przy okaji budujemy endo..jaa pilam wieczorkiem lapmke winka ( no nieraz ieposzalao i wiecej ) ale tak co drugi dzien od 1 dc do 12 dc i 12 dc zawsze mialam mimo brania clo 10 mmmała_mi lubi tę wiadomość
-
vercia wrote:heja mam pytanie, ktoras stosowala terapie winem na endometrium? jak to robilyscie w sensie jak czesto i ile pilyscie tego wina i czy po owulacji zupelnie odstawialyscie wino i pilyscie np sok z czerwonych winogron?
-
nick nieaktualny
-
nie niestety nie dzownili wiec pewnie dopeiro w poniedzialek
i za pewne nie zdaza wyslac do srody czyli dupa blada z wizyty w novum
widac los nam nie sprzyjamała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania to juz kumam
Cedr ale fajnie masz. U nas z opieki co najwyżej zasiłek możesz dostać albo jednorazowa zapomogę na konkretny cel... A szkoda, bo jakby zorganizowali pare takich kursów w roku, to pewnie by większej ilości ludzi pomogli w zdobyciu jakiegoś wyksztalcenia czy stażu pracy. Ja też bym się przeszła na jaki kurs. Mogą być bukiety a ty miasto jesteś czy wieś? W sensie ten OPS to miejski czy wiejski?
Alez ciekawska się zrobiłam noooo