WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izabelka super info czekamy na Twojego zielnogeo kropka teraz
Lucy przykro mi
Karola Marcelek to faktycznie silny chlopakkaarolaa, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Karola urośnie taki ze będzie cię nosił na rękach jak juz udzwignie bardzo się ciesze ze ma się dobrze. cudowny chłopak a jak twoje samopoczucie po porodzie i w ogóle? jak świeży tatuś?
kierzynka, Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cała wasza trójka jest silna zazdroszczę takiej siły bo ja już się poddaje a co dopiero gdybym była w Waszej sytuacji
kaarolaa lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnylucy ja jestem taka, ze nie moge sie poddac...musze zrobic to co sobie zalozylam, chocby mnie to kosztowalo bardzo duzo...walka o naszego cudaczka trwala bardzo dlugo, ale dlugga bedzie tez droga do przywitania Marcelka w domu...
kochana prosze idz do lekarza i zrob wszystko zebus mogla cieszyc sie ciaza...czasem szczesciu trzeba delikatnie dopomoc powodzeniaLucy91, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Jutro dzwonie do gina do którego chodzi moja szwagierka wiec jest sprawdzony. umowie się i niech sprawdza, bada, wszystko mi jedno...Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Mi tempika spada wiec moze dzis dostane
do weekendu by bylo po sprawie
ja mam dylemat ..
bo niby ci lekarze zaproponowali mi umowe o prace..ale musze wtedy zrezygnowac z dzialanosci czyli strace klientow..
co mie si enie podoba bbo powiedzieli ze przyucze jedna dziewczyne ..
i dodali .. zebym sie nie martwiala z emnei nie zwolnia ..
juz tokiedys slyszalam.. i po 3 ytg zrezygnowali ze wpsolpracy wiec chyba jednak jak cos to tylko na umowe o wspolpracy ;/ -
Podczytuje Was - jak tam koszule do karmienia? Znalazły się ładne?
Fajnie, że Marcel dzielnie się trzyma - widzę jak Karola pisze na IVF czasem
Ania, czemu musiałabyś zrezygnować z działalności? Przeciez można pracować na etacie i dalej ja prowadzić.
Ja od rana umierałam - nienawidzę mojej endomendyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Podczytuje Was - jak tam koszule do karmienia? Znalazły się ładne?
Fajnie, że Marcel dzielnie się trzyma - widzę jak Karola pisze na IVF czasem
Ania, czemu musiałabyś zrezygnować z działalności? Przeciez można pracować na etacie i dalej ja prowadzić.
Ja od rana umierałam - nienawidzę mojej endomendy