WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nooo to czekamy do soboty tak ??
Karolcia jak bedziesz miala czas to skrobnij nam cos jak sie czujecie jak malyLucy91 lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Lucy pachniesz mi ciążą
kierzynka, Lucy91, Kisieńka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ha ha ale mnie rozbawilyscie jak czujecie ciążę to oby tak było chyba sama zacznę w to wierzyć oj jakie Wy kochane jesteście
kierzynka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Hejka , wlazłam tu i przeczytałam o Kaarooli i tak jakos odechciało mi sie dalej pisac...
Pozdrawiam Was i odezwe sie poźniej..bo sie zmartwiłam tym newsem..aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Fajnie ze wszystkie to czują a ja nie
Właśnie Karola co u Was?kierzynka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaarola....
Nie wiem jak do tego podchodzisz, ale ja się za Małego modlę. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Nic innego zrobić nie mogę..
Dzielny jest!
kaarolaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
kaarolaa wrote:jestem, jestem
maly ma sie dobrze, stan jest stabilny a plucko sie rozpreza jestem dumna z mojego Okruszkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
Karola on od początku walczy i dlatego wygra bo ma dla kogo jest silny bardzo aż ja sama jestem dumna to najbardziej waleczne dziecko na wieczornicy jesteś już mama o czym marzylas i tak już zostanie bo on urośnie i będzie zdrowy i kochany za rok będziecie dmuchać świeczkę na torcie i tylko wspominać to co dzieje się teraz mocno trzymam kciuki i tez się modlę
-
kaarolaa wrote:odzywam sie, jestem po porodzie, wczoraj urodzil sie Marceli Piotr...waga 650g i ogolnie jego stan jest bardzo ciezki, ma jedno pluco zapadniete i nie pracuje...mieli mu zrobic zdjecie czy sie rozprezylo...jak ja sie boje...
-
cześć dziewczynki dawno mnie tu nie było, ale w końcu sytuacja się ustabilizowała wiec postanowiłam napisać.
na wstępie gratuluje karoli slicznego synusia- silny chłopak, bedzie dobrze musi byc trzymam kciuki.
U mnie sprawa wygląda tak,że jestem juz po rozwodzie zaręczyłam się z moim księciem z bajki i staramy sie o dzidziusia sporo tych wrażeń jak dla mnie, jak na tak krótki czas ale jestem szczęśliwa niemiłosiernie
Pozdrawiam was wszystkie i życzę dużo wytrwałosci dla staraczek i zdróweczka dla przyszłych mamusiek
Buziiiiiaaaakkkiiiiimała_mi, kaarolaa, cedr697 lubią tę wiadomość