WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mam nadziejeze doktorek dzis awita do labolatorium bo wtedy zadzwoni a jak nie to moze jutro albo w pozniedzialek ;/
-
Katarzyna87 wrote:Aniu na jakie wyniki czekasz? Chyba mi to umknęło...
moj maz ma azoospermie i robimy genetyke przed podejsciem do biopsji a pozniej ICSI - jelsi znajda plemniki w jadrach lub najadrzach
Ja : Kariotyp
Maz : Kariotyyp , mutacje AZF i CTFR -
nick nieaktualnyhej, dzieki za gratki
i dziekuje tez, ze nie jestescie przeciwko in vitro...mysle tak samo jak cedr...skoro Bog dał rozum i wole to po cos to jest, a medycyna nawet w te strone sie rozwija wiec skoro przeszczepy sa ok, czy załozmy leczenie jakis chorob to in vitro tez musi byc dobre... moj synek własnie tak powstał i jest bardzo kochany
a pogoda u mnie super, az za goraco czasami jak dla mnie...a mam u siebie na wakacje 2 dzieci, brata najmlodszego i siostrzenice meza i musze z nimi wychodzic nad jezioro czy plac zabaw wiec nie jest mi łatwo...
Ania kciuki za wyniki, szybko daj znac jak juz bedziesz wiedziala, musi byc dobrzeAnia_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Łaaa to trzymam kciuki :*
Będzie dobrze
Mam nadzieję, że zadzwoni dzisiaj, bo to tylko stres niepotrzebny! -
Karola najwazniejsze ze synek jest i to ze dacie mu cala swoja milosc
ja mam nadzeje ze dolaczymy wkrotce do watku in vitro i tez bede mogla sie cieszyc serduszkiem pod moim serduchemkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe na wyniki ju czekamy 10 tyg dlatego bardziej to juz mnie zzera ciekawosc
Nawet nie wiedziałam, ze aż tak długo się czeka! SZOK!
To tym bardziej, te ostatnie dni są najtrudniejsze!
Bedzie dobrze Kochanie :* Musi!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Karola gratuluję :*
a jestem jak najbardzie za in vitro!
Nie lubię tylko jak sie trafi jakiś człek, który jest przeciwny i na siłę próbuje zmienić moje poglądy ;/
Ile razy podchodziłaś do icsi?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Nawet nie wiedziałam, ze aż tak długo się czeka! SZOK!
To tym bardziej, te ostatnie dni są najtrudniejsze!
Bedzie dobrze Kochanie :* Musi! -
wizyte w Novum u dr Wolskiego mamy zaplanowana na 31 lipca.. wtedy on oceni czy sa szanse ze w biospji (TESE) znajda sie plemniki jesli tak to umawiamy biopje.. nie wiem ile sie czeka ( ale z racji nowej pracy pewnie nie wczesniej niz za 3 miesiace do niej podejdziemy bo po biopsji tydzien musi byc na zwolnieniu ..
jesli znajda sie plemniki w jadrach to spr czy sa zdatne i jak cos zamrazaja i wtedy kwestia jest tego ze musimy czekac na refudnacje ..bo poki co nas nie stac na pryw ICSI
jelsi nie nzjada i lekarz oceni ze mozna sprobowac kuracji regeneracji jader i zrobic bardziej dokladna biopsje tzw mTESES to kuracja trwa od 3-6 miesiecy i wtedy biopsja najadrzy
jak cos znajda to tak jak wczesniej pisalam zamrazamy i podchodzimy do refundacji
jelsi nic nie nzajda i lekarz powie ze nie ma szans .. to dawca .. a wtedy decyzja czy in vitro z dawca czy najpeirw inseminacje -
nick nieaktualny
-
amnie Maka wczoraj troche podlamala ..bo okazuje sie ze refundacja nie obejmuje par ktore korystaja z dawcy ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny