WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Karola musi być dobrze. Marcel i tak twardo wytrzymał do 25 tygodnia. Jest silny tak jak Rodzice i będzie z nim coraz lepiej. Jak się trzymasz w ogóle? Jak mąż? Napewno Cię bardzo wspiera.
-
Karola ja wierze ze Marceli da rade.. jestescie pod dobra opieka od 24 tyg da sie uratowac maluchy wie trzeba wierzyc tulam was bardzo mocno
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola ja wierze ze Marceli da rade.. jestescie pod dobra opieka od 24 tyg da sie uratowac maluchy wie trzeba wierzyc tulam was bardzo mocno
-
wiem kochanie ale poki co trzeba wierzyc my ciotki klotki tu mocno trzymamy kciuki
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak tyle ciotek trzyma kciuki ze musi byc tylko lepiej...ale ja bede sie o niego bala az do dnia wypisu maluszka...a jak mnie wypisza to musze do niego dojezdzac 40 km i siedziec caly dzien w szpitalu bo mleko musze sciagac...co 3 godziny
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem kochana ze to co siedzi Tobie w główce i Twój strach jest nie do opisania
ale juz dmuchamy zeby płucko sie rozprezylo
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My nie dopuszczamy myśli ze może być źle. Jejku zaraz się porycze z tego wszystkiegoBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Naprawdę Karola mam przeczucie ze będzie wszystko wporzadku a mnie przeczucie nie myli
Mały to silny chłopak i wyjdzie z tego. Wkoncu czekają na niego rodzice i mnóstwo ciotek które juz go uwielbiają, prawda dziewczyny? :-*Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny