WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Serio mój ginek - to az sie za głowe złapał jak moje edno pieknie urosło
jak w tamtym cyklu miało w 10dc 5mm tak teraz miało w 11 dc 10mm
wiec winko daje rade
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:moja Mama już wie bo nie wytrzymałam kiedyś, że się staramy od kilku cykli i nic... ale poza tym nikt...
moja mama stwierdziła żeby przestać się starać to będzie najlepszy sposób, bo tak poczęłam się ja...u mnie wie mama i przyjaciółka... tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 19:26
Ania_84, izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Moja mama po pol roku staran - stwierdzila ze chyba zaadoptuja- i nagle bełtneła przy rosole - ii jestem ja
izabelka04, Anutka, Amaranta, mała_mi, MalutkaEve, kierzynka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:no spoko, to ja spadam, bo się gorąco zrobiło... pa
Anutka ty się nie obrażaj na mnie, bo nie ma o co. Nie rozumiem jak możesz się poddawać po pół roku.... I pisać że nigdy nie będziesz mamą skoro nawet nie zmienisz lekarza bo się będziesz głupio czuła. Przecież widzisz co się dzieje na tym forum- dziewczyny zachodzą, ronią, walczą latami ze schorzeniami swoimi i mężów. I doczekują się swojego dzidziusia. Ja zaczęłam 11 cykl teraz. Trudno. Kiedyś w końcu się uda. Tobie też :*
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A moze własnie bedzie lepiej - u nas to dało sporo - bo przynajmneij sie nie dopytuja tak bardzo
No właśnie o to chodzi, choć czuję przez skórę, że moja mama już wie... Widzę po tym jak na mnie patrzy i nie pyta...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A moze własnie bedzie lepiej - u nas to dało sporo - bo przynajmneij sie nie dopytuja tak bardzo
no powiem Ci, że odkąd Mama wie, to w ogóle o nic nie pyta... wie, że jak zajdę w ciążę to z pewnością do niej przybiegnę z tą wiadomościąa tak oszczędza mi stresu niewygodnymi pytaniami i ciśnieniem na bobasa...
za to teściowa qrwa nie odpuszcza
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:czas dać sobie spokój z głupia myślą o zostaniu mamą i żyć we 2 ...
dawaj kota sobie przygarnijcie, albo chomiki rosyjskie. jak czlowiek sie rozluzni to inaczej o zyciu mysli, a potem zaczyna znienacka rzygacAnutka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Anutka ty się nie obrażaj na mnie, bo nie ma o co. Nie rozumiem jak możesz się poddawać po pół roku.... I pisać że nigdy nie będziesz mamą skoro nawet nie zmienisz lekarza bo się będziesz głupio czuła. Przecież widzisz co się dzieje na tym forum- dziewczyny zachodzą, ronią, walczą latami ze schorzeniami swoimi i mężów. I doczekują się swojego dzidziusia. Ja zaczęłam 11 cykl teraz. Trudno. Kiedyś w końcu się uda. Tobie też :*
DZIĘKUJĘ :* -
kalitria wrote:dawaj kota sobie przygarnijcie, albo chomiki rosyjskie. jak czlowiek sie rozluzni to inaczej o zyciu mysli, a potem zaczyna znienacka rzygac
MAM ŚWINKĘ MORSKA, BO BARDZO CHCIAŁAM BYĆ MAMĄI NIE POMOGŁO, A TAK W OGÓLE TO WITAJ ZENON
-
U nas mama M wie- bo Michal stwierdzil ze dlaczego wszyscy maja "obwiniac" moje problemy o zajsce w ciaze skoro u niego tez jest problem - i powiem szczerze ze tesciowa zareagowala super- jest pielegniarka wiec doskonale wie ze to nie takie proste
od tego momentu nas wspiera - taksamo jak i moi rodzice
I jak M nie chce isc na jakies badania to ja perfidnie kabluje tescowej ze mu sie nie chce
I zawsze dostaje opirtncz od mamusiseseses
mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:badania to już coś
krok do przodu...
wiesz.... najgorsze jest to, że się bardzo pragnie i dlatego tak boli jak pojawia się kolejna @
ale patrzę wokół siebie i naprawdę mało znam par które nie mogą miec dzieci... zresztą nikt o tym głośno nie gada więc nawet nie wiem jak jest naprawdę..
większość ostatecznie ma potomka i wypiję za to że i NAM się uda!
za endometrium!!!Anutka, Ania_84, mała_mi, izabelka04, Amaranta lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U nas mama M wie- bo Michal stwierdzil ze dlaczego wszyscy maja "obwiniac" moje problemy o zajsce w ciaze skoro u niego tez jest problem - i powiem szczerze ze tesciowa zareagowala super- jest pielegniarka wiec doskonale wie ze to nie takie proste
od tego momentu nas wspiera - taksamo jak i moi rodzice
I jak M nie chce isc na jakies badania to ja perfidnie kabluje tescowej ze mu sie nie chce
I zawsze dostaje opirtncz od mamusiseseses
Ładnie to tak męża podpie**alać?Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co - sam sobie winien
hehehe jakby grzecznie chodzil na badania to nawet bym pary z ust nie puscila
hihii
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość