WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm no tak, ale to korzyść wyłącznie dla nich... Dla Ciebie średnio - faktycznie. Siedzą mi jacyś kolesie za oknem i podłączają dom do kanalizacji, a właściwie rozkopują mi trawnik w tym celu, palą papierochy i rzucają kiepy dookoła i się obijają, a ja nie mogę się ruszyć z domu, bo ktoś ich musi pilnować jakby się wzieli do roboty to już dawno by sobie poszli...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz moze ja kokosow z wlasnej dzialanosci nie mam ..ale.. zarzadzam swoim czasem .. i robie to kiedy mam wolne .. moge rano zalatwiac sprawy a pozniej siasc i robic do wieczora
dwa juz soie nich przejechalam raz pracowalam z nimi 4 lata i po 4 latach oklamali mnie mowiac ze dalej wspolpracujemy po czym po 2 tyg nagle rozwiazali umowe.. zostawili mnie na lodzie ;/
teraz ze wzgl na to ze musimuy miec wiecej lkasy .. uzbierac na biop[sje 9 tys .. to sie zgodzilam..ale czuje ze to bedzie do czasu ;/ to straszne krety ;/ a ja nie czuje sie w ich towarzystwie dorbze i "bezpiecznie"
zapewne maja placone od godziny wiec sie objaja jak moga -
pewnie tak, ciekawe czy doprowadza trawnik do ładu i składu po dobroci czy będę musiała ich ustawić tak nie mam powera dziś, żeby się jeszcze zajmować jakimiś partaczami... ale jeszcze bardziej nie mam siły na równanie trawnika... więc najlepiej by było gdyby sami to zrobili
-
Ania_84 wrote:powiedz ze to jest w zakresie ich uslug
Wiadomo, jak będę musiała to powiem im, że ich zapchlonym obowiązkiem jest nie tylko podłączyć kanalizację, ale wszystko po sobie posprzątać a jak nie to zadzwonie do wodociągów. O i kropka. Mają posprzątać, bo ja mam okres z endomendą i nie mam dziś sił!
-
Anatolka wrote:Nie, zakupy przywiezie mi miły pan z tesco e-zakupy
a ja czekam na te france bo chcialabym zeby juz przyszla .. akurat na weekea by sie skonczy;la// kjakos do aquapqrku nie usmiech mi sie z tamponem wbijac ;/ -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a dobrze kolejna doba sie konczy, jutro zacznie sie nowy dzien i kolejna wielka walka Okruszka...wstawiam zdjecie z dzisiaj do pamietnika, mozna zajrzec
-
nick nieaktualny
-
Aaa sliczny
powiem c ze wale na takiego maleo nie wyglada wydaje mi sie dluugfiakt chodzinka ale przybierze na wadze
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka kciuki
ogolnie mam dobra wiadomosc, zostaje narazie w szpitalu z moim maluchem. napewno do konca wrzesnia tutaj bede bo musze przy nim byc, a pozniej zobaczymy co bedzie dalej...jestem taka szczesliwaMariaAntonina, Lucy91, XxMoniaXx lubią tę wiadomość